Καλά κάνουν στα φασιστάκια που θελουν να χασουν μαθημα. Και πριν με παρετε με τις ντοματες (ναι σε εσας τους ξύπνιους προοδευτικούς μιλώ) βουτηχτε τη γλωσσα στο μυαλο σας και σκεφτειτε.
Δε συμφωνω με τις καταλήψεις και ποτέ μου δεν έχω ψηφίσει υπέρ, γιατί πολύ απλά, δε θεωρώ ότι έχουν κάποιο νόημα. Τις περισσότερες φορές γίνονται για έναν και μόνο λόγο... Για χαθεί το μάθημα, κάτι που ωφελεί τους μαθητές της α' και της β', αλλά και της γ' (οι οποίοι για 3 εβδομάδες δεν πατάνε στο σχολείο και μένουν στο σπίτι για να διαβάσουν)
Στην προκειμένη περίπτωση, η
π@π@ριά, είναι το ότι σε μια διαδικασία, που προφανως υποκινήθηκε από ένα θεσμικό σχολικό όργανο, όπως είναι το δεκαπενταμελές και η κατάληψη έγινε, κανένας δεν εχει δικαίωμα να σύρει 3 μαθητές στα δικαστήρια για ένα τέτοιο μαθητικό ζήτημα.
Υπερβολικά αυστηρή μεταχείριση, υπερβολικά ευαίσθητη η αρχή, ενώ θα έπρεπε να είναι περισσότερο ευαίσθητη σε άλλα, πιο σημαντικά θέματα, που αποτελούν και ουσιαστικές απειλές για την κοινωνία, ή τη σχολική κοινωνία ειδικότερα.
Αν ακολουθούνταν η ίδια διαδικασία, παντού τότε θα τους είχαν σύρει όλους τους μαθητές στα δικαστήρια...
Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο.
Υ.Γ:Το άρθρο που παρατέθηκε,είναι η μόνη δημοσίευση σε τοπικό επίπεδο και πληροφοριακά η αλήθεια είναι ότι η εφημερίδα δεν είναι απόλυτα κομματικά αχρωμάτιστη.
Ναι... Το κατάλαβα αυτό.. Και μόνο που αναφέρεται όνομα κόμματος στον τίτλο...
"Στις 25 Σεπτεμβρίου γίνεται μια δίκη αρκετά «ευαίσθητη» και ασυνήθιστη για τα δεδομένα της πόλης, όχι όμως και της… διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια."
Στο δικό μου πρώτα το κλείνουν και μετά γίνεται ψηφοφορία.Και σε όλα τα σχολεία που ξέρω αυτό γίνεται.
Ναι, παντού αυτό γινεται... Πρώτα θέλουν να κάνουν φασαρία, για να ξεκινήσει η κατάληψη, να την έχουν σίγουρη, και μετά γίνονται οι ψηφοφορίες, οι οποίες σίγουρα αλλοιώνονται, απ'ότι έχω καταλάβει. Και το θέμα τραβάει για πολλές μέρες.