Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως δε ν πιστεύω πως χεριάζεται φροντιστήριο.Με τις ασκήσεις,αν μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς ασκήσεις,αν δεις και έχεις κάποια απορία ρώτα τον καθηγητή του σχολείου.Και φυσικά έχεις και το φόρουμ.

Αν θεωρείς πως περνάς στο φυσικό με ευκολία εγώ προτείνω φυσική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω να πετυχω
Νεοφερμένο μέλος

ΣΤΟΧΟΣ μου ειναι να γραψω πανω απο 18!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Μαλλον ναι....Θελω να ρωτησω το εξης... Στην Βιολογια Γ΄ Λυκειου χρειαζεται φροντιστιριο; Εχει ασκησεις και τετοια; Η' με ενα Βοηθημα και με ενα συστηματικο διαβασμα μπορω να τα βγαλω περα;
ΣΤΟΧΟΣ μου ειναι να γραψω πανω απο 18!!!!!!![]()

Ειδικα αν εννοεις κατευθυνση εχει ασκησεις που μονος σου ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις,αν καποιος δε σου δειξει τον τροπο...Και αφου θες πανω απο 18....αυτονοητο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

H βιολογια γενικης ειναι πανευκολη, δε χρειαζεσαι φροντηστηριο αν διαβαζεις.Τωρα η κατευθυνσης χωρις να ειμαι σιγουρος ακουω οτι ειναι δυσκολο σα μαθημα, καλο ειναι να κανεις φροντηστηριο!Θελω να ρωτησω το εξης... Στην Βιολογια Γ΄ Λυκειου χρειαζεται φροντιστιριο; Εχει ασκησεις και τετοια; Η' με ενα Βοηθημα και με ενα συστηματικο διαβασμα μπορω να τα βγαλω περα;
ΣΤΟΧΟΣ μου ειναι να γραψω πανω απο 18!!!!!!![]()
θελω να πετυχω
Νεοφερμένο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Είναι δύσκολο για ένα 17 χρονο μαθητή να κατευθυνει μόνος του το διαβασμα του ένας φροντιστής με εμπειρία βοηθάει ακόμα και στα θεωρητικώς εύκολα μαθήματα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Καλα και φετος δεν ηθελε να εισαι και Αινσταιν για να λυσεις τις ασκησεις..ουτε εγω εκανα φετος φροντηστηριο βιολογια, γιατι δε προλαβαινα καθολου, αλλα εν τελει με προσωπικο διαβασμα εγραψαευκολη ειναι η βιολογια γενικης οσον αφορα το θεωρητικο μερος...απλα χρονο με το χρονο αρχιζουν και βαζουν ''περιπλοκες ασκησεις'',οπως εγινε και φετος, και πολλοι που δεν εκαναν φροντιστηριο,αλλα και αλλοι που εκαναν,την πατησαν...αν ο καθηγητης σου σχολειο ειναι σε θεση να σου εξηγησει επαρκως πως λυνονται αυτες οι ασκησεις οκ! αλλα αν οχι καλυτερα θα ηταν να κανεις φροντιστηριο!

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Καλα και φετος δεν ηθελε να εισαι και Αινσταιν για να λυσεις τις ασκησεις..ουτε εγω εκανα φετος φροντηστηριο βιολογια, γιατι δε προλαβαινα καθολου, αλλα εν τελει με προσωπικο διαβασμα εγραψα![]()
αινσταιν δεν θελει να εισαι...αλλα φετος τα θεματα ηταν πιο τσιμπημενα απο καθε αλλη χρονια γιαυτο και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν καλα...και μην αρχιζεις παλι να μας εκθειαζεις τα προτερηματα σου..δεν το αντεχω!
fockos
Επιφανές μέλος

Καλα και φετος δεν ηθελε να εισαι και Αινσταιν για να λυσεις τις ασκησεις..ουτε εγω εκανα φετος φροντηστηριο βιολογια, γιατι δε προλαβαινα καθολου, αλλα εν τελει με προσωπικο διαβασμα εγραψα![]()
Φέτος όμως βάλανε δύσκολα σε μαθήματα όπως η φυσικη και τα μαθηματικά και πολλοί μαθητές έχασαν βαθμούς από την βιολογία για τον λόγο ότι την παραμελούσαν εξαιτίας των άλλων μαθημάτων.
Γνώμη μου είναι να γράφεις 20 εκεί που μπορείς και μετά να παλεύεις για τα αλλα μαθηματα.
Για αυτό θεωρώ καλό το φροντιστήριο σε μαθηματα όπως το ΑΟΔΕ και η βιολογία.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλη σου επιτυχια κ βασικα καλο κουραγιο!

θελω να πετυχω
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Γιατί να χάσεις μόρια με βιολογία γενικής?ευχαριστω να στε ολοι καλα...Εγω ομως ενδιαφερομαι για στρατιωτικες κυριως σχολες και μου εχουν πει πως καλυτερα να παρω Μαθηματικη Γενικης αντι Βιολογια γιατι το 4ο πεδιο με Βιολογια χανεις καποια μορια...Ξερετε μηπως ποσα μορια χανω αν παρω Βιολογια; Εχω ακουσει πως αν γραψεις 20αρι στην εισαγωγη για το 4ο πεδιο πας στα 17,3μορια.....

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν εισαι θεωρητικη με βιολογια γενικης δεν ανοιγεις το 4ο πεδιο, ενω ακομη και αν παρεις μαθηματικα χανεις μορια
Αν δεν εισαι θεωρητικη μπορεις να επιλεξεις οποιο μαθημα θες χωρις απωλεια μοριων στο 4ο πεδιο
θελω να πετυχω
Νεοφερμένο μέλος

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.