damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρώτησες πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ;
οχι αλλα ειχα διαβασει σε ενα blog μετα τα χριστουγενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ελσα πηρα τηλεφωνο το ψεκασμενο υπουργειο παιδειας και μου ειπαν στα μεσα της εβδομαδας η εγκυκλιος οποτε καταλαβαινεις την πεμπτη θα βγει.Να ερθουν εκλογες θα φυγουν κλωτσιδον.
.....Μπας και έρθει η προηγούμενη κυβέρνηση, που τόσο πολύ αγάπησε ο λαός, μιας και εφάρμοσε το σύστημα των ελεύθερων μετεγγραφών.
Όχι αγαπητέ, μια χαρά το έφτιαξε το σύστημα των μετεγγραφών ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε Α θέσεις στα πανεπιστήμια, έχουμε Β υποψήφιους που τις διεκδικούν και ένα σύστημα που τους κατατάσσει σε σειρά προτεραιότητας, ώστε πρώτοι να πάρουν αυτοί το έχουν περισσότερο ανάγκη. Έτσι, ούτε μπορεί κάποιος να παραπονεθεί ότι αδικήθηκε, ούτε τα πανεπιστήμια βουλιάζουν, όπως έγινε πέρσι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Επιπλέον, πέρσι, οι μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια ανακοινώθηκαν Δεκέμβρη. Με τα χρονοδιαγράμματα που θέτει το υπουργείο, φέτος θα ανακοινωθούν πιο νωρίς. Υπομονή κάντε, όπως περιμένατε για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των βάσεων, τώρα περιμένετε για τις μετεγγραφές. Πού να ήταν η πρώτη φορά δηλαδή.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

.....Μπας και έρθει η προηγούμενη κυβέρνηση, που τόσο πολύ αγάπησε ο λαός, μιας και εφάρμοσε το σύστημα των ελεύθερων μετεγγραφών.
Όχι αγαπητέ, μια χαρά το έφτιαξε το σύστημα των μετεγγραφών ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε Α θέσεις στα πανεπιστήμια, έχουμε Β υποψήφιους που τις διεκδικούν και ένα σύστημα που τους κατατάσσει σε σειρά προτεραιότητας, ώστε πρώτοι να πάρουν αυτοί το έχουν περισσότερο ανάγκη. Έτσι, ούτε μπορεί κάποιος να παραπονεθεί ότι αδικήθηκε, ούτε τα πανεπιστήμια βουλιάζουν, όπως έγινε πέρσι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Επιπλέον, πέρσι, οι μετεγγραφές με οικονομικά κριτήρια ανακοινώθηκαν Δεκέμβρη. Με τα χρονοδιαγράμματα που θέτει το υπουργείο, φέτος θα ανακοινωθούν πιο νωρίς. Υπομονή κάντε, όπως περιμένατε για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των βάσεων, τώρα περιμένετε για τις μετεγγραφές. Πού να ήταν η πρώτη φορά δηλαδή.....![]()
Φιλε δεν ειπα οτι η προηγουμενη κυβερνηση ηταν καλυτερη αλλα εδωσε μετεγγραφες.Και εγω το Γεναρη συριζα ειχα ψηφισει και στις ευροεκλογες.Με 5 μορια λες θα παρω μετεγραφη απο διοικηση επιχειρησεων χιου στο αντιστοιχο της πατρας?

Και εσύ Σάμο πέρασες τι τμήμα ; πιστεύω οτι εχεις αρκετες πιθανότητες πιστευω![]()
Περασα στο τμημα μηχανικων πληροφοριακων και επικοινωνιακων συστηματων.Εσυ σε ποιο τμημα περασες και για που θελεις μετεγγραφη.Ποσα μορια συγκεντρωνεις,ευχομαι οτι καλυτερο για ολους μας.:
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Περασα στο τμημα μηχανικων πληροφοριακων και επικοινωνιακων συστηματων.Εσυ σε ποιο τμημα περασες και για που θελεις μετεγγραφη.Ποσα μορια συγκεντρωνεις,ευχομαι οτι καλυτερο για ολους μας.:
Εχεις πολλες πιθανοτητες.Εγω πιστευεις εχω πιθανοτητες απο διοικηση επιχειρησεων χιου αει στο αντιστοιχο της πατρας?

Εχεις πολλες πιθανοτητες.Εγω πιστευεις εχω πιθανοτητες απο διοικηση επιχειρησεων χιου αει στο αντιστοιχο της πατρας?![]()
πιστευω οτι εχεις πολλες πιθανοτητες επειδη ειναι για την ΠΑΤΡΑ.Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πέρασα μαθηματικο σαμου και θελω μεταγραφή για θεσσαλονικη εχω 5 μοτια τι λες εχω πιθανοτητα να την παρω ; Καλή επιτυχία

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δειτε εδω τους πινακες και συγκεκριμενα τις θεσεις που εχουν καλυφθει απο μετεγραφες σε καθε τμημα .Αυτο δειχνει περιπου και την ζητηση για μετεγραφη σε οαλα τα τμηματα https://www.#####.gr/Comments.aspx?qId=43163
Γιωργο δεν ανοίγει
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Μπορουμε να κανουμε αιτηση για κατ' εξαιρεση μεταγγραφή ;
΄Οχι!

Μπορουμε να κανουμε αιτηση για κατ' εξαιρεση μεταγγραφή ;
Οχι ΕΛΣΑ ,δεν ειναι για εμας οι κατ εξαιρεση μετεγγραφες,κανε υπομονη.Ωρες ωρες και γω σαλταρω αλλα δεν καταφερνουμε τιποτα,υπομονη λοιπον.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιωργο δεν ανοίγει
Δεν υπαρχει αυτο το σαιτ βρε Γιωργο,το διαβασες εσυ προσωπικα,τοτε ανεβασε το να το διαβασουμε και εμεις.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπαρχει αυτο το σαιτ βρε Γιωργο,το διαβασες εσυ προσωπικα,τοτε ανεβασε το να το διαβασουμε και εμεις.
δεν φταιω εγω αν το ischool το μπλοκαρει γιατι το θεωρει διαφημηση.Γραψε το google εισοδηματικες βασεις 2012 e du 4 u αλλα χωρις κενο το εντου4υ και θα δειχνει εισοδηματικες βασεις ο πινακας και ποσες θεσεις εχουν καλυφθει κατι που πιστευω οτι δειχνει και τη ζητηση για μετεγραφη κατα προσσεγγιση.

Οσο και να ποναει καποιους αυτη ειναι η αληθεια που λεει το αρθροhttps://www.#####.gr/Comments.aspx?qId=80031 .Σημερα που ρωτησα στην φοιτητικη μεριμνα του Πανεπιστημιου πατρων μου ειπαν οτι τα αει θα αποφασισουν ποσες θεσεις θα παρουν και οχι 15% που λεει το νομοσχεδιο.
Γιωργο ουτε αυτο ανοιγει,που τα βρισκεις ολα τα ακυρα και τα ανεβαζεις.Ανεβασε το λοιπον εσυ,μπορει σε σενα να ανοιγει.Αν το ανεβασεις θα σου ζητησω συγνωμη για το ακυρα που ειπα.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιωργο ουτε αυτο ανοιγει,που τα βρισκεις ολα τα ακυρα και τα ανεβαζεις.Ανεβασε το λοιπον εσυ,μπορει σε σενα να ανοιγει.Αν το ανεβασεις θα σου ζητησω συγνωμη για το ακυρα που ειπα.
Σου ειπα δεν φταιω εγω αν το ισκοολ μπλοκαρει την λεξη e d u 4u.Eγραψες στο google εκεινο που σου ειπα?
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.