nasia_nt Νεοφερμένο μέλος Η Νάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 14:31 Η nasia_nt έγραψε: #281 08-10-15 14:31 Χαχα, ναι, όλα καλά λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giorgoslxs Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgoslxs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 14:35 Ο Giorgoslxs: #282 08-10-15 14:35 Το λέω γιατι μεχρι περυσι τουλαχιστον οι ακαδημαϊκες ταυτοτητες στην πισω οψη τους ηταν ετσι https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/19017/akadimaiki-taftotita-paso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nasia_nt Νεοφερμένο μέλος Η Νάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:00 Η nasia_nt έγραψε: #283 08-10-15 15:00 Αα, όχι όχι, δεν το έχει, οποτε καλά είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap 1314 Νεοφερμένο μέλος Ο pap 1314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:41 Ο pap 1314 έγραψε: #284 08-10-15 15:41 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:45 Η annieyami: #285 08-10-15 15:45 Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα, ναι, όλα καλά λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgoslxs Νεοφερμένο μέλος Ο Giorgoslxs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 14:35 Ο Giorgoslxs: #282 08-10-15 14:35 Το λέω γιατι μεχρι περυσι τουλαχιστον οι ακαδημαϊκες ταυτοτητες στην πισω οψη τους ηταν ετσι https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/19017/akadimaiki-taftotita-paso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nasia_nt Νεοφερμένο μέλος Η Νάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:00 Η nasia_nt έγραψε: #283 08-10-15 15:00 Αα, όχι όχι, δεν το έχει, οποτε καλά είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap 1314 Νεοφερμένο μέλος Ο pap 1314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:41 Ο pap 1314 έγραψε: #284 08-10-15 15:41 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:45 Η annieyami: #285 08-10-15 15:45 Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το λέω γιατι μεχρι περυσι τουλαχιστον οι ακαδημαϊκες ταυτοτητες στην πισω οψη τους ηταν ετσι https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/19017/akadimaiki-taftotita-paso Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasia_nt Νεοφερμένο μέλος Η Νάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:00 Η nasia_nt έγραψε: #283 08-10-15 15:00 Αα, όχι όχι, δεν το έχει, οποτε καλά είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap 1314 Νεοφερμένο μέλος Ο pap 1314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:41 Ο pap 1314 έγραψε: #284 08-10-15 15:41 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:45 Η annieyami: #285 08-10-15 15:45 Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αα, όχι όχι, δεν το έχει, οποτε καλά είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pap 1314 Νεοφερμένο μέλος Ο pap 1314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:41 Ο pap 1314 έγραψε: #284 08-10-15 15:41 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:45 Η annieyami: #285 08-10-15 15:45 Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annieyami Νεοφερμένο μέλος Η annieyami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2015 στις 15:45 Η annieyami: #285 08-10-15 15:45 Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pap 1314: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση θα κάνω αίτηση μεταγγραφης από Ξάνθη για Αθηνα -πατρα..μπορώ να πάρω πάσο από Ξάνθη ?η άμα το κάνω μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση μεταγγραφης ?αν γίνεται και πάρω το πάσο από Ξάνθη και πχ πάρω μεταγραφή Αθήνα θα πρέπει να επιστρέψω αυτό της Ξάνθης?? Click για ανάπτυξη... Πάσο θα πάρεις κανονικά από Ξάνθη και όταν πάρεις με το καλό την μεταγραφή θα σου δώσουν νέους κωδικούς για να βγάλεις καινούργιο πάσο. Δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή . Ελπίζω να βοήθησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 12:59 Ο damn έγραψε: #286 10-10-15 12:59 Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:20 Η elsa D έγραψε: #287 10-10-15 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Παιδια κοιταξτε τι βρηκα στο facebook https://www.facebook.com/events/1645923122327235/ Παντως πρεπει να δρασουμε γιατι υπαρχει σεναριο να μην γινουν καθολου μετεγγραφες μου ειπαν στο υπουργειο Click για ανάπτυξη... Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:40 Ο damn έγραψε: #288 10-10-15 13:40 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Τι σου είπαν απο το υπουργείο ; Και θεωρω οτι αυτος θα επρεπε να συμπεριλάβει εκτος για τα αδερφια που παίρνουν ένα μοριο και για τις μονογονικές οικογένειες που επίσης παίρνουν ενα Click για ανάπτυξη... Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:46 Η elsa D έγραψε: #289 10-10-15 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Nαι το ξερω αυτα τα 2 ειναι σημαντικα ζητηματα.Δεν μπορει να δινει 2 στους πολυτεκνους γιατι συμβαινει το εξης:Εστω ενας φοιτητης πολυτεκνος παιρνει 3 μορια απο το εισοδημα +2 που παιρνει απο την πολυτεκνια 5 και ισοφαριζει εκεινον που εχει που εχει πχ 4 μορια απο το εισοδημα +1 αν ειναι σε μονογονεικη οικογενεια /εχει αδερφο/αδερφη που σπουδαζει/.Το θεωρεις δικαιο εσυ αυτο το νομοσχεδιο των εφαρμοστων του μνημονιου της ψεκαμμενοαριστερας?Ε?Παντως πρεπει να δρασουμε με κινητοποιησεις να στησουμε σκηνες εξω απο το υπουργειο.Ακουγεται οτι αν το 15% ισχυει για ολα τα ετη τοτε θα καταφυγουν στο στε 15 γονεις και τους εχει αναλαβει ενας πανεπιστημιακος δικηγορος. Click για ανάπτυξη... Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 13:53 Ο damn έγραψε: #290 10-10-15 13:53 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Σε εμενα αυτο συμβαίνει 'εχω 4 μόριο λόγο οικονομικών και 1 λόγω θανάτου του μπαμπα μου και αισθάνομαι οτι αδικούμε Απο το υπουργείο τι σου είπαν για τις μεταγραφές ; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:02 Η elsa D έγραψε: #291 10-10-15 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Μου ειπε μια οτι μπορουν να εκτιναθουν στον αερα αλλα δεν θυμαμαι τηλεφωνο.Πρεπει να δρασουμε.Πρεπει να γινουν κινητοποιησεις .Χωρις αγωνα δεν κερδιζεται τιποτα.Οπως μας ειπε χθες ο καθηγητης που μας εκανε χρηματοικονομικη λογιστικη οτι αν δεν κανουμε εξοδα δεν θα εοχυμε εσοδα να στο πω με οικονομικους ορους.Παρακουλουθω στο τμημα της πατρας που θελω να μετεγγραφω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:14 Ο damn έγραψε: #292 10-10-15 14:14 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Πιστευω οτι αργα ή γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές καθώς απο καιρό ανακοινώθηκε οτι θα γίνουν φέτος και εγώ παρακολουθώ κανονικά στην θεσσαλονίκη εκει που θέλω μεταγραφή Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2015 στις 14:33 Η elsa D έγραψε: #293 10-10-15 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Δεν ξερω ειμαι προβληματισμενος.Εγω πιστευω οτι δεν θα δωσουν καθολου μετεγγραφες απο του χρονου.Ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχω δει αυτη απο ολες τις κυβερνησεις που εχουν περασει. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω πιστευω οτι φέτος θα είναι η τελευταία φορα που θα δώσουν μεταγραφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 11:04 Ο damn έγραψε: #294 11-10-15 11:04 παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 12:36 Ο damn έγραψε: #295 11-10-15 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: παιδια οταν ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 14:39 Ο Ραφαήλ234: #296 11-10-15 14:39 Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:11 Η elsa D έγραψε: #297 11-10-15 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Γεια σας. Με 7 μορια πιστευετε οτι μπορω να παρω μετεγγραφη στο ΑΤΕΙ θεσσαλονικης ? Click για ανάπτυξη... Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ραφαήλ234 Νεοφερμένο μέλος Ο Ραφαήλ234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:16 Ο Ραφαήλ234: #298 11-10-15 15:16 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nanat damn Chris_Kon Γιωργος15773 Arvacon Bak563 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:23 Ο damn έγραψε: #299 11-10-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2015 elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από elsa D: Είναι βέβαια αναλογα στο τμημα και την ζήτηση αλλα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες Click για ανάπτυξη... Eλσα οτα λενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2015 στις 15:27 Η elsa D έγραψε: #300 11-10-15 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαήλ234: Ειμαι διοικηση επιχειρησεων αρα εχω πολλες ελπιδες? Click για ανάπτυξη... Έχεις αρκετές που παρακολουθείς τώρα μαθήματα ; Εγω εχω 5 μόρια και θελω μεταγραφή για μαθηματικο θεσσαλονικης τι λες για μενα ; Αρχική Δημοσίευση από Giorgos199666: Eλσα οτα ελενε οτι το 15% των εισακτεων ισχυει για ολα τα ετη εννουν πχ αν μια σχολη παιρνει 40 ατομα απο μετεγγραφες και ειναι 4 χρονια θα παρει 10 ατομα σε καθε ετος? Click για ανάπτυξη... Όχι νομιζω ειναι ξεχωριστά για καθε ετος και το 4ο δεν εχει δικαίωμα μεταγραφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.