uni77
Δραστήριο μέλος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 09-04-2020 Αναπροσαρμογή εξεταστέας ύλης πανελλαδικών εξετάσεων 2020
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eπιτελους βγήκε οριστικάΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - 09-04-2020 Αναπροσαρμογή εξεταστέας ύλης πανελλαδικών εξετάσεων 2020
The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairswww.minedu.gov.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Eπιτελους βγήκε οριστικά ❤ τελικά μέσα του 19ου το προσφυγικό και έξω το κρητικό και του 20ου,
Αν κι το αντιπαθώ νιώθω πολυ καλύτερα που ειναι μεσα

Katerinaev
Δραστήριο μέλος

Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος

efi25
Δραστήριο μέλος

uni77
Δραστήριο μέλος

Δεν λεει για παλαιους αποφοιτους. Επισης αν ισχυε και για εμας λογικα θα αναφεροταν και στα λατινικαΗ νέα μειωμένη ύλη αφορά μόνο τα παιδιά του νέου συστήματος και όχι αυτούς που δίνουν με το παλιό έτσι;
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι έχεις δίκιοΔεν λεει για παλαιους αποφοιτους. Επισης αν ισχυε και για εμας λογικα θα αναφεροταν και στα λατινικα
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Η νέα μειωμένη ύλη αφορά μόνο τα παιδιά του νέου συστήματος και όχι αυτούς που δίνουν με το παλιό έτσι;
Όσα παιδιά δίνουν με το παλιό σύστημα δεν παρακολουθούν μαθήματα σε σχολεία και, ως εκ τούτου, δεν είναι άμεσα θιγόμενα από την αναστολή λειτουργίας των σχολείων. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθεί η ύλη - θεωρητικά, πάντα.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπημένο κεφάλαιο για εσένα του 19ουΑΝΑΚΟΙΝΏΘΗΚΕΕΕΕΕΕ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν κι το αντιπαθώ νιώθω πολυ καλύτερα που ειναι μεσα![]()

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να καταλαβω ειναι μεσα ως ΚΑΙ ηθικα νικομαχεια, και ιστορια τελειωνει στο προσφυγικο του 19ου αι? Επισης κοινωνιολογια βγαινει το 9 και το 10?Θα λιποθυμησω απο τη χαρα μ (οχι και τοσο ομως γτ τα κομματια που βγηκαν τα θυμομουν απο παλιοτερα, αλλα μεσα σ ολα δεν πειραζει)
Ναιι
ΠΑΡΤΥΥ.

Πιστεύω βέβαια οτι Πρεπει να επικεντρωθούμε στο άγνωστο , γιατί εκει θα κριθεί για τις υψηλόβαθμες.
Τοσος πολυς χρόνος, τοσο λίγη υλη, τοσο ξεκούραση πρώτη φορά στα χρονικά.
Αγνωστο κι έκθεση δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως

Βεβαια σωστα έπραξαν αφου τοσα διδάχθηκαν...
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμείς στο σχολείο την τελειώσαμε ολόκληρη στην ιστορία, μάλιστα κάναμε επαναλήψεις κρητικό..(όσο ήμασταν σχολείο).
Κι εγω οσα παιδιά της γ' γνώριζα ηταν στην ίδια φάση γι αυτο περίμενα ενα κεφάλαιο να βγει απο καθε μάθημα οχι παραπάνω.
Πάντως μας αφησαν το 19ο στο προσφυγικό που ναι μεν το μισω αλλα το έχω γράψει τοσες φορες κριμα να μου το εβγαζαν

Γενικα νομίζω ολοι κανουν πάρτυ τωρα, ειδικα με την κοινωνιολογία.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το 9 και ήταν απλό σαν κεφάλαιο, το 10 προφανώς πιο απαιτητικό. Καλό είναι να μαθαίνετε και τα νούμερα από τα στοιχεία που έχει γιατί θεωρείται κείμενο, ρώτησα καθηγήτρια. Το προσφυγικό του 19ου αι, το έδωσα πιο πολύ προσοχή. Με του 20ου δεν ασχολήθηκα πολύ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται τύχηΚι εγω οσα παιδιά της γ' γνώριζα ηταν στην ίδια φάση γι αυτο περίμενα ενα κεφάλαιο να βγει απο καθε μάθημα οχι παραπάνω.
Πάντως μας αφησαν το 19ο στο προσφυγικό που ναι μεν το μισω αλλα το έχω γράψει τοσες φορες κριμα να μου το εβγαζαν
Γενικα νομίζω ολοι κανουν πάρτυ τωρα, ειδικα με την κοινωνιολογία.

efi25
Δραστήριο μέλος

Ναι σωστα επραξαν και μας λυπηθηκαν λιγοΝαιι
ΠΑΡΤΥΥ.
Πιστεύω βέβαια οτι Πρεπει να επικεντρωθούμε στο άγνωστο , γιατί εκει θα κριθεί για τις υψηλόβαθμες.
Τοσος πολυς χρόνος, τοσο λίγη υλη, τοσο ξεκούραση πρώτη φορά στα χρονικά.
Αγνωστο κι έκθεση δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως
Βεβαια σωστα έπραξαν αφου τοσα διδάχθηκαν...

Αληθεια; Εμενα το 9 μου χε φανει ζορικο και το 10 βατο. Γουστα ειναι αυτα. Τα ηθικα τα αντιπαθουσα κ τοτε σε αντιθεση με τα πολιτικα, αλλα νταξει δεν πειραζειΕμένα μου άρεσε πάρα πολύ το 9 και ήταν απλό σαν κεφάλαιο, το 10 προφανώς πιο απαιτητικό. Καλό είναι να μαθαίνετε και τα νούμερα από τα στοιχεία που έχει γιατί θεωρείται κείμενο, ρώτησα καθηγήτρια. Το προσφυγικό του 19ου αι, το έδωσα πιο πολύ προσοχή. Με του 20ου δεν ασχολήθηκα πολύ, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται τύχη. Γνωστό πολιτικά, τα προτιμώ από τα ηθικά Νικομάχεια.

aggelikiT
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ πολύ!
Stathis2001a
Νεοφερμένο μέλος

Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χωρίς να ακουστεί κάπως αλλά πόσο πιο κάτω θα πέσει η ιταλική φιλολογία; Προφανώς έχουν περάσει άτομα που έγραψαν 10 και, μόρια επειδή το ήθελαν. Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι από τις σχολές που χρειάζεται να σκέφτεται κάποιος αν θα περάσει ή όχι. Σημασία έχουν τα ιταλικά, κάποιος να γράψει πάνω από 10. Εξάλλου δεν γνωρίζουν και όλοι ιταλικά, από τις άλλες φιλολογίες είναι η λιγότερο διαδεδομένη.Πιστευετε οτι με την μειωση της υλης θα πεσουν και οι βασεις στις σχολες μικρου ενδιαφεροντος?(ιταλικη φιλολογια συγκεκριμενα)
Makis7
Νεοφερμένο μέλος

valantis21
Δραστήριο μέλος

1.τα σχολεια δυσκολα να ανοιξουν παλι
2.παμε για πανελληνιες τελη ιουνιου
3.εχει αποκλειστει ο σεπτεμβρης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ken
- katiasalonica
- mickie
- JerryM
- Ziggy 1
- EiriniS20
- Constantinos17
- Alma Libre
- Tommy_civil
- efi25
- Steffie88
- hirasawayui
- DimitraA.
- igeorgeoikonomo
- Makis7
- VouDou
- Apple2002
- Zetakallipidou
- Σπυρακος (^^)
- sofia!
- mitsos14
- mitsss
- uni77
- tsiobieman
- Marskr
- jj!
- jimis2001
- Leukosrinokeros
- tasost
- PanosCh002
- Κλημεντίνη
- Athens2002
- Elel
- tymvorixos
- Scandal
- TonyMontanaEse
- Μάρκος Βασίλης
- Stathis2001a
- Memetchi
- johnsiak
- lnesb
- buffon85
- Elenii01
- Earendil
- Αριάνα123
- JerryPap
- kiyoshi
- vasilikiant
- the purge
- Meow
- kvstas92
- fockos
- stamoul1s
- Panos_02
- Baggelitsa36
- Sourotiri
- fmarulezkd
- Dreamer_SW
- Γατόπαρδος.
- Neos167
- MarcoReus
- Panagiotis849
- JohnGreek
- valantis21
- Johnman97
- panagiotis23
- spinalgr1990
- chris2799
- sofiaP
- American Economist
- Unseen skygge
- Lydia6902
- Pharmacist01
- Dimitris9
- CoolCowboy
- alexrami
- Ermioni89
- panos007
- ssalex
- Eua5
- elenia
- GeoCommand
- Ryuzaki
- aggelikiT
- Πύρος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.