stella
Δραστήριο μέλος

ναι κι εγω γ αυτό τη ρώτησα...Lilla ηλικιακά κάτι δε μου κάθεται καλά. Στα 20 πτυχίο από Ελλάδα και σπουδές έξω?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

stella, η αλήθεια είναι ότι είναι ζόρικο σε κάποιες φάσεις. Αν και δεν της ακούγεται, είναι απαιτητική και η δική μου σχολή, γιατί έχουμε πάρα πολλά υποχρεωτικά εργαστήρια. Για κάθε μάθημα ξεχωριστά διαλέξεις και εργαστήρια. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε μάθημα 12 ώρες συνεχόμενα.

Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολύ τελεια φαίνονται όλα.. πάντως προσοχη με τα δανεια ειδικα για Ελλαδα δεν ενδεικνυται..Όχι, σπούδαζα ένα χρόνο εκεί και μετά έφυγα, ξαναέδωσα εισαγωγικές εδώ και σπουδάζω το ίδιο τώρα - νηπιαγωγός. Τώρα στην Ελλάδα θα ήμουν 4ο έτος, εδώ είμαι 2ο, αλλά δεν με πειράζει που 'έχασα' δύο χρόνια. Δε βιάζομαι να βγω στην αγορά εργασίας, μια που η απόφασή μου αυτή δεν επιβαρύνει τους γονείς μου. Θα προλάβω να δουλέψω πολλααααά χρόνια.
stella, η αλήθεια είναι ότι είναι ζόρικο σε κάποιες φάσεις. Αν και δεν της ακούγεται, είναι απαιτητική και η δική μου σχολή, γιατί έχουμε πάρα πολλά υποχρεωτικά εργαστήρια. Για κάθε μάθημα ξεχωριστά διαλέξεις και εργαστήρια. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε μάθημα 12 ώρες συνεχόμενα.Μέχρι στιγμής - σχετικά
- καλά πάει το πράγμα, όμως.
Αν δω πως μένω πίσω στις σπουδές, φοιτητικό δάνειο. Ούτε το πρώτο δάνειο που θα πάρω είναι, ούτε το τελευταίο.
![]()
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο τώρα αν μπορούν οι γονείς να προσφέρουν απλόχερα την οικονομική τους βοήθεια ισάξια σε όλα τα αδέλφια, χωρίς να χρειαστεί να στερηθούν τίποτα οι ίδιοι κ.ο.κ..
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

2. Σχεδόν διπλάσιος μισθός απ' ό,τι εκεί.
3. Δουλειά αμέσως μόλις τελειώσω, εάν το θελήσω.
4. Ευτυχώς δεν είμαι σε ξένη χώρα, αλλά στη δεύτερη πατρίδα μου, από την οποία δε σκοπεύω να φύγω μετά το πέρας των σπουδών. Κι έχοντας πτυχίο από κρατικό πανεπιστήμιο, θα είναι πιο εύκολο να βρω δουλειά απ' ό,τι αν είχα πτυχίο από ελληνικό πανεπιστήμιο, όπως άλλωστε κι εκεί, φαντάζομαι.
Τίποτα το πολύ προσωπικό, λοιπόν.

durruti1936
Νεοφερμένο μέλος

ενας καλος τροπος to earn money ειναι το επιστημονικο στοιχημα...

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορεις να το εξηγησεις λιγο ???
durruti1936
Νεοφερμένο μέλος

ειναι το επιστημονικο στοιχημα...
μπορεις να το εξηγησεις λιγο ???
Έλα ρε δεν εχεις παιξει στοιχημα ποτε? αλλα τωρα πρεπει να γινεται συστηματιικα και επιστημονικα, δηλαδη να διαβαζεις προγνωστικα, να ενημερωνεσαι και που ξερεις μπορεις να πηγαινεις ταμειο. 100 με 150 ευρω ειναι σχετικα ευκολο να κερδισεις...
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχα Καψιμοο!.. Συμφωνω ομως!Έλα ρε δεν εχεις παιξει στοιχημα ποτε? αλλα τωρα πρεπει να γινεται συστηματιικα και επιστημονικα, δηλαδη να διαβαζεις προγνωστικα, να ενημερωνεσαι και που ξερεις μπορεις να πηγαινεις ταμειο. 100 με 150 ευρω ειναι σχετικα ευκολο να κερδισεις...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα ρε δεν εχεις παιξει στοιχημα ποτε? αλλα τωρα πρεπει να γινεται συστηματιικα και επιστημονικα, δηλαδη να διαβαζεις προγνωστικα, να ενημερωνεσαι και που ξερεις μπορεις να πηγαινεις ταμειο. 100 με 150 ευρω ειναι σχετικα ευκολο να κερδισεις...
σορρυ δεν καταλαβα τον ορο,πραγματικα εισαι μεσα στο μυαλο μου!
το εχω σχεδιασει αυτο(να παιζω στοιχημα) με ενα φιλαρακι καθε παρασκευη...
καφεδακι,εφημεριδουλα και αγιος ο θεος!

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά πιστεύω ότι αν κάποιος φοιτητής ζοριστεί τα βγάζει πέρα σχετικά οικονομικά. Θέμα προσωπικών θυσιών είναι. Πάντως αν είναι κάποιος να πιάσει δουλειά εν καιρώ σπουδών άποψη μου είναι να βρει κάτι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μελλοντικό του επάγγελμα. Καλύτερα να έχεις σχετική προϋπηρεσία (που όλοι την ζητάνε και δεν ξέρω που θα την βρούμε) και να παίρνεις λιγότερα, παρά π.χ. να δουλεύεις dj, barman ή οτιδήποτε άσχετο που αποφέρει λεφτά.
durruti1936
Νεοφερμένο μέλος

To θέμα είναι ότι θέλει πολύ καλό σχεδιασμό γιατί μπορεί αντί να βγάζεις λεφτά να μπαίνεις μέσα.Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό.Αν βρω κανέναν φαν θα το στήσουμε.![]()
ναι οντως... εχω εμπειρια απο κουβα.. αλλα το θεμα ειναι να παιζεις λιγα και σιγουρα και οχι να παρασυρεσαι απο τους μεγαλους συντελεστες που φτιαχνουν τα πολλα παιχνιδια...

sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι οντως... εχω εμπειρια απο κουβα.. αλλα το θεμα ειναι να παιζεις λιγα και σιγουρα και οχι να παρασυρεσαι απο τους μεγαλους συντελεστες που φτιαχνουν τα πολλα παιχνιδια...![]()
Σορρυ που θα σας το πω guys αλλα εχω φιλους που το παιζουν επιστημονικα και ειναι μεσα με το κεφαλι ...
Αφου εχουν διαλεξει και πρωταθληματα ωστε να εστιαζουν ο καθενας στο δικο του για να εχουν καλυτερα αποτελεσματα ... ο κουβας ομως τις περισσοτερες φορες ειναι αναποφευκτος ... ο ΟΠΑΠ ποτε δεν βγαινει χαμενος να το θυμαστε αυτο!!!
Το μεγαλυτερο κερδος που ειχε καποιος απο το ΟΠΑΠ(επισης φιλος) σε ολα τα στοιχηματα που ειχε παιξει ηταν 40 ευρω ... και μετα τα εχασε κι αυτα γιατι βαρεθηκε αφου επαιζε 7-8 μηνες πολυ προσεκτικα με μικρα στοιχηματα και το κερδος δεν αυξανοταν με τπτ!!!!!!!!!!!!!
Τωρα ευχομαι εσεις να ειστε πιο τυχεροι και οντως να βγαλετε λευτα ... αλλα φοβαμε οτι αμα βγαλετε θα κολησετε και θα ξαναμπειτε μεσα ... συμβαινει στους περισσοτερους δυστηχως γιατι ετσι ειναι ο τζογος
Μονο μην βιαστείτε να πειτε μεγαλες κουβεντες
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

επαιζα και εγω παλια...
εχω μαθει να συγκραταω τον εαυτο μου!
ASTRONIK999
Νεοφερμένο μέλος

σουμα 320 + 4*70 + 20 +15 +10= 645 ? πιστευω ειναι ικανοποιητικα. και παρα πολλα ειναι!!!!! ενα ενοικιο που εχουμε απο ενα baraki παει σε μενα.
stella
Δραστήριο μέλος

Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.