Αφού βρίσκομαι σε φάση μετακόμισης, και έχω πακετάρει αρκετό πράμα μέσα σε κούτες, βρήκα όλως τυχαίως ένα τετράδιο που είχα κρατήσει και έλεγε τι έχω γράψει σε καθε διαγώνισμα.
Πρώτο και δεύτερο Τετράμηνο:
Γ' Λυκείου Εσπερινό:
Μαθηματικά Κατευθυνσής 13(μετά 16 σε επαναληπτικό τέστ) και 19.
Άλγεβρα 20 και 20
Γεωμετρία 19 και 19,5
Χημεία 16 και 16
Βιολογία 15 και 16
Φυσική Γενικής 13 και 16
Φυσική Κατεύθυνσης 11 και 14 (είπαμε εδώ μία άσκηση δεν μας την είχε δείξει ποτέ, την έλυσα με 3 διαφορετικούς τρόπους, όλοι λάθος, αν μας έδειχνε μία παρόμοια ίσως και να(16; 16,5
... ίσως λέμε τώρα)
Έκθεση 14 και 14
Λογοτεχνία 17 και 19
Δ' Λυκείου Εσπερινό:
Μαθηματικά Κατεύθυνσης 15 και 18
ΑΕΠΠ 13 το άλλο δεν το βρήκα αλλά πρέπει να ήταν 13 ή 14 ή 15 δεν θυμάμαι
ΑΟΘ 14 και 12
Άλγεβρα και Στατιστική 19,5 και 20
Βιολογία 19 και 20
Έκθεση 18 και 18
Ιστορία Γ.(ελληνική) 17,5 και 18
Ιστορία Κ.(ευρωπαική) 18 και 18
Κοινωνιολογία 19 και 19
Είδα ότι έγραφα 18 και 18 Ιστορία, 17 και 18 Λογοτεχνία, Κοινωνιολογία 19 και 19(νομίζω δεν είμαι βέβαιος), Πολιτική Οικονομία 19 και 09,5(δεν μας είχε δώσει το β' κεφάλαιο στην ύλη-μου είπε μετά ότι έκανε λάθος τέσπα, οπότε δεν το είχα διαβάσει και δεν ήξερα εκεί τι να γράψω, ολα τ'αλλα σωστά οπότε 09,5), Έκθεση 14 και 14 στην Γ' και 18 και 18 στην Δ'. Θρησκεφτικά είχα πάρει απαλλαγή άσχετα αν είμαι Χ.Ο.
Όπως με θυμάμαι στο Εσπερινό, περίμενα πως και πώς
Μαθηματικά Κ., Άλγεβρα(τρομερή και πανεύκολη), Γεωμετρία και Φυσικοχημεία κ με τραβούσε αρκετά κ η Βιολογία. ΑΕΠΠ απαίσιο δεν μου άρεσε, ΑΟΘ βαρετή, Ιστορία περισσότερο η ευρωπαική είχε ενδιαφέρον, λιγότερο η ελληνική(αν και έγραφα 18), Λογοτεχνία μου άρεσε αρκετά οι αναλύσεις των ποιημάτων κτλ, Έκθεση έτσι κι έτσι ίσως λίγο σπαστική, Κοινωνιολογία αδιάφορη αν κ έγραψα πολύ καλά(19), εύκολο μάθημα.
Αυτά είδα στο ΠΡΟΧΕΙΡΟ μου... το οποίο πέταξα... έκλεισε και'κει ένα ακόμα κύκλος και προχωράμε, στον επόμενο στόχο, αρκεί να γιάνει η μέση γιατί πονάει.
Ευχαριστώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιουνίου 2020
Πριν από κάθε διαγώνισμα κλεινόμουνα 2 μέρες στο σπίτι και διάβαζα συνέχεια, μιλάμε πολλές ώρες. Έπινα ιχθυέλαιο, έτρωγα μαύρες σοκολάτες και φυστικοβούτυρο για ενέργεια του εγκεφάλου.