DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Ο DarkMatter: #241 24-09-12 20:06 Ενταξει τα χω τσεκαρει αυτα,απλα εγω θα ηθελα περισσοτερη αναλυση επι των μαθηματων μαζι βεβαια και με την πρακτικοτητα του ολου θεματος...Γιατι ουτε τους καθηγητες ξερω ουτε τα μαθηματα,ζητω λοιπον απο καποιον που εχει γνωση να με πληροφορησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:21 Ο Civilara έγραψε: #242 24-09-12 20:21 Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο DarkMatter: #243 24-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Click για ανάπτυξη... Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:43 Ο Civilara έγραψε: #244 24-09-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkMatter: Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών της σχολής σου. https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2012_13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #245 27-09-12 11:59 οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει τα χω τσεκαρει αυτα,απλα εγω θα ηθελα περισσοτερη αναλυση επι των μαθηματων μαζι βεβαια και με την πρακτικοτητα του ολου θεματος...Γιατι ουτε τους καθηγητες ξερω ουτε τα μαθηματα,ζητω λοιπον απο καποιον που εχει γνωση να με πληροφορησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:21 Ο Civilara έγραψε: #242 24-09-12 20:21 Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο DarkMatter: #243 24-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Click για ανάπτυξη... Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:43 Ο Civilara έγραψε: #244 24-09-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkMatter: Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών της σχολής σου. https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2012_13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #245 27-09-12 11:59 οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:35 Ο DarkMatter: #243 24-09-12 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Click για ανάπτυξη... Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:43 Ο Civilara έγραψε: #244 24-09-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkMatter: Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών της σχολής σου. https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2012_13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #245 27-09-12 11:59 οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Το καλύτερο για σας είναι να πάρετε πολιτική οικονομία. Click για ανάπτυξη... Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:43 Ο Civilara έγραψε: #244 24-09-12 20:43 Αρχική Δημοσίευση από DarkMatter: Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών της σχολής σου. https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2012_13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #245 27-09-12 11:59 οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DarkMatter: Θα ηθελες να μου αναλυσεις το περιεχομενο του μαθηματος? Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τον οδηγό σπουδών της σχολής σου. https://www.mech.ntua.gr/gr/studies/ugrads/studyguide/ME_GR_2012_13.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:59 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #245 27-09-12 11:59 οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:27 Ο papaki94 έγραψε: #246 27-09-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν να παω σε καμοια βδομαδα να παρω τη βεβαιωση οτι ειμαι φοιτητης γιατι τοσο χρονο θα χρειαζοταν για να βγει..αν παω τη δευτερα που αρχιζουμε δε θα υπαρχει προβλημα ε ? Click για ανάπτυξη... Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #247 27-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Εγώ έκανα την αίτηση και την επόμενη μέρα η βεβαίωση σπουδών ήταν έτοιμη. Πάντως δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν πας την δευτέρα ! Κωδικούς για το πάσο σου έδωσαν ;; Click για ανάπτυξη... οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο papaki94 έγραψε: #248 27-09-12 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: οχι τιποτα..μονο εναν αριθμο μου εδωσαν..μαλλον θα παω αυριο.. τη δευτερα δηλαδη ξεκιναμε κανονικα ? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:44 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #249 27-09-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papaki94: Δεν ξέρω αν θα ξεκινησουμε κανονικα Click για ανάπτυξη... παιζει καμοια απεργια ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο papaki94 έγραψε: #250 28-09-12 13:47 Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η γραμματεία ειπε για τρίτη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkMatter Νεοφερμένο μέλος Ο DarkMatter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:57 Ο DarkMatter: #251 30-09-12 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝικοςΡ: παιζει καμοια απεργια ? Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε την τρίτη. Για αυτό χωρίς τη βεβαίωση και εγώ θέλω να μάθω δεν έχω καν πάει για να τη ζητήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ψαχνά (Εύβοια). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 19:16 Ο ΝικοςΡ έγραψε: #252 02-10-12 19:16 συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συναδελφοι πως πηγε σημερα ? κανονιζουμε και για καμοια συνατηση απο κοντα ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Vaggelis- Νεοφερμένο μέλος Ο -Vaggelis- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2012 στις 17:57 Ο -Vaggelis-: #253 06-11-12 17:57 Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Θα δώσω κατατακτήριες φέτος και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται. Κυρίως στα Στοιχεία Μηχανών ΙΙ, γιατί δεν έχω βρεί πολλά θέματα (2-3) και δεν έχω πρόσβαση στο e-polytexneio που μου έχουν πει ότι ανεβάζουν θέματα. Μέσα το βιβλίο έχει λίγες ασκήσεις για πλανητικά/συμπλέκτες και ψάχνω επίσης μία με κιβώτιο ταχυτήτων πχ 2 ταχυτήτων (θα με βοηθούσε να είχα τις λύσεις). Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tufu Νεοφερμένο μέλος Ο tufu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Ιανουαρίου 2013 στις 23:03 Ο tufu έγραψε: #254 15-01-13 23:03 καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα...θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. επειδη θελω να δωσω εξετασεις τον δεκεμβριο για τους μηχανολογους μηχανικους μηπως καποιος η΄ καποια εχει θεματα και σημειωσεις στα παρακατω μαθηματα?? ευχαριστω πολυ θα με βοηθουσατε ... 1. μηχανικη ρευστων ι 2. στοιχεια μηχανων ιι 3. μεταφορα θερμοτητας και μαζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 00:35 Ο Alexl1996: #255 11-07-13 00:35 Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 16:42 Ο Pavlos13 έγραψε: #256 11-07-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 00:00 Ο Thoba19 έγραψε: #257 12-07-13 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pavlos13: Κοίτα αν αναφέρεσαι στο ΕΜΠ , τότε ναι συνήθως αποφοιτοι του ΕΜΠ βρίσκουν δουλειά πριν γίνουν απόφοιτοι . . Τώρα γενικών σαν Μηχαν.Μηχαν. σε όλες τις σχολές τις Ελλάδας , έχουν καλή εππαγ. αποκαταστ από όσο έχω ακουσει . Όσο αυτό γίνεται στα τωρινά δεδομένα της Ελλάδας . Για εξωτερικό δεν το συζητάμε , βρίσκεις δουλειά απευθείας Click για ανάπτυξη... Νταξει δεν σε περιμενουν και με κοκκινο χαλι ιδιαιτερα εξω που εχιε να ανταγωνιστεις τους ασιατες αλλα ουτε και ειναι και κλειστες η πορτες για δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:42 Ο DarthFederer: #258 26-07-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns bak07 redpointer Unboxholics NickTen Startx0 Leo komm nastasia8 oups Appolon angies Scandal eukleidhs1821 Jimmy20 Anna10 Monster Hunter vehement PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Καλησπέρα, μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ψιλο-ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη σχολή... (Σε ένα χρόνο δίνω Πανελλήνιες) Από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης πώς είναι τα πράγματα; Και γενικά η σχολή είναι καλή (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) Click για ανάπτυξη... Η σχολη, οπως σχεδον ολες του ΕΜΠ, σου δινουν πολλες εναλλακτικες για το μελλον σου. Δουλεια δεν σου βρισκει καμια, μονος σου θα πρεπει να προετοιμαστεις για την αγορα εργασιας, το ΕΜΠ θεωρητικα με τα υπολοιπα πανεπιστημια εχει καλο ονομα, αλλα αυτο δεν λεει τπτ. Αν ο εργοδοτης κρινει οτι αυτος του ΑΠΘ ή του ΠΘ ξερει καλυτερα τη δουλεια, αυτος του ΕΜΠ θα μεινει απεξω. Διαλεξε σχολη και οχι Πανεπιστημιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 20:13 Ο Κομνηνός έγραψε: #259 26-07-13 20:13 πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πάντως αυτό που με προκαλεί μεγάλη εντύπωση με αυτήν την σχολή είναι το γεγονός πως δεν δίδεται βάση στην ηλεκτρική αυτοκίνηση,ένα μάθημα όλο κι όλο...όταν οι ΗΜΜΥ έχουν πολλά σχετικά μαθήματα και μια ολόκληρη ροή... απορώ δεν βλέπουν που πάει η αυτοκινήση;ναι μεν επρόκειτο για μηχανολόγους,αλλά θα έπρεπε να προσαρμοστούν νομίζω στις σύγχρονες εξελίξεις...να συνδυάζει δηλαδή το παλιό ,που είναι συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτήν την σχολή,με το καινούριο και αναμενόμενο...ο οδηγος σπουδών όμως δείχνει να τις σνομπάρει αυτές τις προοπτικές με εκκωφαντικό τρόπο!..κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fisher96 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 17:50 Ο fisher96 έγραψε: #260 01-08-13 17:50 η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η σχολή είναι στην Πολυτεχνειούπολη ζωγράφου, ή στο παλιό κτήριο της Πατησσίων ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.