αχ! δεν καταλαβαινω πως την παταω παντα και καθομαι και ανοιγω τετοιες συζητησεις με ατομα που δεν εχουν αυτονοητα πραγματα οπως την διεκδικηση κατα , νου! τεσπα... Guest854551* δεν περιμενω το πανεπιστημιο να με κανει ανθρωπο,αλλα περιμενω το πανεπιστημιο να με κανει, βασικα να το χρεισιμοποιησω για να γινω καλυτερος ανθρωπος! για να με κανει καλυτερο ανθρωπο πρεπει εκει μεσα να ειμαι ενεργος! οχι να πηγαινω να κανω το μαθημα μου και τελος! πρεπει αυτο το μπουρδελο ελληνικο πανεπιστημιο να το κανω καλυτερο! φευγοντας απο αυτο θελω και να μου εχει δωσει παρα πολλα πραγματα αλλα και να του εχω δωσει (οχι μονος μου, μαζι και με αλλους συμφοιτητες μου... θες παραδειγμα ? τι γινετε στην παντειο αυτες τις μερες ? εχεις ιδεα ? αντι-μαθημα.... δεν θα σου πω κατι παραπανω, μπας και σε κανω να το ψαξεις λιγο και μονη σου, η ισως πας να παρακολουθησεις κιολας! ) ... εε το περιβαλλον δεν ειναι το πανεπιστημιο σου ? ναι μεσα απο αυτο γινετε καλα τα ξερεις!

δεν νομιζω να κανω το χατηρι κανενος, γιατι απλα δεν ψηφισα υπερ καμιας καταληψης , τωρα εαν εχω καποια ιδια αποψη με καποια παραταξη εε τι να κανω δεν νομιζω πως ειναι και τοσο κακο, και δεν νομιζω πως φταιω και ουτε να μου την λες για αυτο! χμμ λες πως θιγονται συμφεροντα παραταξεων με τον νεο νομο, (στα αρχιδια μου πραγματικα) και ναι οντως ισχυει ! να σου πω ρε κοπελια... το ιδιο ισχυε και τοτε με τον αρσενη και με την μαριετα γιαννακου ? και τοτε το φοιτητικο κινημα αντιδρουσε επειδη θιγονταν συμφεροντα των παραταξεων ? ε????? σου ειπα να πας εκει που γινονται οι καταληψεις και να μιλησεις με κοσμο... το ιδιο και για το συνταγμα. δεν σου πα για καμια συνελευεση, ξερεις μιας και που εχεις παει, σε αυτους τους χωρους υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με κοινα προβληματα, εννοιες κτλ κτλ , και αυτοι απλα ως ανθρωποι καθονται και συζητανε, ουτε μικροφωνα, ουτε φωνες, ουτε πασπ και δαπ ! πως κανεις με τους φιλους σου ? ναι μπραβο... ετσι γινετε και εκει! εσυ μου πες να παω στις οικογενειες και να δω τι παιζει! δεκτο! τωρα υπαρχουν οικογενειες που ειναι αρκετα στενεμενες οικονομικα και ναι καταφερνουν να σπουδασουν τα παιδια τους,γιατι ξερεις κατι το πανεπιστημιο ειναι ας πουμε δημοσιο... ομως με το νεο νομοσχεδιο ξερεις τι γινετε, θα πρεπει να πληρωνουν... τα συγραμματα τους για παραδειγμα,εχουν ολοι οι φοιτητες αυτη την ανεση? ε ? εαν εφαρμοστει αυτο το νομοσχεδιο δεν θα την εχουν ομως! ξερεις κατι αλλο... εγω οραματιζομαι εναν κοσμο που ολοι θα σπουδαζουν,με ισες ευκαιριες, και ο γιος του αστεγου και ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματια, και για αυτο κανω κατι.. μπορει να ειναι λαθος, μπορει να ειναι σωστο δεν ξερω,,,, προσπαθω ομως,,,, εσυ και ολοι ομοιδεατες σου, που σκεφτεσται απλα οτι χασατε μια εξεταστικη και τι εξεταστικη ε? επαναληπτικη, που να χασεται και την κανονικη να δω τι θα ειχε γινει. τι κανετε για αυτο? μιας και σκεφτεσται τους αδυναμους ? ε? πες μου θελω πολυ να μαθω!
Με συγχωρείς αλλά έχω βαρεθεί σε αυτό το φόρουμ να προτείνω εναλλακτικούς τρόπους αντίδρασης. Τα έχω γράψει τρεις φορές - αν είναι δυνατόν!!! Και τώρα προς την νίκη οδεύει με την κατάληψη και έβγαλε η Υπουργός την Εγκύκλιο, ε?
για πεστους μου και μενα σε παρακαλω πολυ, γιατι δεν ετυχε να τους δω ποτε... εαν βαριεσαι πες μου απλα που τα εχεις γραψει, η στειλε μου πμ η οτιδηποτε... θα με βοηθησει πολυ!