Subject to change
e-steki.gr Founder

Σε 2 εβδομάδες δεν προλαβαίνει τίποτα. Γι'αυτό προτείνω λιγότερο ..αθώες λύσειςπηγαινε και κανε ενα ιδιαιτερο. θα σου δωσει τις βασεις που θελεις για τα μαθηματικα ωστε να περασεις αυτο το μαθημα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται

weak and powerless
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Να σε ρωτήσω όμως κάτι που ειλικρινά το έχω απορία?
Τα μαθηματικά.... τα χρειάζεσαι στο αντικείμενο σου? (δεν ξέρω τι σπουδάζεις, δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου

αν ναι.... δεν σε "ενοχλεί" που δεν έχεις "ιδέα" από μαθηματικά?
Δε θα σε ενδιέφερε να μάθεις κάποια πράγματα?
Το ρωτάω από καθαρή περίεργεια και ενδιαφέρον, μην το παρεξηγήσεις

Μπράβο, εύχομαι να το πάρεις το 5αράκι σου
Να σε ρωτήσω όμως κάτι που ειλικρινά το έχω απορία?
Τα μαθηματικά.... τα χρειάζεσαι στο αντικείμενο σου? (δεν ξέρω τι σπουδάζεις, δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου)
αν ναι.... δεν σε "ενοχλεί" που δεν έχεις "ιδέα" από μαθηματικά?
Δε θα σε ενδιέφερε να μάθεις κάποια πράγματα?
Το ρωτάω από καθαρή περίεργεια και ενδιαφέρον, μην το παρεξηγήσεις
Δε παρεξηγούμαι και όχι δε μου χρειάζονται τα μαθ/κά καθόλου - ειλικρινά. Δε με πειράζει που δεν έχω ιδέα. Έχω αναφέρει παλαιότερα ότι σπουδάζω στη σχολή (ΤΕΙ) Τεχνολογίας Γεωπονίας, τμήμα ζωικής παραγωγής Θεσσ/κης. Το αντικείμενό μου είναι τα αγροτικά ζώα και τα μαθ/κα είναι από εκείνα τα άσχετα μαθήματα που έχει κάθε σχολή, απλά και μόνο για να εμβαθύνει τις γενικές γνώσεις του φοιτητή.

io-io, όλα αυτά είναι καλά στη θεωρία αλλά στη πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δε με πειράζει που δε το πήρα με το σπαθί μου, το μάθημα αυτό δε μου λέει κάτι - πέρασα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ με το σπαθί μου, για ένα μάθημα δε βαριέσαι βρε αδερφέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.