Δεν έχω στόχο να σε πείσω για τα γεγονότα, τι θα κέρδιζα άλλωστε; Το γεγονός ότι έβγαινα κάθε Σάββατο, ότι περνούσα χαλαρά τις Κυριακές μου, ότι πολλές φορές αντί να διαβάζω καθόμουν στο pc, έβλεπα τηλεόραση ή έβγαινα έξω δεν έχω λόγο να το παραχαράξω, έτσι έγινε. Το ότι κάνεις συστηματικό διάβασμα, για μένα τουλάχιστον, δεν σημαίνει καμία απομόνωση. Και ναι, δεν έχω λόγο να κρύψω ότι έβγαλα περισσότερα μόρια από πολλούς που όντως για ένα χρόνο δεν είχαν ζωή. Το πρόγραμμα που ακολούθησα τη χρονιά που πέρασε είναι δική μου υπόθεση, πάντως ομολογουμένως κάποιος θα αναρωτιόταν, με το πρόγραμμα που είχα, πως ακριβώς έβγαλα τόσα μόρια. Δεν λέω, σε κάποια φάση κι εγώ αναρωτήθηκα το ίδιο, αλλά στο πως κάνει ο καθένας τα κουμάντα του δεν υπάρχουν γενικώς ισχύοντες κανόνες. Η ουσία είναι ότι πέρασα τη χρονιά μου μια χαρά και την τελείωσα με ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα δεν θα κάτσω ν'ασχολούμαι με βλακείες.
Αναρωτιέμαι, παντως, για πόσα χρόνια ακόμη θ'ασχολείσαι με τις Πανελλαδικές...
-----------------------------------------
Πληροφοριακά, η απόσταση του 19100 απ'το 19700 που θα μ'εβαζε στους "υπεραριστούχους" του "Συμβαίνει τώρα" της ΝΕΤ καθορίστηκε αποκλειστηκά από ένα μάθημα, το ΑΟΔΕ, στο οποίο έγραψα το χαμηλότερο βαθμό μου, 17,3. Κι όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκα γι'αυτό, προσωπικά το θεωρώ τιμή μου που ΔΕΝ έγραψα 100αρι στο ΑΟΔΕ, αλλά έγραψα 100αρι στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης, πολύ καλούς βαθμούς στα άλλα δύο μαθήματα και φυσικά στην Έκθεση καλύτερο βαθμό απ'το ΑΟΔΕ. Προσωπικά μου έδωσε η Έκθεση τα μόρια που μου έκοψε το ΑΟΔΕ και το συγκεκριμένο γεγονός είναι προς τιμήν μου.