Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:10 Η Mariap. έγραψε: #1 10-06-22 15:10 Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Η Pak έγραψε: #2 10-06-22 15:13 Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 10-06-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις; Click για ανάπτυξη... εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:20 Η Mariap. έγραψε: #4 10-06-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; Click για ανάπτυξη... Για την σχολή είμαι σίγουρη ότι την θέλω, η πολη έχει σημασία, οι γονείς μου είμια σίγουρη ότι θα με στηρίξουν βέβαια υπάρχει η πιθανατητα να ακούσω "τζάμπα μόρια και ο κόπος σου κτλπ" από εκείνον και τρίτους Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:21 Ο Guest 881237: #5 10-06-22 15:21 Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:13 Η Pak έγραψε: #2 10-06-22 15:13 Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 10-06-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις; Click για ανάπτυξη... εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:20 Η Mariap. έγραψε: #4 10-06-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; Click για ανάπτυξη... Για την σχολή είμαι σίγουρη ότι την θέλω, η πολη έχει σημασία, οι γονείς μου είμια σίγουρη ότι θα με στηρίξουν βέβαια υπάρχει η πιθανατητα να ακούσω "τζάμπα μόρια και ο κόπος σου κτλπ" από εκείνον και τρίτους Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:21 Ο Guest 881237: #5 10-06-22 15:21 Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 10-06-22 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις; Click για ανάπτυξη... εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:20 Η Mariap. έγραψε: #4 10-06-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; Click για ανάπτυξη... Για την σχολή είμαι σίγουρη ότι την θέλω, η πολη έχει σημασία, οι γονείς μου είμια σίγουρη ότι θα με στηρίξουν βέβαια υπάρχει η πιθανατητα να ακούσω "τζάμπα μόρια και ο κόπος σου κτλπ" από εκείνον και τρίτους Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:21 Ο Guest 881237: #5 10-06-22 15:21 Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Καλησπέρα! Μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες θέλω να θέσω ένα ερώτημα για το μηχανογραφικο. Αξίζει να "χαραμισεις" 2 και 3 χιλιάδες μόρια για αυτό που θες και να πας εκτός τις πόλης σου. Προσωπικά δεν μου κεντρίζει καμία άλλη σχολή το ενδιαφέρον καθόλου και δεν ξερω αν έχω πιάσει τα μόρια της πόλης μου. Και σκέφτομαι αν επιλέξω άλλη σχολή δεν θα είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτό και θα υπάρχει αυτό το αποθημενο. Απόψεις; Click για ανάπτυξη... εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης.
Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:20 Η Mariap. έγραψε: #4 10-06-22 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; Click για ανάπτυξη... Για την σχολή είμαι σίγουρη ότι την θέλω, η πολη έχει σημασία, οι γονείς μου είμια σίγουρη ότι θα με στηρίξουν βέβαια υπάρχει η πιθανατητα να ακούσω "τζάμπα μόρια και ο κόπος σου κτλπ" από εκείνον και τρίτους Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:21 Ο Guest 881237: #5 10-06-22 15:21 Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν μπορείς να αντεπεξέλθεις οικονομικά σε μία άλλη πόλη φυσικά και να πας. Δε θα έμπαινα ποτέ σε τέτοιο δίλλημα. Η σχολή ή η πόλη έχει σημασία; Click για ανάπτυξη... Για την σχολή είμαι σίγουρη ότι την θέλω, η πολη έχει σημασία, οι γονείς μου είμια σίγουρη ότι θα με στηρίξουν βέβαια υπάρχει η πιθανατητα να ακούσω "τζάμπα μόρια και ο κόπος σου κτλπ" από εκείνον και τρίτους
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:21 Ο Guest 881237: #5 10-06-22 15:21 Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:22 Η Mariap. έγραψε: #6 10-06-22 15:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ πρεπει να πας στην σχολη που θελεις και οχι στην πιο ''ακριβη'' μοριων. αρκει βεβαια να εχεις τα χρηματα και να θελεις να φυγεις απο τα μπιφτεκια της μανουλας. αρκετες σχολες των αθηνων ειναι υπερτιμημενες και οι καθηγητες αδιαφοροι επειδη ακριβως τα παιδια ειναι εγκλωβισμενα λογω διαμονης , χρημάτων και φήμης. Click για ανάπτυξη... Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τι εννοείς να χαραμίσεις μόρια ??? Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Ο Guest 881237: #7 10-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Απλά θα δηλώσεις τη σχολή που θες σε όλες τις πόλεις που υπάρχει κ θα πας όπου περάσεις !!!!
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:30 Η Unboxholics: #8 10-06-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα Δηλαδή αν έχω γράψει 15χιλιαδες πχ να πάω σε σχολή 14 ή12 χιλιαδες Click για ανάπτυξη... Δεν εχει σημασια ποσα μορια εγραψες. Αφου ξερεις οτι θες αυτη τη σχολη και οι γονεις σου μπορουν να σε στηριξουν τοτε μην σε νοιαζει, γιαυτο άλλωστε εγραψες τοσα μορια, για να περασεις εκει που θες!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 10-06-22 15:33 Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για κάποιο λόγο υπάρχει το γράφεις πολλά μόρια=περνάς Αθήνα καλα..σκεψου το ως εξεις παρε τις σχολες του μετσοβειου και πηγαινε τες στο μετσοβο και φερε αθηνα τις αντιστοιχες της ξανθης... θα αλλαξει το στατους μοριων ή οχι? μαλλον θα αλλαξει αμεσα. τα παιδια θελουν να φοιτουν στο σπιτι τους δεν εχουν δυνατοτητα για αλλου.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:37 Ο Guest 881237: #10 10-06-22 15:37 Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mariap. Νεοφερμένο μέλος Η Mariap. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:44 Η Mariap. έγραψε: #11 10-06-22 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Συγγνώμη το δίλημμα να ξανά δώσεις ή να πας επαρχία ??? Μπερδεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2022 στις 15:46 Ο Guest 881237: #12 10-06-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2022 Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariap.: Οχι σε καμία περίπτωση δεν ξανά δίνω . Το δίλημμα είναι να επιλέξω σχολή στην πόλη μου που δεν θέλω σε καμία περίπτωση ή να πάω εκτός στην σχολή που θλεω Click για ανάπτυξη... Α όχι βέβαια ..... Το δεύτερο!!!!!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουνίου 2022 Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα φυσικά .
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.981 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2022 στις 16:12 Ο Poirot έγραψε: #13 10-06-22 16:12 Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός πόλης, στη σχολή που θες εφόσον υπάρχει η οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Τα μόρια δεν πάνε χαμένα, δεν είναι δωροεπιταγή που δεν την εξαργύρωσες ολόκληρη. Είναι ένα κλειδί που σου ανοίγει πόρτες σχολών. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μορίων, σε τόσες περισσότερες κλειδαριές ταιριάζει.
marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 08:50 Η marakiloveee: #14 15-06-22 08:50 Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 09:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #15 15-06-22 09:18 Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakiloveee: Παιδιά μήπως μπορούμε να ανατρέξουμε στο σχολείο να πάρουμε σ τους κωδικούς όσοι κανουμε το 10%; Click για ανάπτυξη... ναι πηγαινε...θα σε βαλουν να κανεις μια εβδομαδα μαθημα ιστορια και μετα θα στους δωσουν.
Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:14 Ο Hopeful22: #16 15-06-22 15:14 Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν.....
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:23 Η BaSO4 έγραψε: #17 15-06-22 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Έχει ακούσει ή διαβάσει κανένας κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μηχανογραφικό? Αφού τελείωσαν οι ενδοσχολικες και για τις μικρότερες τάξεις, λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν..... Click για ανάπτυξη... Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε.
Hopeful22 Νεοφερμένο μέλος Ο Hopeful22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 15:38 Ο Hopeful22: #18 15-06-22 15:38 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nimbus Jauahahwiwisjs ANZ Aggel0sss Leo komm Theo2005 elevag liana Nikos_81 dmav Mammy Nun Έλενα Παπαμακαριου Billprs Giannis02 rosemary redarrow Pigeon KingPoul Arvacon Ελεγκολόγος Billas Citylights emilyfan85 kat71 Anonymous0 marakiloveee alpha.kappa mysterious1842001@ho Kontoula xraxra BilLaKows kost28 ladybookworm SlimShady Ελεν Dennis04 yiankap Goris12 Scandal Mariap. F1L1PAS Nala Elenakii Alin22 spring day sophiaa Fara Marple eleniiib Phys39 Jennyy το κοριτσι του μαη Pharmacist01 Unboxholics efi25 Xristinaqui Nefpav anakiriak@yahoo Christos1971 TheodoraNt asterisx Yiorgosk Ευτυχια Αδαμοπουλου ggl Chico BloodyFairy Vickyoustgl Φινεύς penelopenick oups katerinavld GeorgePap2003 Nikoletaant Ody24 Billys 13 papa2g Dim36 nicole1982 Nefeloula Sherlockina george777 Specon ΘανάσοςG4 xakounaamatata margik fairyelly Panagiotis849 Έμμα Kitkat2000 VasoGrimes Chris9 Viedo constansn Hopeful22 roud Anta2004 augustine theodoraooo Makisd Rina GabrielaM Popitotou Joji Γιώργος Ζ Nickymtss Eri0611 V@Per jim2015 VohtheiaA Giii Μικρή πεταλούδα bruh_234 Maynard Super woman Απροσάρμοστη marian calliope kotompoukia Kokro Ryuzaki Appolon eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Από οσο γνωρίζω, πρεπει πρώτα να βγουν οι βαθμοί και μετά θα έχουμε ένα τουλάχιστον 10ημερο, για να το συμπληρώσουμε. Click για ανάπτυξη... Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών.
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2022 στις 16:55 Η BaSO4 έγραψε: #19 15-06-22 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν... 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Hopeful22: Τα προηγούμενα χρόνια, αρκετές μέρες πριν τους βαθμούς, έβγαζε το υπουργείο ανακοίνωση για να πάνε στο λύκειο οι υποψήφιοι να πάρουν κωδικό για την εφαρμογή του μηχανογραφικού, και μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, μπορούσε ο καθένας να κάνει προσωρινή αποθήκευση μηχανογραφικού. Αυτό εννοώ, το γνωρίζω ότι η οριστικοποίηση γίνεται μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Click για ανάπτυξη... Α οκευ, δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία.
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2022 στις 05:55 Ο Arvacon έγραψε: #20 18-06-22 05:55 Δεν εχει ανοιξει το συστημα ακομα, μην αγχωνεστε, απο βδομαδα και αν...