@Samael η κλίση μου είναι αυτές οι επιστήμες. Όχι τα Οικονομικά. Σου έγραψα σε προηγούμενο μνμ οτι συμφωνώ οτι στην Φυσική Κατεύθυνσης τα 11 και 14 γραπτά είναι κακό το ένα μέτριο το άλλο. Άκου όμως. Το 11 ήταν το 1ο μου διαγώνισμα μετά από 20 χρόνια, είχα τρομερό στρές, στην τελευταία άσκηση ήξερα τους τύπους κ να την λύσω μπλόκαρα και δεν έγραψα τίποτα. Αν δεν υπήρχε το άγχος 14 θα εγραφα. Πάμε στο 2ο που εγραψα 14. Εκεί μας έβαλε μία άσκηση που δεν μας είχε ξαναδείξει ποτέ. Τους έβαλα 3!!! διαφορετικές λύσεις όλες λάθος. Του λέω 3 σου έγραψα γιατί δεν ξέρω ποια είναι η σωστή δεν έχω ξαναδεί αυτή την άσκηση. Μου λέει ολα θα σας τα δείχνω; Μετά τον ρώτησα άλλη μέρα, μου λέει αν στην είχα δείξει(δλδ μια παρόμοια) 16-17 θα μου έγραφες.
Οταν πήγαινα Τεχνικό Λύκειο το '96 είχα Φυσική Χημεία 16αρια και Μαθηματικά 17-18, οκ δεν ήταν Κατεύθυνση αλλά διάβαζα ελάχιστα.
Θα πώ μόνο το εξής... ας το προσπαθήσω κ βλέπουμε, ξέρω ότι θα μου αρέσει στο Μαθηματικό, το ότι θα θέλει διάβασμα οκ, θα το κάνω, μ'αρέσουν τα Μαθηματικά. Και στο Φυσικό να περάσω πάλι θα διαβάζω. Επειδή μ'αρέσουν αυτά.
Σε ευχαριστώ.
ΥΓ: Δεν είμαι του 20 στις θετικές επιστήμες, αλλά οι καθηγητές μου με θεωρούν καλό κ είναι κρίμα, τουλάχιστον να μην προσπαθήσω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Ιουνίου 2020
Για μάρκετινγκ λέω να διαβάσω μερικά βιβλία σχετικά με το αντικείμενο. Πωλήσεις ξέρω, κειμενογράφος είμαι, φωνή σε σπότ βάζω πότε πότε κτλ. Δεν αποκλείω να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο στο μέλλον. Αλλά ως σπουδές θέλω Μαθηματικά. Θέλω να δώ πόσο απειρίζει το μυαλό μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Ιουνίου 2020
Τις απάντησεις στα ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; κανείς δεν θα τις δώσει... μπορούμε όμως να αναπτύξουμε διάφορες θεωρίες να περνάει η ώρα. Εμένα μ'αρέσει...