SephirothAN
Νεοφερμένο μέλος

Εχω μερικες ερωτησουλες.
Περασα β'εξαμηνο οποτε σε κανα διμηνο θα παω να βρω σπιτι (Λαρισα). Ειδα τις τιμες και αρκετα διαμερισματα/γκαρσονιερες στα 25-35 τμ. ηταν μεταξυ 180-220 ευρω.
Τα υπολοιπα εξοδα ποσο τα κοβεται?
Ξερω ειναι δυσκολο να πειτε για μενα απλα δεν ειμαι καλος σε τετοια θεματα :p
Τα εχω υπολογισει καπως ετσι:
Ενοικιο: ~200ε
Ιντερνετ, νερο, ρευμα, κοινοχρηστα: 60-70ε
Περι μαμ: ~30-40 ευρω την εβδομαδα, ισως και λιγοτερο αν τρωω στη σχολη: 120-160 ευρω.
Συνολο: ~ 400-450/μηνα
Παραλοιπω κατι? Εξοδα τρελα δεν κανω. Δηλαδη εξοδους 3-4 φορες την εβδομαδα. καθε σ/κ να φευγει το 50αρι και τετοια δεν παιζουν. Σε κινητα και λοιπα δεν χαλαω γιατι θα χω το ιντερνετ.
Δεν υπαρχει οικονομικο θεμα, αλλα οσο να'ναι εχω καποιες τυψεις που θα χρεωνω ενα χ ποσο καθε μηνα τους γονεις μου.
Α και κατι αλλο, απο δουλιες στην Λαρισα ξερεται αν παιζει κατι? Ημι-απασχοληση παντα. Αν εχει ζητηση δηλαδη γιατι οσο να'ναι ειναι καρα-φοιτητικουπολη!
Thanks in advance....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eχεις υπολογισει λιγα χρηματα στα κοιν/στα κλπ. Π.χ. το πακετο τηλ.ιντερνετ παει το λιγοτερο 30 κ αν θέλεις κ απεριοριστες κλησεις εσωτερικου βάλε ακομα 15 το μηνα. Μετα για τα κοιν/στα το χειμωνα με τη θερμανση δε θα θες κ 30 ευρω παραπανω (για γκαρσονιερα παντα) η ΔΕΗ αν δεν εχεις ηλιακο θερμοσιφωνα θαναι καμια 30αρια ΣΥΝΟΛΟ 100 το λιγοτερο κ μετα ολο σπιτι θα μενεις δε θα πιεις κ ενα καφε δε θα φας κ ενα σουβλακι. Δυστυχως μαζευονται πολυ περισσοτερα από 500 το μηνα,οσο οικονομια κ να θελεις να κανειςΚαλημερα.
Εχω μερικες ερωτησουλες.
Περασα β'εξαμηνο οποτε σε κανα διμηνο θα παω να βρω σπιτι (Λαρισα). Ειδα τις τιμες και αρκετα διαμερισματα/γκαρσονιερες στα 25-35 τμ. ηταν μεταξυ 180-220 ευρω.
Τα υπολοιπα εξοδα ποσο τα κοβεται?
Ξερω ειναι δυσκολο να πειτε για μενα απλα δεν ειμαι καλος σε τετοια θεματα :p
Τα εχω υπολογισει καπως ετσι:
Ενοικιο: ~200ε
Ιντερνετ, νερο, ρευμα, κοινοχρηστα: 60-70ε
Περι μαμ: ~30-40 ευρω την εβδομαδα, ισως και λιγοτερο αν τρωω στη σχολη: 120-160 ευρω.
Συνολο: ~ 400-450/μηνα
Παραλοιπω κατι? Εξοδα τρελα δεν κανω. Δηλαδη εξοδους 3-4 φορες την εβδομαδα. καθε σ/κ να φευγει το 50αρι και τετοια δεν παιζουν. Σε κινητα και λοιπα δεν χαλαω γιατι θα χω το ιντερνετ.
Δεν υπαρχει οικονομικο θεμα, αλλα οσο να'ναι εχω καποιες τυψεις που θα χρεωνω ενα χ ποσο καθε μηνα τους γονεις μου.
Α και κατι αλλο, απο δουλιες στην Λαρισα ξερεται αν παιζει κατι? Ημι-απασχοληση παντα. Αν εχει ζητηση δηλαδη γιατι οσο να'ναι ειναι καρα-φοιτητικουπολη!
Thanks in advance....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SephirothAN
Νεοφερμένο μέλος

Περι κοινοχρηστων δεν ξερω. Απ'αυτα που ειδα δηλαδη στην πολυκατοικια μας. Ακομα και τον χειμωνα γυρω στα 25 ευρω πληρωνουν αυτοι που εχουν γκαρσονιερα. Αλλα οκ εκει πανε και αλλοι παραγοντες. Τωρα για πανω απο 500 δεν ξερω. Πανω απο 450 μαλλον.
Τεσπα... θα ξυλωθουν... αυτο ειναι το σιγουρο

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαζι με νοικια,κοινοχρηστα κτλ του σπιτιου,εξοδους φαγητα κτλ απο φετος θα παιρνω 750 και δεν ξερω αν θα φτανουν.![]()
μπα, θες κανα 1000αρι παραπανω

shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Danaiz
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά το ενοίκιο θα το πληρώνουν απευθείας οι γονείς μου μέσω λογαριασμού(300 ευρώ)
Επομένως,εγώ θα πρέπει να καλύπτω ΔΕΗ-ΟΤΕ(internet βασικά,αλλά θα βρούμε κάποιο πρόγραμμα με standard ποσό τον μήνα)-νερό-κοινόχρηστα και τα βασικά έξοδα.
Αλλά δε ξέρω καθόλου τις διαθέσεις των γονέων.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

*Δεν καπνίζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

400 ευρώ αποκλειστικά δικά μου θεωρείται πως επαρκούν για να περνάω το μήνα στην Αθήνα;
*Δεν καπνίζω
αν ειναι ξεχωριστα απτο ενοικιο , τοτε ζεις ανετοτατα. Εγω με 400 ευρω θα μπορουσα να την βγαζω ακομα και ενοικιο να πληρωνα(μεσα απο αυτα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

400 ευρώ αποκλειστικά δικά μου θεωρείται πως επαρκούν για να περνάω το μήνα στην Αθήνα;
*Δεν καπνίζω
Αφού λες αποκλειστικά δικά σου σαφέστασα!! Αν και δεν είμαι φοιτητής ξέρω απο φοιτητική ζωή και αρκούν και με το παραπάνω! Απλα πρόσεξε να τα ξοδεύεις με φιδώ γιατί και 1000 να ήταν αν δεν υπάρχει μέτρο φεύγουν εύκολα..Την μία μέρα έχεις 400 μετά 300 μετά κοντά 200 και φτάνεις να βγάζεις 10 μέρες με 50 ευρώ

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

αν ειναι ξεχωριστα απτο ενοικιο , τοτε ζεις ανετοτατα. Εγω με 400 ευρω θα μπορουσα να την βγαζω ακομα και ενοικιο να πληρωνα(μεσα απο αυτα)
Ενοίκιο δεν θα έχω και οι λογαριασμοί δεν θα καλύπτονται από αυτά τα 400.
fockos
Επιφανές μέλος

werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενοίκιο δεν θα έχω και οι λογαριασμοί δεν θα καλύπτονται από αυτά τα 400.
Τότε με αυτά τα χρήματα θα είσαι άρχοντας. Εγώ 300 ευρώ έχω προσωπικά έξοδα. Απλά είναι Θεσσαλονίκη. Φίλοι μου τη βγάζουν και με 200 και δεν στερούνται σχεδόν τίποτα.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Παίδες τα 2000 € δεν είναι λιγάκι πολλά; Τι καταναλώνετε;
Προφανώς τρώνε κάθε μέρα σολομό και πίνουν σαμπάνιες

Δεν εξηγείται αλλιώς, 1000 ευρώ είναι υπεραρκετά νομίζω.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

1000 ευρω
2000 το λιγοτερο
Προς τι η ειρωνεία; Πού να ξέρω το κόστος ζωής στην Αθήνα; Στην επαρχία μεγάλωσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.