giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Το κακό είναι, ότι τις περισσότερες φορές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, μέσα στο λεωφορείο βρωμάει

Παρόλα αυτά, μου αρέσει να μετακινούμαι με το λεωφορείο, όντας πολύ ανεξάρτητος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδη ομως καπου διαβασα οτι νεοι κατω των 18 δικαιουνται μειωμενα εισητηρια θα ηθελα καποιος να με διαφωτισει.
Μπορω να βγαλω τετοια καρτα παρολο που δεν εχω το πασο μονο και μονο επειδη δεν εκλεισα τα 18?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεις να δοκιμασεις να πας να την βγαλεις με την βεβαιωση σπουδων σου ανδ εν εχεις την ακαδημαικη ταυτοτηταΔεν θα εχω την νεα ακαδημαικη ταυτοτητα εγκαιρα ωστε να βγαλω με αυτη μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομων (μειωμενη).
Επειδη ομως καπου διαβασα οτι νεοι κατω των 18 δικαιουνται μειωμενα εισητηρια θα ηθελα καποιος να με διαφωτισει.
Μπορω να βγαλω τετοια καρτα παρολο που δεν εχω το πασο μονο και μονο επειδη δεν εκλεισα τα 18?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Δεν θα εχω την νεα ακαδημαικη ταυτοτητα εγκαιρα ωστε να βγαλω με αυτη μηνιαια καρτα απεριοριστων διαδρομων (μειωμενη).
Ναι αμέ, βγάζεις μειωμένο, ως ανήλικη. Κι εμένα η κολλητή μου πέρσι επειδή έκλεινε τα 18 τον Νοέμβρη, κυκλοφορούσε όλο τον Οκτώβρη, μέχρι να πάρει το πάσο, με μειωμένη (δεν ξέρω αν λέγεται και μαθητική) μηνιαία κάρτα διαδρομών.

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Το εισιτήριο είναι γύρω στα 45€, αλλά απ'ότι ξέρω μπορείς να το κλείσεις μέσω ίντερνετ με 40...εγώ, πιστεύω ότι δεν αξίζει για μεγάλες αποστάσεις να παίρνεις το τρένο..θα είσαι καμια 6 ώρες στο τρένο να ταρακουνιέσαι..μπορείς πολύ απλά να κλείσεις ένα αεροπορικό με 5-10 ευρώ παραπάνω και θα είσαι εκεί σε 50 λεπτάκια..αν κιόλας το κλείσεις κανένα μήνα πριν..μη σου πω θα βγει και πιο φθηνό..Καλημέρα παιδιά. Για να έρθει κάποιος από Αθήνα- Θεσσαλονίκη με τρένο, αξίζει?? Πόσο είναι το εισιτήριο ? Εάν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας απαντήσει .

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Tελικά θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων για τα ΜΜΜ στην Αθήνα?
Ναι αλλα οχι οι καρτες προς το παρον. Σημερα διαβασα οτι θα επανελθει και η διαρκεια στα 90 λεπτα απο 70 που ειναι σημερα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Το εισιτήριο είναι γύρω στα 45€, αλλά απ'ότι ξέρω μπορείς να το κλείσεις μέσω ίντερνετ με 40...εγώ, πιστεύω ότι δεν αξίζει για μεγάλες αποστάσεις να παίρνεις το τρένο..θα είσαι καμια 6 ώρες στο τρένο να ταρακουνιέσαι..μπορείς πολύ απλά να κλείσεις ένα αεροπορικό με 5-10 ευρώ παραπάνω και θα είσαι εκεί σε 50 λεπτάκια..αν κιόλας το κλείσεις κανένα μήνα πριν..μη σου πω θα βγει και πιο φθηνό..![]()
Oχι ρε συ,εγώ έχω κλείσει φοιτητικό για Αθήνα και πλήρωσα 23 ευρώ.(3 βδομάδες πριν βέβαια,(not online). Μάλιστα το νυχτερινό είναι 16 Ε.
Συμφέρει το τρένο ειδικά αν είσαι low budget, άσε που γνωρίζεις και κόσμο

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Φοιτητικό, φίλε μου, είναι 50% έκπτωση. 45/2=22,5==>23 για σένα. Νυκτερινό, εγώ προσωπικά, δεν θέλω..τις περισσότερες φορές οι επιβάτες είναι κόσμος με την πρόθεση υπό από μπροστά..οπότε άστο καλύτερα..πάντως όπως το βλέπω..αν έχεις φτιάξει ένα οργανωμένο πρόγραμμα και ξέρεις στο περίπου πότε θα ταξιδέψεις π.χ. στο πατρικό..κλείνεις ένα αεροπορικό και πληρώνεις καμια 35€..είναι ιδανικό για μερικούς που δεν αντέχουν τα πολύωρα ταξίδια..εγώ πάντως αντέχω μια χαρά..Oχι ρε συ,εγώ έχω κλείσει φοιτητικό για Αθήνα και πλήρωσα 23 ευρώ.(3 βδομάδες πριν βέβαια,(not online). Μάλιστα το νυχτερινό είναι 16 Ε.
Συμφέρει το τρένο ειδικά αν είσαι low budget, άσε που γνωρίζεις και κόσμο![]()
Υ.Γ. το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει είναι 15 ώρες με λεωφορείο από έβρο σε πελοπόννησο-αρχ. ολυμπία
Ilma
Νεοφερμένο μέλος

Το 2013 θα γινει στη Θεσσαλονικη...Θα ειναι βεβαια πολυ πιο μικρο.

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Φήμες λένε πως το 2018 θα λειτουργήσει..αλλά δεν το βλέπω..δε μπορούσα να μη γελάσω με αυτό το σχόλιο
Ilma
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

παλιά μπορούσες να το χτυπήσεις και απ' την ανάποδη όσο είσαι μέσα για άλλη μισή ώρα. τώρα νομίζω δεν ισχύει αυτό.
νομιζω ισχυε το οτι αν εληγε οση ωρα ησουν μεσα μπορουσες να το ξαναχτυπησεις, πχ σε λεωφορειο ή σε ανταποκριση και να ισχυσει για οσο εισαι μεσα...
Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος

Ποια επέκταση παιδιά; Ας φτιάξουν τη βασική γραμμή για να αρχίσει να εξυπηρετείται ο κόσμος και μετά ας κάνουν ό,τι θέλουν..Ναι..δεν καλύπτονται όλες οι περιοχές με τη βασική γραμμή..αλλά από το τίποτα..Πάντως για την ωρα οι εργασίες εχουν σταματησει .εγω άκουσα ότι το υπουργειο υπολογιζει ότι αν ξαναρχισουν οι εργασιες στις αρχες του 16 το μετρο και η επεκταση προς στην καλαμαρια θα είναι ετοιμα το 2020 αρα εχουμε πολλα να δουμε ακομη .αυτο βεβαια που δε μπορει να φτιαχτεί ουτε η κεντρικη γραμμη αλλα υπολογιζουν και ποτε θα είναι ετοιμη η επεκταση με ξεπερναει
Υ.Γ πάντως από τις πληροφορίες στο διαδίκτυο διάβασα ότι θα είναι πολύ όμορφο (όταν και αν γίνει). Θα είναι παρόμοιο με αυτό της Κοπεγχάγης και τη γραμμή Docklands του Λονδίνου..θα έχει αυτόματες θύρες στις αποβάθρες..δηλαδή θα ανοίγουν και θα μπαίνεις κατευθείαν μέσα..αλλά..περιμένουμε..
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Οι αυτόματες θύρες μας μαράνανε...Υ.Γ πάντως από τις πληροφορίες στο διαδίκτυο διάβασα ότι θα είναι πολύ όμορφο (όταν και αν γίνει). Θα είναι παρόμοιο με αυτό της Κοπεγχάγης και τη γραμμή Docklands του Λονδίνου..θα έχει αυτόματες θύρες στις αποβάθρες..δηλαδή θα ανοίγουν και θα μπαίνεις κατευθείαν μέσα..αλλά..περιμένουμε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.