Όταν έφτιαχνα εγώ μηχανογραφικό να δεις παράνοια που επικρατούσε,μέχρι την τελική υποβολή αναθεωρούσα συνεχώς τις θέσεις και τις σχολές ,οπότε νομίζω είναι νορμάλ,πολλοί απο εμάς είμαστε γενικά αναποφάσιστοι στην ζωή μας . Και δεν σταματάει εκεί βρίσκουμε πάντα κάτι άλλο να εφαρμόσουμε την παράνοια μας

.
Πάντως, οι περισσότεροι προτείνουν το οικονομικό γιατί είναι πιο job secure σχολή & θα βγει ευκολότερα απο το μαθηματικό . Είναι δηλαδή εκ μέρους τους η πιο λογική πρόταση . Εγώ έχω δηλώσει οτι είμαι αντίθετος,όχι γιατί διαφωνώ με αυτά τα επιχειρήματα,αλλά επειδή το βλέπω,και εσύ ο ίδιος το ξέρεις για εσένα : "οτι ναι μεν καλά όλα αυτά, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά" . Αλλά με την ίδια λογική εφόσον έχεις ήδη δουλειά,το πιο ασφαλές θα ήταν γενικά να κάτσεις στα αβγά σου

. Ανάλογα με το πόσο θες να ποντάρεις για ορισμένα πράγματα λειτουργείς αναλόγως . Περισσότερο στοχεύω να σου βγάλω πιο εύκολα αυτό που ήδη έχεις αποφασίσει, έστω και υποσυνείδητα,παρά να σε στρέψω στην πιο δημοφιλή επιλογή ανάμεσα στα δύο .
Εν τέλει πόσο θα αποδώσει μια τέτοια τακτική ; Δεν ξέρω,αλλά φαίνεται οτι έχεις όρεξη και συνήθως όταν κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, ο χρόνος δεν είναι ποτέ χαμένος . Όχι περισσότερο απ'ότι ο αντίστοιχος χρόνος που θα βλέπαμε μια σειρά ή θα παίζαμε ps4 ,εαν με καταλαβαίνεις

. Εαν το κοιτάξεις τελείως ψυχρά όλα αυτά είναι χάσιμο χρόνου. Αλλά όταν αλλάξουμε το σύστημα αναφοράς στα θέλω μας,είναι παραγωγικός και ευχάριστος χρόνος.Και αυτό μετράει περισσότερο και απο το κατα πόσο είναι χρήσιμο αυτό που κάνουμε αυτό καθεαυτό

.