Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Καλό ψάξιμο,και καλή τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexalexios
Νεοφερμένο μέλος

δεν μπορω να τα βρω πουθενα...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

alexalexios
Νεοφερμένο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ευκλείδης είναι 15 Ιανουαρίου.
POSITIVE
Νεοφερμένο μέλος

Απ'όσο ξέρω τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου 20-25 μέρες πριν την επόμενη εξέταση. Άρα να τα περιμένεις κοντά στα Χριστούγεννα.Ξέρετε περίπου πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Ευκλείδης είναι 15 Ιανουαρίου.
Καλή επιτυχία

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απ'όσο ξέρω τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου 20-25 μέρες πριν την επόμενη εξέταση. Άρα να τα περιμένεις κοντά στα Χριστούγεννα.
Καλή επιτυχία![]()
Περσι τα θεματα του θαλη βγηκαν 12 μερες πριν το ευκλειδη...ας μην ειμαστε τοσο αισιοδοξοι οτι θα τα δουμε τα Χριστουγεννα!

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

μακαριΈμαθα ότι τα αποτελέσματα θα βγουν την άλλη εβδομάδα.![]()

------------------------------------------------------------------------------
Βγηκαν τ αποτελεσματα!!!

POSITIVE
Νεοφερμένο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Η βάση νομίζω ότι ήταν φέτος το 9...
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ε. Αυτό που με παραξένεψε είναι πως ένας φίλος μου που έγραψε σχετικά καλά (14 απ'ότι μου είπε) για την Β' Γυμνασίου δεν πέρασε. Ξέρει κανείς στα πόσα περίπου κυμάνθηκαν οι βάσεις;
Ποτέ κανείς δεν ξέρει ακριβώς πού κυμαίνονται οι βάσεις (και για το 9 από πάνω δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει), εκτός βέβαια από την ίδια την ΕΜΕ. Αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας που γράφει είναι να υπολογίσει -χονδρικά- πού περίπου βρίσκεται, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και άλλα ενδεχόμενα (πχ. υπάρχουν μαθητές που νομίζουν πως έχουν παραλείψει στοιχεία, ερωτήματα, απαντήσεις κτλ. ενώ τα έχουν γράψει όλα, υπάρχουν και μαθητές που νομίζουν ότι έπιασαν ένα θέμα ολόκληρο ενώ βαθμολογικά έχουν γράψει το μισό! Τυχαία παραδείγματα φέρω, για να καταλάβεις τι εννοώ).
Αν όντως ο φίλος σου έχει γράψει γύρω στο 14, τότε η βάση θα ήταν παραπάνω από 14 (δηλαδή περίπου 750-800 παιδιά Β' Γυμνασίου γράψανε παραπάνω από 14 και περάσανε). Οι βάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο ανάλογα με το πώς τα έχουν πάει γενικά τα παιδιά, πχ. πριν δυο χρόνια η βάση πιθανόν να ήταν 2.5 έως 3 θέματα. Αν πάλι κάτι δεν του "κολλάει" νομίζω μπορεί να τηλεφωνήσει στην ΕΜΕ ή να στείλει γράμμα για αναβαθμολόγηση - μπορώ να ονομάσω πάνω από 5 παιδιά που πέρσι αρχικά δεν είχαν ανεβεί στους επιτυχόντες και τα έβαλαν μετά από καμια βδομάδα.
Πάντως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν παίζει ρόλο. Ειδικά στο γυμνάσιο δείτε το σαν εμπειρία και έχετε να κερδίσετε πολλά, εξάλλου υπάρχει και η επόμενη φορά.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και σε όσους προσπάθησαν, τα αποτελέσματα βρίσκονται εδώ.
POSITIVE
Νεοφερμένο μέλος

Ποτέ κανείς δεν ξέρει ακριβώς πού κυμαίνονται οι βάσεις (και για το 9 από πάνω δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει), εκτός βέβαια από την ίδια την ΕΜΕ. Αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας που γράφει είναι να υπολογίσει -χονδρικά- πού περίπου βρίσκεται, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και άλλα ενδεχόμενα (πχ. υπάρχουν μαθητές που νομίζουν πως έχουν παραλείψει στοιχεία, ερωτήματα, απαντήσεις κτλ. ενώ τα έχουν γράψει όλα, υπάρχουν και μαθητές που νομίζουν ότι έπιασαν ένα θέμα ολόκληρο ενώ βαθμολογικά έχουν γράψει το μισό! Τυχαία παραδείγματα φέρω, για να καταλάβεις τι εννοώ).
Αν όντως ο φίλος σου έχει γράψει γύρω στο 14, τότε η βάση θα ήταν παραπάνω από 14 (δηλαδή περίπου 750-800 παιδιά Β' Γυμνασίου γράψανε παραπάνω από 14 και περάσανε). Οι βάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο ανάλογα με το πώς τα έχουν πάει γενικά τα παιδιά, πχ. πριν δυο χρόνια η βάση πιθανόν να ήταν 2.5 έως 3 θέματα. Αν πάλι κάτι δεν του "κολλάει" νομίζω μπορεί να τηλεφωνήσει στην ΕΜΕ ή να στείλει γράμμα για αναβαθμολόγηση - μπορώ να ονομάσω πάνω από 5 παιδιά που πέρσι αρχικά δεν είχαν ανεβεί στους επιτυχόντες και τα έβαλαν μετά από καμια βδομάδα.
Πάντως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν παίζει ρόλο. Ειδικά στο γυμνάσιο δείτε το σαν εμπειρία και έχετε να κερδίσετε πολλά, εξάλλου υπάρχει και η επόμενη φορά.
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και σε όσους προσπάθησαν, τα αποτελέσματα βρίσκονται εδώ.
Πάντως απολύτως λογικό θα μου φαινόταν οι βάσεις για Β' Γυμνασίου να ήταν γύρω στα 15-16. Από τα θέματα που είχα δει και από αυτά που είχα ακούσει πριν πάω να γράψω τα περίμενα αρκετά δυσκολότερα. Όλα ήταν ύλη Α' Γυμνασίου. Εσύ τα θέματα μας τα είδες;
4kR!bn:)
Νεοφερμένο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!

POSITIVE
Νεοφερμένο μέλος

Αύριο δίνω στον Ευκλείδη και έχω αγχωθεί!!!
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!![]()
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση αύριο, παιδιά!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.