Μα Μαθηματικά καταλήξαμε ότι θα σπουδάσεις.
Μην το ζορίζεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να παρουσιάσεις τα στραβά και τα ανάποδα του άλλου τμήματος. Σε κάθε δημοσίευση παρουσιάζεις λόγους γιατί να μην σπουδάσεις Οικονομικά.
Είναι ξεκάθαρο από το αρχικό δημοσίευμα ότι δεν σε ενδιαφέρει το Οικονομικό
. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας εκεί. Εμπρός για το Μαθηματικό.
Το θέμα είναι όμως, γι'αυτό συνεχώς δεν κλείνει το post, ότι έχω έκδηλους προβληματισμούς όσον αφορά το μέλλον μου. Δλδ θα συνεχίσω σε πωλήσεις, marketing, προώθηση προιοντων κτλ, και δεν ξερω αν θα ήθελα να είμαι καθηγητής κ να διδάσκω πχ σε φροντιστήρια ή ιδιαίτερα. Δλδ ο στόχος είναι να συνεργαστώ με ΚοινΣΕπ ή να φτιάξω δική μου να προωθώ προιόντα, να τα εμπορεύομαι κτλ, απλά στο Οικονομικό λέω ξανά θα αναπτύσουν θεωρίες του Μάρξ, του Κείνς, Σοσιαλισμό κτλ μετά θα αναφέρουν Τσίπρες, Βαρουφάκηδες κτλ δλδ δεν γίνεται να μην τους αναφέρουν ως παραδείγματα ποτέ έτσι;
Σκέφτομαι δλδ αν ζω, κ είμαι 50, εγώ καθηγητής να διδάσκω; Πιο πολύ με φαντάζομαι στο να κάνω πωλήσεις προιόντων, γι αυτό είμαι μία Οικονομικό μία Μαθηματικό.
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να το συζητήσω με ψυχαναλυτή να βρούμε τι πραγματικά θέλω για μένα... άλλη λύση δεν βρίσκω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2020
Πρόσφατα διάβασα δύο εκλαικεύμενα βιβλία τα:
''Η Οικονομία με απλά λόγια''
''Οι Επιστήμες με απλά λόγια''
Από εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Πιο πολύ μου άρεσε το πρώτο, όσο κι αν φαίνεται παράδοξο αυτό, γινόταν όμως συνεχή αναφορά σε Μάρξ, τράπεζες, χρηματιστήρια κτλ
Διάβασα και το ''Ο Μοναχός που έγινε CEO'' Εκδόσεις iWritte.gr κι'αυτό το βρήκα πολύ καλό.
Μου αρέσουν όμως κ τα βιβλία του Χώκινγκ του Ντώκινς κτλ.
Τα Μαθηματικά κ η Στατιστική που έχει το Οικονομικό, τι σχέση έχουν με τα Μαθηματικά της Γ' Λυκείου; Έχουν δλδ lim, άπειρα κτλ ή είναι κάτι άλλο;