Επειδή το 12χρονα το είπα εγώ και βλέπω ξεσήκωσε κύματα θυμού, να πω ότι αυτό δεν αποτελεί προσβολή ή αν θέλετε εγώ δεν το είπα έτσι. Το είπα σαν υπερβολή.
Προφανώς το να πάτε μέχρι εκεί με τους γονείς σας αν δεν ξέρετε και αυτοί να σας περιμένουν, δεν είναι κατακριτέο, είναι φυσιολογικό για πολλούς, ιδίως από την επαρχία.
Εγώ μιλάω (όπως και πολλοί άλλοι, είμαι βέβαιη) για την περίπτωση του να μπουν στην γραμματεία και να κάνουν ολόκληρα θέματα (όπως στο 90% των περιπτώσεων που βλέπω κάθε χρόνο), να σας συμπληρώσουν την αίτηση, να τσακωθούν για τη σειρά, για την κακή εξυπηρέτηση κλπ κλπ, να πιάσουν κουβέντα με τα κομματόσκυλα για την κατάσταση στην κοινωνία σήμερα και να σας πουν να τους δώσετε το τηλέφωνό σας και άλλα όμορφα. Όσοι είναι 2ο έτος και πάνω, είμαι σίγουρη ότι το έχουν πετύχει.
Από εκεί και πέρα...
Το πανεπιστήμιο είναι η ιδανική ευκαιρία να μεγαλώσει ένας άνθρωπος. Και πίστεψέ με, το ελληνικό κράτος και οι δημόσιες υπηρεσίες είναι το μεγαλύτερο σχολείο. Και αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το εντιμετωπίσετε, γιατί δυστυχώς θα το αντιμετωπίζετε μια ζωή όπως όλοι μας... Και να χαθείτε και στους δρόμους, και να ρωτήσετε και δέκα άτομα. Από αυτά τα δέκα άτομα τα 3 μπορεί να είναι οι μελλοντικοί κολλητοί σας.