Μέσος όρος αποφοίτησης

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Στο πανεπιστήμιο που τελείωσα είναι κάτι σαν άγραφος νόμος ότι στην πτυχιακή παίρνεις είτε 9 είτε 10 ( το πιο συνηθες) . Εγώ προσωπικά 10 πήρα αλλά είχα ρίξει πολύ κόπο. Ήταν ερευνητική και πολύ κοπιαστική. Έχω δει ωστόσο και εργασίες εντελώς πρόχειρες ( του στυλ την ετοίμασαν σε μια βδομάδα με μπόλικο τρέξιμο ) να παίρνουν 9-10. Υποθέτω ωστόσο ότι έχει να κάνει και με τον καθηγητή, το πανεπιστήμιο κτλ. Απ'όσο ξέρω όμως, κι σε άλλα πανεπιστήμια λίγο-πολύ το ίδιο ισχύει.
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Και η δική μας, απ' ότι μου είπε μια φίλη μου, ηθοποιός πλέον, που τελείωσε είναι πολύ απαιτητική.. έχει για μεταφράσεις αρχαίων έργων, αναλύσεις, σκοπιές χαρακτήρων, πολύ πράγμα.. και στο ευρωπαϊκό ακόμα χειρότερο
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top