Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 00:57 Η Jenny έγραψε: #21 06-11-09 00:57 Αγγλικά: μια ντεμί κατάσταση, τα ακούμε συνέχεια γύρω μας άλλωστε....μέχρι το Lower μου άρεσαν. Μετά στο Proficiency άλλαξα γνώμη Γαλλικά: Από υποχρέωση μιας και τότε δεν είχε άλλη Β' ξένη γλώσσα στο σχολείο (ευτυχώς μόνο σε επίπεδο σχολείου) Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω Αν και πιστευω ότι σχεδόν οι περισσότεροι από υποχρέωση μαθαίνουν μια γλώσσα, ίσως γιατί το λένε οι γονείς και οι υπόλοιποι, ίσως γιατί έχουν αλλάξει πολλά στο επαγγελματικό τομέα και οι ξενες γλώσσες πλέον είναι απαραίτητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 01:14 Η maraki love: #22 06-11-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω Click για ανάπτυξη... Έτσι! Deutsch für immer!!!:heart::heart::heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:40 Ο mission possible: #23 06-11-09 10:40 Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:31 Ο Alexl1996: #24 06-11-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από farganisrat: Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Click για ανάπτυξη... Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n!ko$ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Ο n!ko$ έγραψε: #25 06-11-09 15:33 Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγλικά: μια ντεμί κατάσταση, τα ακούμε συνέχεια γύρω μας άλλωστε....μέχρι το Lower μου άρεσαν. Μετά στο Proficiency άλλαξα γνώμη Γαλλικά: Από υποχρέωση μιας και τότε δεν είχε άλλη Β' ξένη γλώσσα στο σχολείο (ευτυχώς μόνο σε επίπεδο σχολείου) Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω Αν και πιστευω ότι σχεδόν οι περισσότεροι από υποχρέωση μαθαίνουν μια γλώσσα, ίσως γιατί το λένε οι γονείς και οι υπόλοιποι, ίσως γιατί έχουν αλλάξει πολλά στο επαγγελματικό τομέα και οι ξενες γλώσσες πλέον είναι απαραίτητες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 01:14 Η maraki love: #22 06-11-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω Click για ανάπτυξη... Έτσι! Deutsch für immer!!!:heart::heart::heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:40 Ο mission possible: #23 06-11-09 10:40 Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:31 Ο Alexl1996: #24 06-11-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από farganisrat: Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Click για ανάπτυξη... Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n!ko$ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Ο n!ko$ έγραψε: #25 06-11-09 15:33 Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Γερμανικά: Αγάπη, λατρεία κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω!!!! Γι' αυτό κι επέλεξα να τα σπουδάσω Click για ανάπτυξη... Έτσι! Deutsch für immer!!!:heart::heart::heart: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible Πολύ δραστήριο μέλος Ο mission possible αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 826 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:40 Ο mission possible: #23 06-11-09 10:40 Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:31 Ο Alexl1996: #24 06-11-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από farganisrat: Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Click για ανάπτυξη... Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n!ko$ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Ο n!ko$ έγραψε: #25 06-11-09 15:33 Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:31 Ο Alexl1996: #24 06-11-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από farganisrat: Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Click για ανάπτυξη... Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. n!ko$ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Ο n!ko$ έγραψε: #25 06-11-09 15:33 Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από farganisrat: Γαλλικά - ma patrie, mon histoire, mon amour hebdomadaire, la porte du succes, une question close Click για ανάπτυξη... Ετσι!!!!!:no1::no1::no1::no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
n!ko$ Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 15:33 Ο n!ko$ έγραψε: #25 06-11-09 15:33 Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η M@r@ki έγραψε: #26 07-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από n!ko$: Τα αγγλικά με αρέσουν πάρα πολύ αν και χωρίς αγγλικά στις ημέρες μας απλά δεν γίνεται!!! Click για ανάπτυξη... Πώς φαίνεται ο Θεσσαλονικιός.. Τα αγγλικά τα λατρεύω, μου αρέσουν τρελά. Τα γερμανικά έτσι κι έτσι αλλά όχι όσο τα αγγλικά. Αν ήταν να μαθαίνω από υποχρέωση γλώσσες τότε άστα βράστα. Ποτέ δε θα το έκανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:11 Ο teol20 έγραψε: #27 07-11-09 10:11 Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα Γερμανικά απορω πως σας αρεσουν. Jenny μου no offence αλλά ειναι μια πολύ βαρβαρη γλώσσα. 3 χρόνια στο σχολειο κοντευα να σκασω καθε φορα που είχαμε Γερμανικά. ΤΑ ΜΙΣΩ! Θα μαθαινα με ευχαριστηση μια αλλη γλωσσα(Γαλλικα,Ιταλικα,Ισπανικα)αλλα Γερμανικα με τίποτα.Μου αναβουν τα λαμπακια με το που ακουω ή διαβαζω Γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Η M@r@ki έγραψε: #28 07-11-09 10:21 Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Warum sagst du das? Deutsch ist eine tolle Sprache. Κι εμένα δεν μου άρεσαν αλλά μετά που άρχισα να μαθαίνω τη γραμματική τους μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Γελάω γιατί και σε μερικούς φίλους μου -σχεδόν σε όλους δηλαδή- δεν τους αρέσουν και εκνευρίζονται αν τους μιλάω γερμανικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:24 Ο teol20 έγραψε: #29 07-11-09 10:24 Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα οτι ειναι σπαστικά είναι... Αλλα εντάξει 3 χρονια τα υπομείναμε τωρα στην Α Λυκειου μονο ένα παιδί πήρε μάθημα επιλογής Γερμανικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο Shadowfax: #30 07-11-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 1994kc: Προσωπικά τα αγγλικά από υποχρέωση και τα γαλλικά από αγάπη...:xixi: Click για ανάπτυξη... Το αντίστροφο. Τα αγγλικά ανέκαθεν μου άρεσαν σαν γλώσσα. Αν γνωρίζει πώς να την χειριστεί κανείς, είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα γνώση. Τα γαλλικά από την άλλη, ε, εντάξει, δε μπορώ να πω πως τρελαινόμουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο Iliaso έγραψε: #31 07-11-09 12:17 Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγλικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση αλλά τώρα τα ψηφίζω Γερμανικά μου άρεζαν αλλά στράβωσα στη μέση και αν εξαιρέσεις τα του πτυχίου τα άλλα δεν μου άρεσαν Γαλλικά μου άρεσαν μου άρεσαν αλλά τα σιχάθηκα Aπλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fifika! Νεοφερμένο μέλος Η fifika! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:13 Η fifika! έγραψε: #32 07-11-09 14:13 Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγλικά ξεκίνησα να μαθαίνω από υποχρέωση αλλά σιγά-σιγά μου άρεσαν. Μπορώ να πω ότι τώρα που τα τελείωσα μου αρέσουν περισσότερο! Γερμανικά ξεκίνησα επειδή μου φάνηκαν ωραία και τα αγάπησα ακόμα πιο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jasiu Νεοφερμένο μέλος Ο Jasiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Ο Jasiu έγραψε: #33 07-11-09 19:40 Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από ξένες γλώσσες κάνω μόνο αγγλικά τα οποία άρχισα υποχρεωτικά από μικρός αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα. Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei Εκκολαπτόμενο μέλος Ο meidei αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 19:48 Ο meidei έγραψε: #34 07-11-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jasiu: Γουάτ αμπάουτ γκρικ;Από <<αγάπη>> τα μαθαίνετε; Click για ανάπτυξη... Πέραν του ότι τη μητρική μας γλώσσα δεν την μαθαίνουμε, αλλά όπως λένε οι ψυχολόγοι και οι γλωσσολόγοι "την κατακτούμε" από την παιδική ηλικία, ναι, απολαμβάνω τη μελέτη της Ν.Ε. -κυρίως τις σύγχρονες εξελίξεις της και τις τοπικές διαλέκτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:07 Η Krou έγραψε: #35 07-11-09 20:07 Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγλικα κανω απο πολυ μικρη αλλα μου αρεσαν οποτε δεν ενιωθα οτι τα κανω τελειως απο υποχρεωση. Τα γερμανικα ομως δεν τα συμπαθησα οταν τα εκανα στο σχολειο και ηταν τελειως αγγαρεια για μενα. Ιαπωνικα θελω να μαθω γιατι ειναι γαματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athatsi Νεοφερμένο μέλος Ο athatsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Ο athatsi έγραψε: #36 07-11-09 20:16 εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η RafAspa94: #37 07-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από athatsi: εμενα μου αρεσουν τα ισπανικα.τωρα που ειμαι φοιτητης ελπιζω να μαθω.αγγλικα και γαλλικα δεν μου αρεσαν καθολου. Click για ανάπτυξη... Μπράβο:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:41 Ο teol20 έγραψε: #38 07-11-09 21:41 Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas charmander FNC_Sophia jjjojo77 ioanna2007 Corfu kitty Scandal sofia07 bibliofagos constansn A350 F1L1PAS tsiobieman Angelikaaa allall1 Qwerty 0 marpa Μήτσος10 giannhs2001 suaimhneas Entropy24 Hecticism Debugging_Daemon Wonderkid Billprs aggorf stergios191919 Alessandra Eliza Abiogenesis Deadly_sorrowX Antonisbairac1 oups Mukumbura Philologist PanMoonlight xakounaamatata Δημήτρης Ρ iminspain Dionyshs1 Dunedain New member Meow ggl Citylights snowy Dora140303 Katerina_99 calliope Memetchi Atarax pacheiko Scott johnietraf Georgekk panosveki fmarulezkd stav.mdp stefan VasoGrimes Dr. Gl. Luminous Stif6 Μάρκος Βασίλης globglogabgalab anastasis06 Cat lady SlimShady Ryuzaki Αναστασία197 Paragontas7000 morena Nikos05 anna-maria1 Jimmy20 pink_panther StudyFreak04 Slytherin Alexandros36k El_ J.Cameron lnesb Steffie88 D.a.i.s.y Unseen skygge No name SweetGirl Monster Hunter Kostis-Palamas Rene2004 St11 uni77 Lathy ioannaion Johnman97 kaaaaate Βλα Viedo MarcoReus cel123 sofia.kp ΘανάσοςG4 T C Στεφανος56 kiyoshi fretoe ag97 jims Stelios725 nicole1982 jimis2001 Κλημεντίνη Kostakis45 Stefanosxios eukleidhs1821 Vasilis2000kak Αλκης Κ. Stroka louminis Nefh_ hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι μενα μου αρεσουν τα Ισπανικα,αλλά να δούμε ποτε θα τα μάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 07:45 Η RafAspa94: #39 08-11-09 07:45 θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θέληση και αγάπη όλα τα μαθαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Λουκρητία: #40 08-11-09 10:30 Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο υποχρεωση (αναγκη βασικα). :dance: Σιχαινομαι Αγγλικα Γερμανικα, πλακα με κανεις? :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.