Αν τα βλέπεις εσύ απ' τη σαλονάρα σου δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν έχω οπότε κομματάκι δύσκολο

Παρακάτω τώρα, έχω περάσει ΗΜΜΥ ΕΜΠ και πίστεψέ με ξέρω τι κόπος απαιτείται για να μπεις . Το μήνυμα μου δεν πήγαινε προσωπικά προς εσένα, αλλά στη γενικότερη νοοτροπία του νεοΕλληναρά που του φταίνε οι άλλοι πάντοτε και έχει μάθει να απευθύνεται σε τρίτο πληθηντικό για το οτιδήποτε.Το ίδιο ισχύει και στους φοιτητές όπου ακούς "με έκοψε ο μλκς" κι όχι "κόπηκα επειδή εγώ ήμουν μλκς" .Και κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτήν την καραμέλα γιατί πραγματικά αδικούνται ακόμα και οι λίγοι που όντως κόπηκαν από λάθος του καθηγητή [εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα]. Είναι το ίδιο με τις καταλήψεις/πορείες , όταν αυτές γίνονται συνέχεια όπου μετά από αυτό ακόμα και η μία φορά που θα 'χει νόημα για να γίνει μία κατάληψη πλέον θα 'χει εκφυλιστεί ο όλος θεσμός.
Και βλέπεις ότι στις Πανελλήνιες, πολλά άτομα που νόμιζαν ότι είναι του 18 επειδή τόσο τους έβαζαν στο σχολείο, πήγαν στις Πανελλήνιες πάτωσαν και μετά βγήκαν κιόλας να πουν ότι φταίνε τα θέματα. Εγώ ποτέ δεν κλαψομούνιασα κι ούτε είπα φράσεις τύπου "τι θέματα ήταν αυτά εδώ, εκεί,παρακεί." ,αν όμως κάποιος χρειάζεται δικαιολογίες για να κρυφτεί πίσω από τη δική του ανικανότητα/βαρεμάρα μπορεί ελεύθερα να τα χρησιμοποιήσει...