CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Στις εξετάσεις καλά σιγά
Ρε εμείς έχουμε μια που από τον Φεβρουάριο φοράει σόρτς-μαγιό χωρίς καλσον![]()
Πλάκα πλάκα και εμάς μας το κάνουν αυτό, είναι μια κοπελιά όλο το χειμώνα με τοπάκι και ξεσκισμένο τζην. Εντάξει γάμησε τη την κόσμια εμφάνιση, ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ;;;;
- Η πολική αρκούδα
- Ο πιγκουίνος
- Η ξεκωλιάρα καγκούρω με το σορτσάκι βρακί και το μποτάκι μηχανής στο αρχαίο μηχανάκι του γκόμενου της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στις εξετάσεις καλά σιγά
Ρε εμείς έχουμε μια που από τον Φεβρουάριο φοράει σόρτς-μαγιό χωρίς καλσον![]()
Κλασικά κάθε φορά που κάποια φοράει κάτι "προκλητικό "
Αγόρια->πω πω κοίτα μία κωλ....αρα ή κάτι τέτοιο
Κορίτσια-> Πολύ τσούλα η ....... κοίτα τι φοράει
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Με συγχωρείς αλλά όπως και να την σχολίασαν όλοι δίκαιο είχαν.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή όμως σε αυτό θα υπηρχαν διαφορες αντιδράσεις, οι μαθητες θα πρεπει να αρκεστουν στο να ντυνονται απλα. Τωρα αν η αλλη θελει να επιδεικνύει τα προσόντα της και να ντυνεται υπερβολικά λιτά

Guest 712911
Επισκέπτης

Θυμαμαι στο λυκειο, εναν που το επαιζε γκομενος και αντισυμβατικος επαναστατης, κατεβαζε το φαρδυ τζιν και φαινοταν το μισο βρακί του. Ήμουν τωρα εγώ υποχρεωμένος να βλεπω μπροστά μου το σωβρακο του καθένα ; Εκτός απο τα δικά μας γουστα πρεπει να καταλαβαίνουμε ποτε γινομαστε ενοχλητικοι για τους αλλους και σε τι βαθμό.
Αυτό ήταν συχνό φαινόμενο όταν πήγαινα γυμνάσιο!

Ακόμη κρατεί αυτή η "μόδα";

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι κατά αυτής της προκατάληψης Dr. K αλλά η συγκεκριμένη πέρα του ότι το φορούσε με -10 βαθμούς εδώ που μένουμε. Έλεγε: πωπω μα τι ωραίο κώλο που έφτιαξα.
Με συγχωρείς αλλά όπως και να την σχολίασαν όλοι δίκαιο είχαν.
Καλά δεν την ξέρω την συγκεκριμένη και δεν μπορώ να πω κάτι απλά ξέρω ότι υπάρχουν αρκετές που έρχονται στο σχολείο για να κάνουν πασαρέλα
Εγώ χαρακτηριστικά θυμάμαι ..
Β λυκείου ,βιολογία ,καθηγητής ένας τύπος γύρω στα 60-62 ΠΟΛΥ προσβλητικός με όλους είχε πει σε μία συμμαθήτρια μου
Εσύ κοπέλα πως μπερδεύτηκες και ήρθες εδώ? ......δεν θυμάμαι να έχει εδώ κοντά οίκο ανοχής ......
buffon85
Δραστήριο μέλος

Καλά δεν την ξέρω την συγκεκριμένη και δεν μπορώ να πω κάτι απλά ξέρω ότι υπάρχουν αρκετές που έρχονται στο σχολείο για να κάνουν πασαρέλα
Εγώ χαρακτηριστικά θυμάμαι ..
Β λυκείου ,βιολογία ,καθηγητής ένας τύπος γύρω στα 60-62 ΠΟΛΥ προσβλητικός με όλους είχε πει σε μία συμμαθήτρια μου
Εσύ κοπέλα πως μπερδεύτηκες και ήρθες εδώ? ......δεν θυμάμαι να έχει εδώ κοντά οίκο ανοχής ......
τι ζωα διδασκουν, θα επρεπε την επομενη να ειναι σπιτι του. ζωα
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι ζωα διδασκουν, θα επρεπε την επομενη να ειναι σπιτι του. ζωα
Ναι ότι και αν είχε φορέσει δεν έπρεπε να το πει αυτό ....Την επόμενη μέρα είχε γίνει χαμός με τους γονείς τις αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα ,απλά έκλεισε το θέμα
Aναΐς
Νεοφερμένο μέλος

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποσο σωστηηηη!Νομίζω ότι είναι δικαίωμά μας να προσδιορίζουμε ελεύθερα την προσωπικότητά μας και να επιλέγουμε ελεύθερα την ενδυμασία μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Αρκεί, βέβαια, να μην υπερβάλουμε, φθάνοντας στα άκρα και ευτελίζοντας την ίδια μας την αξιοπρέπεια.

nPb
Επιφανές μέλος

nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω ότι το πρόβλημα ακροβατεί μεταξύ αξιοπρέπειας και ισοπεδωτισμού. Δεν έχουν όλα σχέση με το σεξουαλικό υπονοούμενο που κάποιες αμέσως να ανάγετε ως βασικό πρόβλημα. Κοιτάτε λίγο το δάσος. Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως γουστάρει απλά με πλήρη συνείδηση των ευθυνών του. Γιατί υπάρχει μια γραμμή περί προσωπικής ελευθερίας. Κάποιοι μπορεί να γουστάρετε να αποκαλύπτετε τα επίμαχα προσόντα σας και κάλλη σας, μαγκιά σας. Όμως πόσο σέβεστε την ελευθερία του συνανθρώπου σας, να θέλει να σας βλέπει;Το σχολείο δεν είναι το δωμάτιό σας.
δηλαδη με συγχωρεις λες ειναι δικαιωμα του καθενος να ντυνεται οπως θελει,δηλαδη αν βγει γυμνος στους δρομους εξω ειναι δικαιωμα του??ξες υπαρχουν και υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα.

Alan
Δραστήριο μέλος

δηλαδη με συγχωρεις λες ειναι δικαιωμα του καθενος να ντυνεται οπως θελει,δηλαδη αν βγει γυμνος στους δρομους εξω ειναι δικαιωμα του??ξες υπαρχουν και υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα.![]()
Δεν είναι υποχρέωση βασικά.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εμένα, πάντως, μου άρεσε να πηγαίνω σαν τουρίστας![]()
Εγώ ακόμα πηγαίνω σαν τουρίστας. Απλά δεν είναι σχολείο αλλά πανεπιστήμιο πλέον

Guest 699855
Επισκέπτης

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι υποχρέωση βασικά.
μα δεν καταλαβες ισως τι ειπα.αν βγει καποιος τσιτσιδος στους δρομους ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα δε θα τον παρουν με τις πετρες?αρα υποχρεωση της ευπρεπειας υπαρχει και ειναι απο ολους μας.
Dias
Επιφανές μέλος

memento_mori
Νεοφερμένο μέλος

Το σορτς το εγκρίνετε,(άμα έχει σωματάρα) επειδή σας καυλώνει. Αλλά μην τυχόν και βάλει η άλλη φούστα μέχρι το γόνατο,που της αρέσει,αλλά εσάς όχι,αμέσως ποδιά. Αν εσείς έχετε πρόβλημα να βλέπετε μέρη ανθρώπινου σώματος ή ρούχα που δεν σας αρέσουν,θέμα δικό σας,αλλά να το απαγορεύετε κιόλας στους άλλους,παραπάει.
Και ναι,είναι δικαίωμα να φοράει ο καθένας ο,τι θέλει και δεν σας πέφτει λόγος για αυτό. Αν δεν μπορείτε να βλέπετε στήθος,δεν μπορώ να κάνω κάτι,δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.Δεν το σεξουαλικοποιώ εγώ άλλωστε.
Και το επιχείρημα "ποδιά,επειδή δεν έχουν μερικοί λεφτά για υπερτελή ρούχα" επίσης σακς. Το θέμα δεν είναι να μην έχει ο Χ/Ψ λεφτά,το θέμα είναι να μην το κανείς εσύ ζήτημα άξιο προσοχής. Ούτως ή άλλως και με ποδιά θα βρει ο πλούσιος τρόπο να το δείξει,αν θέλει. Αξεσουάρ,ζώνες,παπούτσια,τσάντες,και δεν έχει τελειωμό η λίστα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.