1) Δεν ξέρω ποια απο τα μαθήματα που βλέπω ειναι οικονομικα . Βλέπω πολλα μαθήματα στο προγράμμα αλλα δεν ξέρω αν ειναι οικονομικα η οχι .
Εδώ δεν μπορείς να καταλάβεις όπως ομολογείς ποια μαθήματα είναι Οικονομικά και ποιά όχι και από την άλλη παρουσιάζεσαι ο πλέον κατάλληλος για ανάληψη Οικονομολογικών θέσεων εργασίας? Μπράβο και συγχαρητήρια πάντως για τον τρόπο που το καταφέρνεις...
2) Είχαμε ενα σεμινάριο πριν λίγο καιρο και ηταν δυο που προσέλαβε η coca cola στην θέση του οικονομικού αναλυτή αν και γενικώς οι περισσότεροι δουλεύουν ως αναλογιστής .
Είσαι σίγουρος πώς η Coca Colla Hellas, πήρε 2 φοιτητές μετά από σεμινάρια στην σχολή σου και με "Μηδενική" προϋπηρεσία για θέση "Οικονομικού Αναλυτή"? Μήπως έγινε λάθος μεταφορά στα αυτιά σου και επρόκειτο για τίποτα άλλο? Λέω εγώ...
3) Αν και γενικώς οι περισσότεροι δουλεύουν ως αναλογιστής .
Πόσοι να είναι αυτοί οι "περισσότεροι", από την στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα 75 Αναλογιστές και με ηλικία κοντά στα 35 και άνω...? Πολλές απορίες βρε παιδί μου δημιουργείς, γιατί έτσι...?
4) Λεπτομέρειες δεν ξέρω.
Και να ήταν μόνο οι λεπτομέρειες καλά θα ήταν...
Τις ξέρω εγώ, δέν υπάρχει κανένα άλλο μάθημα Οικονομικών στο τμήμα σου εκτός από αυτά που είπα. Ακόμα και μερικά απ'αυτά είναι μαθήματα Ειδικής Επιλογής αν θυμάμαι καλά(2 δεν θυμάμαι ποιά).