moppf
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Μόλις είδα ότι είναι στο ''Θεωρητική'' το θέμα. Βοήθημα θα μπορούσα να προτείνω για τη Βιολογία Κατεύθυνσης. Για την γενικής ξέρω μόνο ότι κάποια φροντιστήρια πρότειναν του Σαββάλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος

pauline
Δραστήριο μέλος

Δε διαφωνώ. Απλά σε καμία περιπτωση δε σημαινει πως κάποιος δεν θα γράψει καλά αν δεν πάει φροντιστήριο. Ποιοτικό διάβασμα χρειάζεται από τον ίδιο τον μαθητή και όλα καλά θα πάνε. Η βιολογία γενικής πιστεύω ότι έιναι από τα εύκολα μαθήματα.Δε θα συνιστούσα προσωπικά σε κανέναν να επιλέξει τη βιολογία γενικής δίχως μάθημα. Το ιδιαίτερο είναι μια σωστή πρόταση αναλογιστούμε ότι μια ωρίτσα την εβδομάδα είναι μια χαρά.
moppf
Νεοφερμένο μέλος

pauline
Δραστήριο μέλος

Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Τώρα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως την αφοσοίωσή σου στο μάθημα, γιατί οπώς και να το κάνεις είναι ένα από τα 6-7 σημαντικά μαθήματα... Πάντως γενική παιδεία ούτε εγώ έκανα φροντιστήριο και έγραψα 20, βέβαια ήταν μαθηματικά που μου άρεσαν πολύ και τα διάβαζα ευχάριστα....παιδια ειναι λιγο δυσκολο να ξεκινησω μαθημα βιολογια τωρα γιατι το φροντιστηριο το αλλο ειναι μακρια... για αυτο σας παρακαλω πρεπει να ξερω αν αντιμετωπισω προβλημα επειδη δεν θα πηγαινω βιολογια φροντιστηριο και θα διαβαζω μονςο και θα κανω μονο μετα το πασχα μαθημα...
Athanasoulini:)
Νεοφερμένο μέλος

stefanosK
Δραστήριο μέλος

ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένο μέλος

παιδια ειναι λιγο δυσκολο να ξεκινησω μαθημα βιολογια τωρα γιατι το φροντιστηριο το αλλο ειναι μακρια... για αυτο σας παρακαλω πρεπει να ξερω αν αντιμετωπισω προβλημα επειδη δεν θα πηγαινω βιολογια φροντιστηριο και θα διαβαζω μονςο και θα κανω μονο μετα το πασχα μαθημα...
Καταρχάς μην αγχώνεσαι!!!!!!Κράτα δυνάμεις άγχους για το τέλος στις πανελλήνιες!!!Άμα θες την γνώμη μου και πιστεύω να την ακούσεις για το καλό σου θα σου έλεγα να την διαβάσεις μόνος σου....Εμένα η αδελφή που πήγαινε φροντιστήριο στην βιολογία την πρώτη φορά που έδωσε η κυρία που τους έκανε δεν τους τόνισε κάποια πράματα σημαντικά(όπως το να προσέξει κάποιες σχεδιαγράμματα για τον κύκλο του άνθρακα ή του αζώτου)και αυτά ακριβώς της έπεσαν στο τέλος και δεν έγραψε καλά επειδή έχασε από αυτήν την άσκηση(έγραψε 16 περίπου)...Ενώ την δεύτερη φορά που έδωσε,και έκατσε και διάβασε μόνη της χωρίς φροντιστήριο τα πήγε θαυμάσια!(έγραψε 18,6)Αυτό που ξέρω είναι ότι σε αυτό το μάθημα επειδή ακριβώς δεν είναι και τόσο δύσκολο καλύτερα να το διαβάσεις μόνος σου χωρίς φροντιστήριο...Αρκεί να προσέξεις όλες τις εικόνες και όλα τα σχεδιαγράμματα που υπάρχουν στο βιβλίο!!!Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά αλλα η απόφαση είναι δική σου φυσικά!!!Καλή επιτυχία εκ των προτέρων!!!
expert_biologist
Νεοφερμένο μέλος

logikosS
Νεοφερμένο μέλος

Manos4o
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σου προτείνω και το με διαφορα καλύτερο βοηθημα που κυκλοφορει στην αγορά:βιολογια γ' λυκειου,εκδοσεις πουλαμισας,νοτα λαζαρακη κι ιορδανης σαραντος.για κατευθυνσης αν παρακολουθεις θετικη,εκδοσεις ελληνικα γραμματα
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!!!!!!!!
ειδικα στην βιολογια μπορειτε να τα καταφερετε και μονοι σας,με ποιοτικο διαβασμα!!!!!!
ειλικρινα τα φροντησρτηρια δεν βαζουν κοσμο στα πανεπιστημια αν δεν προσπαθει και ο ιδιος!
αλλα η βιολογια γενικης και ενδιαφερουσα ειναι και ευκολη και μην μου πειτε το αντιθετι γιατι στο κατω κατω εσεις την εοιλεξατε ως μαθημα επιλογης!
και μην ακουσω ''το επελεξα επειδη δεν ξερω μαθηματικα!'':nono:
ntinoula
Νεοφερμένο μέλος

εγω ολη τη χρονια δεν εκανα κα8ολου ιδιαιτερα σ'αυτο το μα8ημα...στο τελος μονο με εξεταζε η κα8ηγητρια που μου εκανε βιολογια κατευ8υνσης..τελικα εγραψα 19.1.αλλα ειχα καλη κα8ηγητρια στο σχολειο..γενικα παντως ειναι ευκολο μα8ημα και με λιγη υλη...μπορεις να το διαβαζεις μονος σου...κ ειδικα αν εισαι και καλος στην παπαγαλια 8α σου φανει παιχνιδακι...Ρε παιδιά πρόβλημα! Στο φροντιστηριο που πάω δεν εχει βιολογια και ετσι δεν κανω... μου ειπε η κοπελα εκει πριν τις εξετασεις να κανω ενα ιδιαιτερο και δεν θα εχω προβλημα... Είναι κανεις π να το εκανε αυτό; Θα έχω προβλημα; Να γραφτω σε αλλο φροντιστηριο; θνξχ
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

έχω επιλέξει για του χρόνου την τεχνολογική κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής, παρεπιμπτόντως αρχίζω μαθήματα αύριο!

βλέπω γα φυσική να θέλω να περάσω..και θέλω να σας ρωτήσω..όπως όλα δείχνουν θα επιλέξω βιολογία γενικής για επιλογή, αλλά δεν θα πάω φροντιστήριο....μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου????? Ή είναι απαραίτητο????

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα σας,
έχω επιλέξει για του χρόνου την τεχνολογική κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής, παρεπιμπτόντως αρχίζω μαθήματα αύριο!
βλέπω γα φυσική να θέλω να περάσω..και θέλω να σας ρωτήσω..όπως όλα δείχνουν θα επιλέξω βιολογία γενικής για επιλογή, αλλά δεν θα πάω φροντιστήριο....μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου????? Ή είναι απαραίτητο????
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()
Εκανες καλή επιλογή μαθήματος (αφού δεν πρόκειται να πας φροντιστήριο στο μάθημα επιλογής). Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου , φυσικά πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε προσωπικό διάβασμα (γιατί δε θα έχειν έναν καθηγητή-οδηγό.
Να προμηθευτείς ένα καλό βοήθημα και να δουλέψεις με τα παλιά θέματα και αν έχεις καμιά απορροία μην διστάζεις να ρωτήσεις και στο αντίστοιχο θέμα στο Ischool καθώς υπάρχουν πολλοί καθηγητές που μπορεί να σε βοηθήσουν.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.