Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδω εγω Αθηνα θα ειμαι και θα παιρνω 700 !μην τρελαθουμε κιολας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν είναι δωρεάν καλεβρέ, αρκετά φτηνό απλά.για δωρεαν internet κοιταξτε αυτο ισως να σας ενδιαφερειhttps://diodos.gsrt.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε παιδια ξερετε ομως στην εγγραφη που κανουμε ζηταει σχολη,εγω περασα κοζανη μηχ-μηχ και θα ερθω στην αθηνα στο εμπ,να γραψω κατευθειαν μηχ-μηχ εμπ???
παντως μια χιλιαρα φευγει,το ξερω απο την αδερφη μου που σπουδαζει αθηνα,αλλα τωρα που θαω και εγω εκει θα βαλω ταξη

Anarki
Διάσημο μέλος

[nerd]καλη φαση με το φοιτικο ιντερνετ,βρηκα ενα πακετο της ελλας ον λάιν με 10 ευρωπουλα 6 μεγαμπάιτ!
Μεγαμπίτ, όχι μεγαμπάιτ

Και πιο σωστά ακόμα, μεγαμπίτ περ σέκοντ, το μεγαμπίτ μόνο του είναι μονάδα μέτρησης, εχμ, μεγέθους (?) πληροφορίας.
[/nerd]
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

[nerd]
Μεγαμπίτ, όχι μεγαμπάιτ
Και πιο σωστά ακόμα, μεγαμπίτ περ σέκοντ, το μεγαμπίτ μόνο του είναι μονάδα μέτρησης, εχμ, μεγέθους (?) πληροφορίας.
[/nerd]
εχεις δικιο μπερδευτικα ,γιατι συνηθως τα γραφω με αγγλικα(εχει ιο το πσ!!! μου κατεστρεψε τα αγγλικα!

manic
Νεοφερμένο μέλος

θες να μας ενημερώσεις λιγο για τα ειδικά προγράμματα? ειδικά περι ιντερνετ ...
πατερα σε εταιρια τηλεπ. με 2-3 εταιρικα κινητα και διαθεσιμη συνδεση στο ιντερνετ με εκπτωση (εκανα λαθος δεν ειναι 20ε το νετ αλλα <10ε)
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος

λογικό αλλά αλλο 1000 αθηνα αλλο 1000 κορινθο για αυτο εγω λεω (και ο οποιος το σχολιασε μετα απο εμενα) οτι ειναι καπως ακριβά...Εγω περασα Αθηνα.400 ευρω το ενοικιο.Αρα κοντα στο χιλιαρικο το κοβω το πραμα...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

1000 ευρω?Για Κόρινθο?????
Εδω εγω Αθηνα θα ειμαι και θα παιρνω 700 !μην τρελαθουμε κιολας.
Σε οποιαδήποτε πόλη και να πας το θες το 1000

mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

λίγη οικονομία δε βλάπτει.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην το λες.Αν δεν καπνιζεις, αν δεν κανεις ασκοπα εξοδα,αν δεν βγαινεις πανω απο 2 φορες τη βδομαδα για ποτο,αν δεν πινεις τα κερατα σου οταν βγαινεις, αν δεν πηγαινεις μπουζουκια, τοτε πιστευω ενα 700αρι ακομα και στην αθηνα ειναι αρκετο.Σε οποιαδήποτε πόλη και να πας το θες το 1000Εκτός αν καλύπτεις εσύ ένα μέρος από αυτά.

boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

hale
Δραστήριο μέλος

Απο εσένα εξαρτάται, αν κάνεις σωστή χρήση αυτών των χρημάτων φτάνουν και παραφτάνουν!παιδια εγω εχω δικο μου σπιτι στν αθηνα οποτε ενα 500ρικο φτανει?η ειναι πολυ ακριβη η ζωη????
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια εγω εχω δικο μου σπιτι στν αθηνα οποτε ενα 500ρικο φτανει?η ειναι πολυ ακριβη η ζωη????
Η ζωη ειναι οσο ακριβη οσο εσυ θελεις να ειναι ...
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμενα στην αρχη οι γονεις μου μου ειχαν πει να μου δινουν 700! (για ολα)
Τωρα παιρνω 600 και εχω 300 ενοικιο και φτανουν οριακα. Αλλα φτανουν με λιγο κρατι.... Περιστασιακα δουλευω και σε ενα βιβλιοπωλειο και βγαζω ενα 100αρακι επιπλεον!
Στο κατω κατω αν σαν φοιτητης και δεν γευτεις τα σκετα μακαρονια μπλουμ τις τελευταιες μερες του μηνα δεν μπορεις να αυτοκαλεισαι φοιτητης... χεχε!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο κατω κατω αν σαν φοιτητης και δεν γευτεις τα σκετα μακαρονια μπλουμ τις τελευταιες μερες του μηνα δεν μπορεις να αυτοκαλεισαι φοιτητης... χεχε!

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα σκετα μακαρονια δεν με χαλανε ουτε τωρα που δεν ειμαι φοιτητης ακομα.Εγω παντως απορω με αυτα που διαβαζω εδω..... 1000 ευρω ?????? Οι δημοσιοι υπαλληλοι ρε παιδια παιρνουν 1200! Μην τρελαθουμε κιολας!
Εμενα στην αρχη οι γονεις μου μου ειχαν πει να μου δινουν 700! (για ολα)
Τωρα παιρνω 600 και εχω 300 ενοικιο και φτανουν οριακα. Αλλα φτανουν με λιγο κρατι.... Περιστασιακα δουλευω και σε ενα βιβλιοπωλειο και βγαζω ενα 100αρακι επιπλεον!

Που σπουδαζεις αν επιτρεπεται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.