Alekos17
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι καινουργιος στο forum και αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα !
Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση να μεινω μεταξεταστεος στα Αρχαια ...
Στο πρωτο τετραμηνο ο καθηγητης μου ειχε βαλει 11 και στο δευτερο τετραμηνο παλι 11 ...
Εγω ομως δεν θα γραψω στις εξετασεις ουτε 4!
Γινεται να ''δανειστω'' μοναδες απο τα αλλα τα μαθηματα ετσι ωστε ο Μεσος Ορος των Αρχαιων να περασει το 10 ή θα πεπει να ξανα δωσω τον Σεπτεμβριο ... ???
Εχω βγαλει στο 1ο τετραμηνο 16,8 και στο 2ο τετραμηνο 17,4 ...
Σας παρακαλω πειτε μου τι θα γινει ...!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Στα αρχαια μπορεις ανετα να διαβασεις μεταφραση και να κερδισεις 8 μοναδες, ακομα 2 απο εισαγωγη, και απο τα αλλα κουτσα στραβα 2-3 μοναδες = 13! Δεν ειναι δυσκολο, ειναι μονο διαβασμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

9,5 Γενικο Μεσο Ορο θες ανεξαρτητα απο οσα μαθηματα εχεις μεινει.
Edit:Mε προλαβε ο johngreek_mad.

p@g
Εκκολαπτόμενο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Alekos17
Νεοφερμένο μέλος

Αρα και 0 να του γραψω εφ'οσον εχω γραψει στα υπολοιπα μαθηματα καλα δεν θα μεινω στα Αρχαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως δεν μπορω να μαθω μεταφρασεις ...Προσπαθησα σημερα κ δν γινοταν τπτ !
Τεσπα thanks!!!
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Παντως μην επαναπαυεσαι, 0 αν γραψεις, αυτοματα απο τον Γ.Μ.Ο. σου στο τελος φευγει 1 μοναδα και κατι! χωρια τα αλλα
Alekos17
Νεοφερμένο μέλος

Ε δεν λεμε και 0 .... Απλα θα κρατησω την δυναμη μου για Φυσικη Αλγεβρα:no1:!!!!
Μπορειτε να πειτε κανα sosάκι στην εισαγωγη ?
sotosfp7
Νεοφερμένο μέλος

$David$
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ και καλή επιτυχία
prisila
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι το πιο απαισιο μαθημα που δεν το παω και δεν με παει με τιποτα!!!
Και μιας και θελω 1ο και 5ο πεδιο, θεωρητικη 4 ever

turbo
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ειμαι μαθητης β γυμνασιου
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Εδώ σε εμας (Γ Γυμναίου) από τα 40 παιδιά τα 10 μείνανε πληροφορική που είναι ενα απλό μάθημα στα Γερμαικά που είναι και ποιο συμαντικό μάθημα;παιδια εμεινα μεταξεταστεος στα γερμανικα ενω ειχα 10 και 9 στα τριμηνα!!επεδει δεν παω γερμανικα και πιστευω οτι εγγραψα καλα στις εξετασεις θα κανω αναβαθμολώγιση.ειναι δινατον να μενεισ μονο σε μαθημα που ειναι δευτερεβον??αν μπορει κανεισ ασ βοηθηση
Τελοςσπάντων σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.Να περάσεις τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο.Αλλά ρε <<τούρμπο>>(συγνώμη που στο γράφω Ελληνικά)είναι κρίμα να χάσεις ένα καλοκαίρι για τα Γερμανικά
cel
Δραστήριο μέλος

παιδια εμεινα μεταξεταστεος στα γερμανικα ενω ειχα 10 και 9 στα τριμηνα!!επεδει δεν παω γερμανικα και πιστευω οτι εγγραψα καλα στις εξετασεις θα κανω αναβαθμολώγιση.ειναι δινατον να μενεισ μονο σε μαθημα που ειναι δευτερεβον??αν μπορει κανεισ ασ βοηθηση
Τα γερμανικα ειναι πρωτευον μαθημα συμφωνα με το υπουργειο.Παρ' ολα αυτα αν μεινεις σε πρωτευον μαθημα (πχ:εδω γερμανικα) αν εχεις γενικο μεσο ορο πανω απο 13 περνας στην επομενη ταξη
Καλη επιτυχια

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Άμα ήταν συμαντικό μάθημα θα έπιανε 38 όπως όλα τα μαθήματα.Είναι δευτερεύων που πρέπει να έχεις Μ.Ο. όπως η πληροφορική πάνω από 28.Τα γερμανικα ειναι πρωτευον μαθημα συμφωνα με το υπουργειο.Παρ' ολα αυτα αν μεινεις σε πρωτευον μαθημα (πχ:εδω γερμανικα) αν εχεις γενικο μεσο ορο πανω απο 13 περνας στην επομενη ταξη
Καλη επιτυχια![]()
cel
Δραστήριο μέλος

https://rapidshare.com/files/2489074...__963___943___949___965___963___951_.doc.html
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Πήγαιναι στο υποθργείο παιδείας και διάβασε τι λέειΓι κατεβσε αυτο το αρχειο και διαβασε το
https://rapidshare.com/files/2489074...__963___943___949___965___963___951_.doc.html
cel
Δραστήριο μέλος

ΥΓ:Το διαβασες;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.