οκ κανε γενικευσεις , τα ιδια και τα ιδια θα ξαναλεμε ?
δεν ειναι ολοι ετσι και οσοι ελληνες ειναι αυτο που περιγραφεις αλλοι τοσοι ειναι και απο αλλους τοπους .
Τελικα ποιος κανει πλακα σε ποιον .
Θες να μας πεις οτι ολοι οσοι ερχονται στην ελλαδα ειναι δολοφονοι και βιαστες?


ειτε το θες ειτε οχι σε αυτο το συστημα ειμαστε σκλαβοι ( αλλοι προσπαθουν να μην ειναι και αλλοι το δεχονται και ζουνε με αυτο )
Θα εισαι ενας εργαζομενος , με μισθο ψιχουλα ( αν εχεις δουλεια φυσικα ), χωρις ασφαλειες , χωρις δημοσια υγεια , χωρις δημοσια παιδεια για τα παιδια σου . Ο μεταναστης που με τοσο παθος μισεις και βριζεις ειναι σε ακομα χειροτερη κατασταση απο σενα , γιατι αν εσυ θεωρεισαι νομιμος αυτος δεν υπαρχει πουθενα , δεν εχει κανενα δικαιωμα σε αυτο το τοπο και ερχεται με κακουχιες εχοντας αφησει πισω του οικογενεια , να βρει δουλεια και ενα καλυτερο μελλον .
χαιρεσαι οταν οι μπατσοι κανουν ντου στις πλατειες και τους βλεπεις ολους να μαζευουν οτι εχουν και δεν εχουν και να τρεχουν ενω τους κυνηγανε ? ειναι ατομα στην ηλικια σου , καλλιστα θα μπορουσες να ησουν ενας απο αυτους .
Εσυ δλδ πιστευεις οτι το προβλημα ειναι οι μεταναστες ?οτι αν φευγανε θα ζουσες καλυτερα? ξαφνικαα δε θα υπηρχαν βιαστες και δολοφονοι ?
να σου πω κατι ρε φιλε παλι θα υπηρχαν , γιατι οταν μια κοινωνια ειναι αρρωστη , αρρωστους ανθρωπους θα γεννα .
Και αυτη η ελλαδα σου ειναι πολυ αρρωστημενο μερος ... ενα μερος που ανθιζει ο ρατσισμος και η ξενοφοβια συνεχως .
Ενα μερος που ολοι θελουν να φυγουν οι ξενοι λες και απο εκει ξεκινανε ολα τα κακα του κοσμου ,
η αληθεια ειναι πως ολοι κατω απο το ιδιο συστημα ειμαστε , το συστημα που το συμφερουν οι πολεμοι , το συστημα που δημιουργει ανισοτητες , το συστημα που θελει να εχουν λιγοι τα φραγκα , το συστημα που γουσταρει τη βια και την εκμεταλλευση , και ως αβουλες μαζες οι περισσοτεροι δεν εναντιωνομαστε σε αυτο που προκαλει τα παντα παρα μονο αρχιζουμε ενα ρατσιστικο παραληρημα .Η ποινικοποιηση των μεταναστων απο ΜΜΕ και κρατος στοχευει ακριβως σε αυτο , στο να αποσυντονισει απο τα πραγματικα αιτια του προβληματος. Και βεβαια , συμφερει το κρατος να εχει τους μεταναστες γιατι αυτη τη στιγμη αποτελουν τη πιο φθηνη εργατικη δυναμη .
Οσο και αν δεν το πιστευεις , αν αυριο με ενα μαγικο τροπο , εμεναν μονο ελληνες εδω μεσα παλι στα ιδια σκατα θα κολυμπουσαμε .