Θεοδώρα, μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει, ναι;

Είπα μόνο ότι θα είναι μεγάλη ήττα. Εάν τώρα πει "ναι", βλέπουμε.
Πώς κάνετε εσείς οι κοπέλες αυτά τα ... άλματα λογικής δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ.
Σόρρυ, αλλά γιατί όχι;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι έχετε θεωρήσει de facto ότι το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ του παιδιού. Συγγνώμη αν είμαι σκληρός ή ωμός, αλλά πρέπει να σημαίνει κάτι το ότι ο άνθρωπος έχει σπαταλήσει 9 χρόνια απ' τη ζωή του (κατά τη γνώμη μου) περιμένοντας την ωραία Ελένη; Θα του κάνει "πατ-πατ" στην πλατούλα ο καλός Θεούλης και θα του πει "μπράβο που περίμενες και ήσουν βράχος, πάρε τώρα την κοπέλα που θέλεις";
Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός συνήθως γελάει.
Και στην Ελένη του Ευριπίδη, τελικά η Ελένη ήταν οπτασία...
Το "τα πάτε καλά" είναι από την δική σου σκοπιά. Από την δική της μπορεί κάλλιστα να είναι "ένα
ΚΑΛΟ παιδάκι".
Το ότι εσύ είσαι ερωτευμένος (εγώ το δέχομαι αυτό) δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι και αμφίδρομο. Πολλές φορές έχουμε τις ψευδαισθήσεις που μας βολεύουν. Μακάρι να βγω ψεύτης, έτσι; Απλά κρίνω ρεαλιστικά την κατάσταση.
Και η τραγική ειρωνεία ξέρεις ποια είναι; Στην πέφτουν εδώ και δυο χρόνια επειδή σε βλέπουν ερωτευμένο και γεμάτο από χαρά. Εάν φας χυλόπιτα από την κοπελιά εκεί είναι που δεν θα στην πέφτει καμία. Σόρρυ που είμαι απότομος, απλά καλό είναι να προσγειωθείς τώρα που είσαι σχετικά χαμηλά.