Λαθρομετανάστες: Τι πρέπει να γίνει;

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής (Αθήνα) και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,751 μηνύματα.
Δε βρήκα κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα να ανοίξω θέμα..

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια εκατομμύριοι άνθρωποι έχουν περάσει τα Ελληνικά σύνορα λαθραία και έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.
Πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα όπως η εγκληματικότητα (σαν αυτό που έγινε πρόσφατα με τον άνδρα που θα πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο) , ενώ κάποιοι απ' αυτούς ίσως διαμένουν ήσυχα στη χώρα μας.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε μ΄ αυτούς τους ανθρώπους? Να τους διώξουμε επειδή ακριβώς μπήκαν παράνομα στη χώρα μας?Ή να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο επειδή είναι φτωχοί , έρχονται από πολέμους της Μέσης Ανατολής και η όποια εγκληματική συμπεριφορά τους οφείλεται στην εξαθλίωσή τους?Ποια θα έπρεπε να είναι η στάση της Πολιτείας απέναντι τους?

Περιμένω τις απαντήσεις σας ! :D
 

gaspar

Well-known member

Ο gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,381 μηνύματα.
μαζικές απελάσεις στους παράνομους με απευθείας πτήσεις στις χώρες καταγωγής τους, με έξοδα του δημοσίου.
να γίνει επιτέλους ο φράχτης στον εβρο
να γίνουν μεγάλοι χώροι-στρατόπεδα υποδοχής οπου οι παράνομοι μετανάστες θα περιμένουν υπο ανθρώπινες συνθήκες να έρθει η σειρά τους για απέλαση.

για τους νόμιμους μετανάστες ή αυτούς με άσυλο λόγο πολέμων κτλ, να γίνουν τουλάχιστον προσπάθειες να αποκεντρωθούν προς την επαρχία οπου υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για δουλειές κυρίως αγροτικές ώστε να ξελαφρώσει το κέντρο της αθήνας.
 

Δαλιδά

New member

Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.
Μα καλά νομίζετε ότι και αυτοί θέλουν να μείνουν εδώ ; Χαζοί είναι νομίζετε ; Κατ᾽ αρχάς δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι παράνομοι, επικίνδυνοι είναι αυτοί (στο κέντρο κυρίως αφρικανοί και λοιποί dealers) που είναι στα κυκλώματα ναρκωτικών κλπ. Αυτοί δεν είναι ανυπεράσπιστοι όπως άλλοι, που είναι όντως πρόσφυγες και ήρθαν θεωρώντας την Ελλαδίτσα σαν μια γέφυρα προς την Ευρώπη. Αυτοί πάνε και βρίσκουν τους εξαθλειωμένους και τους βάζουν στο clan τους.
Τώρα, όσον αφορά το φράχτη... θα βρουν να μπουν από αλλού, από τρεις θάλασσες βρεχόμαστε, νομίζεις δύσκολο να μπoυν από το Αιγαίο; Το μέτρο αυτό είναι άλλο ένα τερτίπι κυβερνητικό για να πουν ότι έκαναν κάτι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα! Αν είχαν όμως πολιτική βούληση, θα έδιναν το παλιόχαρτο που τους επιτρέπει να ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να δουν τι εστί βερύκοκο και οι Ευρωπαίοι. Οι Ιταλοί είδανε και πάθανε με τους μετανάστες από την Τυνησία πριν λίγο καιρό και ζητήσανε μάλιστα και χρήματα από την Ευρώπη για να τους διαχειριστούν.
Παρατήρησα στο κέντρο προχτές, και όταν μιλάω για κέντρο το άσχημο κομμάτι του ... βλέπε πλατεία θεάτρου και κεραμεικό σε κάθε γωνία εναν μετανάστη να περιμένει το βαπόρι , παραδίπλα να γίνεται εμφανώς dealing , άλλους πεσμένουν με τις σύριγγες 6 το απόγευμα. Και να σου από μια μεριά, 5 της ΕΛ.ΑΣ , παιδάκια στην κυριολεξία να κάνουν ντου υποτίθεται και να ζητάνε χαρτιά από 2-3 τύπους και στο διπλανό δρόμο να είναι ένα τσούρμο πακιστανοί,αφρικανοί και άλλοι και να τους βάζουν μερικοί μέσα σε ένα βανάκι σε κλούβα ! Στο διπλανό δρόμο εε και το βαν να φεύγει βολίδα. Περιττό να σας πω ότι τελικά τους άφησαν οι αστυνομικοί και συνέχισαν.
Αν το θέμα των ναρκωμανών ήταν στα νοσοκομεία (όπως βλ AIDS ) και οι αστυνομικοί τους πήγαιναν στο νοσοκομείο αντί για το τμήμα (που τους αφήνουν την επόμενη μέρα) και οι dealers δεν θα κάνανε πιάτσα έξω από κάθε οκανά και το πρόβλημα θα είχε περιοριστεί. Μα να φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι σου; να φοβάσαι να βάλεις το σκύλο έξω μήπως στον αρπάξουν; Και να φανταστείτε εγώ δεν είμαι μόνιμη κάτοικος, αλλά μένω συχνά στο κέντρο. Τι είδαν τα μάτια μου σε 3 μέρες.

Καλά το γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα για αυτούς τους ανθρώπους που κοιμούνται 30 σε ένα δωμάτιο είναι σίγουρο!
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής (Αθήνα) και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,751 μηνύματα.
Μα καλά νομίζετε ότι και αυτοί θέλουν να μείνουν εδώ ; Χαζοί είναι νομίζετε ;
Να αυτό δεν καταλαβαίνω κι το έχω ξαναακούσει από άλλους !
Αφού δε θέλουν να μένουν εδώ , τι τους εμποδίζει να φύγουν και γιατί ?

Επίσης , γιατί κάποιος να μένει παράνομα σε μια χώρα και δε βγάζει νόμιμα χαρτιά?Κοστίζουν or something?
 

Δαλιδά

New member

Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,213 μηνύματα.
Δεν μπορούν να φύγουν όταν είναι παράνομοι ! Πρέπει να έχουν κάποια χαρτιά από το κράτος τα οποία τους επιτρέπουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη. Αν δεν τα έχουν δεν μπορούν να φύγουν γιατί μόλις πατήσουν σε ευρωπαική χώρα τους πιάνουν και τους στέλνουν πίσω.
 

Mr. Crowley

New member

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 2,917 μηνύματα.
Αυτό απ'την "επικαιρότητα" δε θα πρέπει να μεταφερθεί σκέτο στα "εφηβικά"?Θέλω να πω είναι ένα γενικότερο ζήτημα,δεν είναι γεγονός ημερών ξέρω 'γω or something.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής (Αθήνα) και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,751 μηνύματα.
Τότε γιατί δεν έρχονται νόμιμα στη χώρα μας?Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους..

Αργούν τα χαρτιά να βγουν , κοστίζουν ..γενικά γιατί..?
 

giorgakisss

New member

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα.
Άμεση απέλαση ΌΛΩΝ, κανένας Έλληνας άνεργος και εν συνεχεία απορρόφηση μόνο όσων χρειάζονται. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου :)
 

ShatteredIce

New member

Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 540 μηνύματα.
να τους διώξουν όλους!! τι μας βρήκαν, κέντρο απόρων;;; ΟΛΟΙ οι Πακιστανοί, πρεζάκια και άστεγοι να πάνε στην χώρα τους! Είδατε τι έπαθε ο 44χρονος από τους κ....αράπηδες! φοβόμαστε να πάμε στο κέντρο πλέον! και έχουμε και τους φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ να τους υποστηρίζουν!
Μόνο οι αλλοδαποί οικογενειάρχες που έχουν μια αξιοπρεπή δουλειά να μείνουν!
Ένας Καρατζαφέρης μας χρειάζεται τώρα.. τέλος πάντων
 

gaspar

Well-known member

Ο gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,381 μηνύματα.
δέν μπορούμε να τους δώσουμε χαρτιά γιατί μας εμποδίζουν οι συμβάσεις με την εε. το κάθε μέλος δέν μπορεί να δίνει άδειες σε όποιον θέλει.
αν το κάνουμε παράνομα τότε η σχέσεις με την εε θα χαλάσουν σε μία ήδη βεβαρημένη περίοδος για την Ελλάδα.

ο φράχτης στον έβρο είναι κάτι. θα κλείσει τους χερσαίους δρόμους και δέν θα είναι τόσο εύκολη η είσοδο τους.
βέβαια οι γνωστοί τις κουλτούρας είναι εναντίων του φράχτη και για τον λόγο οτι αυτό θα αναγκάσει τους μετανάστες να πάρουν τους θαλασσίους δρόμους και έτσι θα κινδυνεύουν περισσότερο απο πνιγμό.
αποδέχεται ο σύριζα το πρόβλημα στο κέντρο, αλλα δέν δίνει καμία σοβαρή πρόταση, το να δοθούν υπηκοότητες σε όλους όσους μπαίνουν, να καταργηθούν τα σύνορα, να κάνουμε έρωτα όχι πόλεμο και άλλα τέτοια χίπικα δέν είναι λύσεις.

όλοι οι πολίτες φωνάζουν την αστυνομία να τους μαζέψει, αλλα πού στο καλό να τους πάει; την άλλη μέρα είναι πάλη έξω.
το ίδιο με τα πρεζάκια που κάνουν χρήση σε πλατείες και πεζοδρόμια. ενώ πια τα βράδυα το κέντρο θυμίζει σκηνή απο το left4death με τα πρεζόνια να πηγαινοέρχονται παραπατώντας και τους μαύρους να μοιράζουν τις δόσεις

όσο το σύστημα δέν κάνει σοβαρή πολιτική και ακούν με σεβασμό τις αρλούμπες του σύριζα και άλλων χίπηδων, λύση στο κέντρο δέν θα υπάρξει ποτέ.
το θέμα είναι καθαρά πολιτικό.
 

Alex_bd

New member

Ο Alex_bd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 25 μηνύματα.
τι λετε ρε παιδια αποψεις του στυλ "να φυγουν ολοι να πανε στις χωρες τους","να ψοφησουν ολοι","μακαρι να βγει ο καρατζαφερης να διωξει ολους τους βρωμιλους" δν ειναι δυνατον ν ακουγονται απο σημερινους νεους κ ιδιαιτερα απο φοιτητες..ερχονται εδω οχι για να το ριξουν στην εγκληματικοτητα ουτε ειναι ολοι γεννημενοι δολοφονοι,ερχονται γιατι πεινανε στη χωρα τους η γιατι η χωρα τους βρισκεται σε πολεμο και πεθαινουν ανθρωποι.και για αλλους λογους που δν τους επιτρεπουν να ζησουν εκει που ηταν κ αποφασιζουν να εγκαταλειψουν τν πατριδα τους..

τους αντιμετωπιζουμε λαθος,εχει βγει ενας νομος απο την Ε.Ε. που λεει οτι οσοι λαθρομεταναστες πιανονται στην Ε.Ε. κ εχουν ερθει απ την Ελλαδα θα τους στελνουν πισω στη χωρα μας..κ ετσι αυτοι ερχονται για να βγουν προς την Ευρωπη κ μεις δν τους αφηνουμε και ειται μενουν στη χωρα μας ειται προσπαθουν να πανε παρανομα στις ευρωπαικες χωρες.οι τροποι αντιμετωπισης ειναι δυο για μενα.η νομιμοποιουμε αυτους που το δικαιουνται και ειναι ηδη εδω και μετα κλεινουμε τα συνορα κ δν αφηνουμε κανεναν να μπει η νομιμοποιουμε οποιον μεταναστη θελησει να μπει στη χωρα μας κ ετσι αυτος θα μπορει να φυγει προς την Ευρωπη(αλλωστε γιατι να κατσει στην Ελλαδα σε περιοδο οικονομικης κροισης;).για μενα ο πρωτος τροπος δν μπορει να πετυχει τα συνορα δν θα φρουρουνται ποτε καλα οποτε πιστευω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι ο 2ος..

το σιγουρο ειναι οτι κατι πρεπει να γινει επιτελους.Απλα δεν θελουν να γινει κατι.Τους συμφερει να ξεσπα ο κοσμος στους μεταναστες.Δεν ειναι δυνατον να μν μπορουν να πιασουν τους dealers που μαζευονται τα βραδια στη πλατεια ομονοιας,ολοι ξερουν οτι ειναι εκει ετοιμοι να σου πουλησουν μαυρο.φοβασαι να βγεις απ τν σταθμο πια
 

Ceres Victoria

New member

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,708 μηνύματα.
Να απελαθουν ολοι οι παρανομοι .+-. Απο την στιγμη που παρανομησαν για να μπουν δεν θα διστασουν να κανουν και αλλες παρανομιες. Αν θελουν να ερθουν στην χωρα μας να το κανουν με νομιμα μεσα οπως εκαναν τοσοι αλλοι. Αφηνοντας τους ενθαρρυνουμε και αλλους παρανομους τροφοδοτοντας καλυτερα τα κυκλωματα. Απελαση χωρις 2η σκεψη και μαλιστα με χρηματα των χωρων απο οπου καταγονται οι παρανομοι. Αρκετα επιβαρυνθηκε ο Ελληνας φορολογουμενος πολιτης.
 

Ψηλά το κεφάλι

New member

Ο μανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 48 μηνύματα.
να τους διώξουν όλους!! τι μας βρήκαν, κέντρο απόρων;;; ΟΛΟΙ οι Πακιστανοί, πρεζάκια και άστεγοι να πάνε στην χώρα τους! Είδατε τι έπαθε ο 44χρονος από τους κ....αράπηδες! φοβόμαστε να πάμε στο κέντρο πλέον! και έχουμε και τους φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ να τους υποστηρίζουν!
Μόνο οι αλλοδαποί οικογενειάρχες που έχουν μια αξιοπρεπή δουλειά να μείνουν!
Ένας Καρατζαφέρης μας χρειάζεται τώρα.. τέλος πάντων
δεν είναι όλοι οι πακιστανοί ίδιοι...υπάρχουν και Ελληνες κακοποιοί...για σκέψου να γεννιώσουν Πακιστανός...χωρίς χρήμα χωρίς τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσεις θα έψαχνες κάποιον τρόπο να επιβιώσεις ψάχνοντας για μια χώρα κορόιδο όπως την Ελλάδα...άρα λοιπόν δεν φταίνε μόνο αυτή που σαφώς καταδικαστέα είναι η συμπεριφορά ορισμένων, φταίμε όμως εμείς που τους αφήνουμε να μπαίνουν και φταίνε και εκείνοι που για οικονομικά συμφέροντα τους αφήνουν και περνάνε ( τους τούρκους εννοώ ). Η κατάσταση στην οποία οδηγούμαστε οδηγεί στην δημιουργεια ακροδεξιών αντίλείψεων και σε φασιστικες ιδεολογίες. Ας το προσέξουμε αυτό ! ! !
 
Τελευταία επεξεργασία:

Zopy

New member

Η Zopy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Να αλλάξει επιτέλους ριζικά αυτό το σάπιο σύστημα! Αυτό πρέπει να γίνει.
Ο λόγος που μας "ενοχλούν" οι μετανάστες είναι λόγω της εγκληματικότητας που χαρακτηρίζει τους περισσότερους από αυτούς. (Εκτός από τους ρατσιστές οι οποίοι πάσχουν από ολική μαλάκινση εγκεφάλου και βλέπουν όλους τους ξένους ως εχθρούς)
Αντί λοιπόν να ισχυριζόμαστε το εύκολο "διώξτε τους" (που πάει να πει "αφήστε τους να ψοφίσουν"), ας σκεφτούμε γιατί υπάρχει αυτή η εγλκηματικότητα. Η απάντηση είναι ότι οφείλεται -στην συντριπτική της πλειοψηφία- στη φτώχεια. Γιατί υπάρχει φτώχεια; Γιατί ο Καπιταλισμός ευννοεί μονάχα τους λίγους, τους καπιταλιστές. Πρόκειται για ένα διεφθαρμένοσύστημα, το οποίο δεν παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους.
Μη μισείτε τον Αφγανό που σας έκλεψε για να ζήσει. Μισείστε τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που κάνει πόλεμο στο Αφγανιστάν για να περάσει τους αγωγούς του, δολοφονώντας άμαχο πληθυσμό και αναγκάζοντας τους επιζόντες να μεταναστεύσουν.
Σύνοψις: πρέπει κατά τη γνώμη μου να αλλάξει ριζικά το σύστημα, ώστε να δέχεται όλους τους ανθρώπους. Να μην υπάρχουν παράνομοι και νόμιμοι.
 

grotesque_mask

New member

Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,010 μηνύματα.

Ψηλά το κεφάλι

New member

Ο μανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 48 μηνύματα.
α ναι, αυτός ο πολύ σοβαρός πολιτικός...όπως και το σαχλό κόμμα του:P
χαχαχα...άμα βγει ο Καρατζαφέρης θα μας κυβερνάει ο Αδωνης και μαζί με αυτή τη χαζη γυναίκα που έχει θα καταρεύσουμε όλοι μαζί σαν κράτος ! ! : P
 

grotesque_mask

New member

Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,010 μηνύματα.
χαχαχα...άμα βγει ο Καρατζαφέρης θα μας κυβερνάει ο Αδωνης και μαζί με αυτή τη χαζη γυναίκα που έχει θα καταρεύσουμε όλοι μαζί σαν κράτος ! ! : P
https://www.youtube.com/watch?v=hTFXFOLRSpo αντί για εθνικό ύμνο θα έχουμε αυτό, που είναι το τραγούδι του κόμματος :P (από εκεί μόνο καταλαβαίνεις για τι σοβαρό κόμμα μιλάμε)

πόσο πια να πιάσει πάτο αυτή η χώρα, πόσο...:P

ον-τοπικ: η Zopy διαβάζει τις σκέψεις μου:)
 

Ceres Victoria

New member

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,708 μηνύματα.
Να τους δεχτουμε ολους... ανετα χωρανε τοσα εκατομμυρια λαθρομεταναστες στην Ελλαδα του ΔΝΤ.
 

nenoularock

Well-known member

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 123 μηνύματα.
κοιτα οκ δε λεω κι αυτοι ανθρωποι ειναι και θελουν να ζησουν μια φυσιολογικη ζωη στη χωρα μας αλλα με εξοργιζει οταν ακουω γυρω μου για βιασμους και μαχαιρωματα απο αλλοδαπους. δε μπορεις να κυκλοφορησεις μονος σου πια και αυτο μου τη δινει στα νευρα. για παραδειγμα στην ηγουμενιτσα δε βγαινει κανεις εξω μετα τις 6 το απογευμα και ολοι ειναι τρομοκρατημενοι με τους πακιστανους που περιμενουν στη γωνια. αμα βλεπεις στο νοσοκομειο παιδια που τα εχουν βιασει ή τα εχουν σακατεψει στο ξυλο οπως και να ναι επηρεαζεασαι και τους στελνεις ολους στο διαολο....

τωρα αν μου πειτε οτι κι αυτοι ζουν σε αθλιες συνθηκες και δε ξερουν τι να κανουν γιατι η χωρα δεν ενδιαφερεται για αυτους θα συμφωνησω αλλα αυτος δεν ειναι λογος να φθανεις στα ακρα!
 

gaspar

Well-known member

Ο gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,381 μηνύματα.
Να αλλάξει επιτέλους ριζικά αυτό το σάπιο σύστημα! Αυτό πρέπει να γίνει.
Ο λόγος που μας "ενοχλούν" οι μετανάστες είναι λόγω της εγκληματικότητας που χαρακτηρίζει τους περισσότερους από αυτούς. (Εκτός από τους ρατσιστές οι οποίοι πάσχουν από ολική μαλάκινση εγκεφάλου και βλέπουν όλους τους ξένους ως εχθρούς)
Αντί λοιπόν να ισχυριζόμαστε το εύκολο "διώξτε τους" (που πάει να πει "αφήστε τους να ψοφίσουν"), ας σκεφτούμε γιατί υπάρχει αυτή η εγλκηματικότητα. Η απάντηση είναι ότι οφείλεται -στην συντριπτική της πλειοψηφία- στη φτώχεια. Γιατί υπάρχει φτώχεια; Γιατί ο Καπιταλισμός ευννοεί μονάχα τους λίγους, τους καπιταλιστές. Πρόκειται για ένα διεφθαρμένοσύστημα, το οποίο δεν παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους.
Μη μισείτε τον Αφγανό που σας έκλεψε για να ζήσει. Μισείστε τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που κάνει πόλεμο στο Αφγανιστάν για να περάσει τους αγωγούς του, δολοφονώντας άμαχο πληθυσμό και αναγκάζοντας τους επιζόντες να μεταναστεύσουν.
Σύνοψις: πρέπει κατά τη γνώμη μου να αλλάξει ριζικά το σύστημα, ώστε να δέχεται όλους τους ανθρώπους. Να μην υπάρχουν παράνομοι και νόμιμοι.
δηλαδή για όλα φταίει ο καπιταλισμός και ειδικά οι αμερικάνοι με τον ιμπεριαλισμό τους.
Ευρώπη νάτο το ίδιο συνδικάτο;

πολύ κκε μου θυμίζει το μήνυμα σου. θυμάσαι την προηγούμενη δεκαετία όταν οι (πρώιν)σύντροφοι αλβανοί έρχονταν με την ελπίδα να ζήσουν μια καλλίτερη ζωή σε μια καπιταλιστική χώρα;

η αμερική μπορεί να έιναι καπιταλιστική χώρα(φτού κακα) αλλα είναι απο τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, με νόμους που εφαρμόζονται(βλ στρος καν) με ελευθερίες, και το βασικό με πολίτες που έχουν μάθει να μήν κατηγορούν το κράτος για όλα.
οι πόλεμοι των σοβιετικών στο αβγανιστάν 80-89, ή η εισβολή στην τσεχοσλοβακία 1969, δέν ήταν ιμπεριαλιστικόι;

η πολιτικές των ελλήνων αριστεριστών είναι οι πραγματικά σάπιες, στην ελληνική πραγματικότητα της χρεωκοπημένης Ελλάδας του 2011
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top