Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.409 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.265 μηνύματα σε 105.852 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 384 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπάρχει κανένας που σπουδάζει στο συγκεκριμένο τμήμα? Θέλω να ακούσω γνώμες. Ξέρω ότι οι επαγγελματικές προοπτικές είναι πολύ καλές...Αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που έχει βγάλει τη σχολή ή σπουδάζει σε αυτή τη σχολή.
Αυτή τη χρονιά θα είμαι Β' Λυκείου και ψάχνομαι να βρω ποιο τμήμα (και εννοείται επάγγελμα) θα μου άρεσε περισσότερο (και με το οποίο θα μπορούσα να βγάλω τα προς το ζην)...Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με κάποιο "δημιουργικό" επάγγελμα...Έχω επιλέξει να δώσω από το 5ο πεδίο μιας και οι σχολές του συγκεκριμένου πεδίου μου κινούν το ενδιαφέρον περισσότερο από τις σχολές των υπολοίπων.Ποια η γνώμη σας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.