Υστερόγρ. Για να σας κάνω να καταλάβετε πόσο άσχετος είμαι, ακόμα και να μου δίνανε τα θέματα, μέρες πριν τις εξετάσεις, πάλι δε θα έγραφα τίποτα. (Εντάξει αν μου τα δίναν με τις λύσεις τότε ίσως κάτι να γινόταν. ΛΟΛ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πήγαινε να του μιλήσεις. Άνθρωπος είναι.
Ναι άνθρωπος είναι... αλλά αν είναι και στραβόξυλο συν τοις άλοις τότε τί κάνουμε? Και στη σχολή μου έχουμε δυστυχώς μπόλικους από αυτούς.

Σωστά! Να πας να του μιλήσεις αλλά να κάνεις μια προσπάθεια να γράψεις έστω ενα 3 για να πιάσει το παρακάλι. Μα καλά δε το χεις δώσει ποτέ; Προσπάθησέ το, λίγο ρε φίλε, στην ανάγκη κάνε και φροντιστήριο ή πάρε βοηθητικά βιβλία. Μην πας να παρακαλέσεις με λευκή κόλλα...ε νομίζω ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχει μια τέτοια κίνηση.
Φίλε Βάλντερ, όταν είπα ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα το εννοώ. Και τα θέματα να μου δίναν πάλι ... γρί. Μια φορά το έχω δώσει στο πρώτο εξάμηνο και έδωσα λευκή κόλλα. Από τότε όλα αυτά τα χρόνια δε ξαναπήγα να το δώσω αφρού ήξερα το αποτέλεσμα.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης, να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου; Έχεις σκεφτεί να βάλεις άλλον να το γράψει αν όντως έχεις ΤΟΣΟ πρόβλημα;

(μην πέσετε να με φάτε, δεν έχω καλή γεύση

Giovanna
Επιφανές μέλος

Πολύ σωστό αυτό που είπε η αδέσποτο!
Επίσης, να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου; Έχεις σκεφτεί να βάλεις άλλον να το γράψει αν όντως έχεις ΤΟΣΟ πρόβλημα;![]()
(μην πέσετε να με φάτε, δεν έχω καλή γεύση)

ηταν το πρωτο που μου ρθε στο μυαλο!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέσα στην παρανομία είσαι![]()
![]()
![]()
ηταν το πρωτο που μου ρθε στο μυαλο!![]()

Δηλαδή δε μπορεί απλά να αντιγράψει?Υπάρχουν κι άλλοι όχι τόσο νόμιμοι τρόποι...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δυστυχώς δε γίνεται να πάει κάποιος άλλος να γράψει για εμένα, τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά σε αυτό το θέμα.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

κομμάτι "αντιγραφή"
α)Εξοπλισου με κινητό με καλή κάμερα, βγάλε φωτογραφία τα θέματα κ στείλτα σε κάποιον δικό σου που απέξω με βιβλία/λυσσάρια/ ότι σας βρίσκεται τέλος πάντων θα κάνει τη δική του προσπάθεια... Με την αυτή διαδικασία θα σου στείλει τη λύση [αν δεν σας αφήνουν εύκολα τα κινητά εν ανάγκη πας στην τουαλέττα και κοιτάς].Δεν είπαμε να πας για βαθμό, αλλά τουλ να πιάσεις εκείνο το 3-4 να μπορείς να πας να γλύψεις ΑΠΕΙΡΑ να στο κάνει 5. Έχει πιάσει σε γνωστή μου αυτό...
β) είναι ανοιχτά η κλειστά βιβλία? αν είναι ανοιχτά βρες παλιά θέματα [με λύσεις-πάντα κάτι κυκλοφορεί!] και γράψτα στο βιβλίο. πιθανότητες είναι μετά...
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει γνωστός/παλιά θέματα/δυνατότητα αντιγραφής ερωτώ... ε τι στο καλό μαθηματικά είναι αυτα? έστω δώσε μας τίτλους κεφαλαίων... Για τα περισσότερα πανεπιστημιακά μαθήματα κυκλοφορούν "λυσσάρια" αποκλείεται να μην έχεις πάρει χαμπάρι τπτ! Πχ στη σχολή μου ο "αγιος" γκαρούτσος είναι πασίγνωστος και έχει δώσει πτυχία και πτυχία σε άτομα που δεν κατάλαβαν το Χριστό τους από Αναλύσεις και Φυσικές πρώτων εξαμήνων δίνοντας απλά και με βηματάκια 1,2,3 μεθοδολογίες ασκήσεων. Ε δεν μπορεί κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει! Μιλώντας πάντοτε ότι ψάχνουμε απλά λύσεις να περάσεις.
Από εκεί και πέρα δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις χειρότερα για το μέγα λάθος να το αγνοήσεις το μάθημα όλα αυτά τα χρόνια αλλά θα έρθω να σου πω το εξής. Όσο φοβάσαι κάτι δεν θα καταφέρεις τπτ. Μην βλέπεις το βιβλίο σαν την κουλή και ακατανόητη ύλη. Πιάστο σιγά σιγά... Μην το διαβάσεις καν όλο. ΔΙάβασε ένα κεφάλαιο, μια παράγραφο...κάτι... και αν δεν το καταλάβεις μην πεις "είμαι βλάκασ" πάει και τελείωσε. Ξεπέρασε το φόβο για το μάθημα... απέκτησε τσαμπουκα και κάτι θα βγει. Άμα η ψυχολογία είναι "δεν καταλαβαίνω/δεν το περνάω" ε ναι...δεν θα καταλάβεις τπτ από αυτό και δεν θα το περάσεις ποτέ...
Γνώμη μου...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ξέρω ότι δεν θα σου αρέσει σαν ιδέα... ούτε εμένα θα μου άρεσε αλλά αυτό θα έκανα .....
Θα έφευγα απ την περιοχή των σπουδών μου ώστε να μην φορτώνω την οικογένεια μου με το έξοδο και θα γύρναγα στο πατρικό μου.
Θα τους εξηγούσα πως έχει η κατάσταση και θα έβρισκα μια πρόχειρη δουλειά. Στη συνέχεια, για ένα χρόνο θα έκανα φροντιστήριο και θα φρόντιζα να αποκομήσω τις απαραίτητες γνώσεις... οχι για να δώσω το μάθημα και να πάρω το πτυχίο απλά, αλλά γιατί θα γούσταρα να το κάνω αυτό....
Να ΜΑΘΩ επιτέλους αυτο το οποίο δεν σκαμπάζω μία....
Μαθηματικά πρώτου εξαμήνου, πιστεύω ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολα απ του Λυκείου....
Ένα άτομο της ηλικίας σου και του μαθησιακού σου επιπέδου, αν πραγματικά ασχοληθεί, σίγουρα θα τα καταφέρει... και να μάθει αλλά και να καλύψει τα κενά....
Θα πήγαινα λοιπόν στη συνέχεια σε ένα χρόνο, γνωρίζοντας πλέον το αντικείμενο και θα πέρναγα με το σπαθί μου και τον τσαμπουκά μου το μάθημα....
Βέβαια... ομολογώ ότι εγώ δεν θα έπρεπε να πάω φαντάρος... εσύ πρέπει? Δεν το γνωρίζω αυτό....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας, αθώες και όχι και τόσο αθώες...![]()
Δυστυχώς δε γίνεται να πάει κάποιος άλλος να γράψει για εμένα, τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά σε αυτό το θέμα.Καθένας που προσέρχεται για να γράψει πρέπει να έχει μαζί του το πάσο του ή το βιβλιάριο σπουδών του το οποίο έχει τον αριθμό του και κυρίως τη φωτογραφία του.
![]()
Στο συγκεκριμένο μάθημα ισχύει αυτό όπως και σε κάποια άλλα που έχουν μια ιδιαίτερη δυσκολία. Αυτό γίνεται γιατί παλιά κάποιοι μάγκες χρησιμοποιούσαν άλλα άτομα για να γράψουν για αυτούς. Το μυρίστηκαν τα λαγωνικά της σχολής και...
Μάλλον θα πρέπει να προσανατολιστώ σε άλλους τρόπους. Ευχαριστώ πάντως.
![]()
Με συρραπτικό δεν είναι πιασμένη η φωτο πάνω σε αυτά τα έγγραφα; Ε προσεκτικά, ίσως με ειδικό εργαλείο, βγάλε το συρραπτικό και αντικατέστησε τη φωτό με τη φωτό αυτουνού που θα δώσει για σένα! Αν έχει πάνω σφραγίδα, βρες μια άλλη κυκλική που να μοιάζει και σφράγισε το μουτζουρώνοντας ελαφρώς για να μην διαβάζεται.
Πάντως αν είναι λογισμός 1ου εξαμήνου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βρίσκεις τόσο δύσκολο

Επίσης ρίξε και μια ματιά στα βιβλία των εκδόσεων ΕΣΠΙ από τη σειρά Schaum. Είναι μεταφρασμένα κι έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο να καταλάβει τί γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο μάθημα (εμένα με έχουν σώσει 2 φορές - Γκαρούτσος και Σια σε μας δεν βοηθάνε σχεδόν καθόλου

Scandal
Διαχειριστής

-p
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

..
Επίσης ρίξε και μια ματιά στα βιβλία των εκδόσεων ΕΣΠΙ από τη σειρά Schaum. Είναι μεταφρασμένα κι έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο
Σωστό!!! Είναι πολύ καλά αυτά τα βιβλία... και κατανοητά [εγώ δυστυχώς τα ανακάλυψα αργά και αφού είχα περάσει τα μαθήματα και πολύ στενοχωρήθηκα για χαμένες ώρες διαβάσματος σε μερικά -ενώ με αυτά γίνονται όλα πιο κατανοητά πιο εύκολα- με χαμένους βαθμούς σε άλλα...]

XRZ: Κι εγώ εδώ και κάνα χρόνο τα έχω ανακαλύψει και ομολογώ πως με έχουν βοηθήσει (2 φορές όπως είπα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σωστό αυτό που λέει η Michelle με την προϋπόθεση ότι οι καθηγητές που θα επιτηρούν δεν ξέρουν ούτε εσένα, ούτε αυτόν που θα δώσει στη θέση σου. Επίσης πρέπει να βρεις και κάποιον να δεχτεί να το κάνει, γιατί αν σας πιάσουν έχετε και ποινικές ευθύνες...
Ας τον πληρώσει

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.