Εγώ πάντως βάφομαι πάντα, είτε έξω βγαίνω, είτε στο σχολείο, είτε στο περίπτερο ή στο σουπερ μάρκετ το ίδιο κάνω. Γενικά δε μπορώ να βγω άβαφτη από συνήθεια. Παρόλα αυτά δε βάφομαι ποτέ έντονα, ούτε μέικ απ βάζω ούτε πούδρα, βάζω μαύρο μολύβι μάσκαρα και ρουζ τα βασικά, αν έχω όρεξη βάζω και καμιά σκούρα σκιά και κανένα άχρωμο λιπ γκλος.
Επίσης βάζω και κονσίλερ πάντα κάτω από το μάτι γιατί έχω μαύρους κύκλους μονίμως και έτσι σουλουπώνεται κάπως, αλλά γενικά δε το λες και προχώ το μακιγιάζ μου, και ούτε με ενοχλεί πλέον να βλέπω κοπέλες της ηλικίας μου ή και πιο μικρές να έρχονται με πολύ έντονο μάτι στο σχολείο, πιο πολύ τα έντονα χείλη μου τη σπάνε.
Και δε νομίζω να κάνει τόσο κακό να βάζεις λίγο μέικ απ πάνω σε ένα σπυράκι για να μην φαίνεται άσχημα, προσωπικά σπάνια βγάζω σπυριά και όποτε γίνεται φυσικά και το κρύβω μεχρι να φύγει.

Τώρα άμα έχεις τρελή ακμή δε λέει να το βάζεις επειδή το κάνεις χειρότερα και απορώ πώς το αντέχουν μερικές πάνω απ' όλα αυτά τα σπυράκια να περνάνε το τέτοιο. :S
Α! Και να κάνετε μάσκες/peeling κορίτσια μια στο τόσο για να αναπνέει λίγο το δέρμα, να καθαριστεί σε βάθος και να αποκτήσει λάμψη και έτσι.

Αυτά.
ΚΑΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΣΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΙΚ ΑΠ πριν πάτε για νάνι για να μη φαίνεστε σάπιες μετά τα 40.

(και πριν το μέικ απ ενυδατική κρέμα για βάση ;p)