Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαρία σοβαρά? Εε εντάξει είπαμε. Κι εγώ όπως καταλάβατε φοράω αρκετά ψηλά α θα βγω ας πούμε βράδυ αλλα όχι και πρωινιάτικα στο σχολείο. ΜΗν τρελαθούμε. Και δεν λέγεται κατινιά αυτό. Σοβαρότητα λέγεται. Αυτές είναι λίγο εως πολύ γελοίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένες περπατάνε σαν κλόουν, δεν ξέρουν να τα περπατάν πώς να το πω!!
Δεν πειράζει... υγεία να 'χουμε!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θα φορέσεις... κανείς δεν είπε ότι δεν θα φορέσεις!!Ποπο ένα πράγμα συνειδητοποίησα τώρα! Εγώ που είμαι 1,77 δεν θα φορέσω ποτέ τακούνι;;![]()
Απλά δεν θα βάλεις 12-14ποντα!
Εννοείται ότι κάνεις ό,τι θέλεις και είσαι όπως σου αρέσει! Απλά ψηλή + πολύ ψηλά τακούνια δεν πάνε και πολύ!
χαχα ναι ρε!! Με φλατ όμως τι κάνουμε;;Tα καλά του να σαι 1.62.![]()
Εγώ 1,57 (πολύ κοντή!

miro2
Δραστήριο μέλος

βασικά το είπα..γτ σε 1,70 ύψος η γόβα δεν δείχνει ωραία
καλά ό,τι πεις...

ακριβώς!! το ίδιο λέμε!και εγώ είμαι 1,80 και φοράω κανονικότατα ..μεν δείχνω πιο ψηλή αλλά δεν είναι αντιαισθητικό...αλλά μέχρι 10 πόντους πιο πολύ δε λέει![]()

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θα φορέσεις... κανείς δεν είπε ότι δεν θα φορέσεις!!
Απλά δεν θα βάλεις 12-14ποντα!
Εννοείται ότι κάνεις ό,τι θέλεις και είσαι όπως σου αρέσει! Απλά ψηλή + πολύ ψηλά τακούνια δεν πάνε και πολύ!
χαχα ναι ρε!! Με φλατ όμως τι κάνουμε;;
Εγώ 1,57 (πολύ κοντή!) αλλά δεν με νοιάζει (πλέον)...
Σιγά καλέ. Μια χαρά είσαι.

Τα φλατ έχουν τη δική τους χάρη σε μας του κάτω από 1.70

ναι βρε εννοείται!!Σιγά καλέ. Μια χαρά είσαι.
Τα φλατ έχουν τη δική τους χάρη σε μας του κάτω από 1.70![]()

Παλιά όμως (στο γυμνάσιο ας πούμε με πείραζε πολύ...) Στο λύκειο πήρα 3 πόντους!! Πάλι καλά να λες... γιατί αν έμενα στο 1,54 τώρα μπορεί να έλεγα άλλα

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

ναι βρε εννοείται!!Δεν έχω καθόλου πρόβλημα...
Παλιά όμως (στο γυμνάσιο ας πούμε με πείραζε πολύ...) Στο λύκειο πήρα 3 πόντους!! Πάλι καλά να λες... γιατί αν έμενα στο 1,54 τώρα μπορεί να έλεγα άλλα![]()
1.57 ημουν στο γυμνάσιο. Μετά πήρα και έφτασα εκεί που έφτασα.

Η αδερφή μου είναι 1.50
Το χει το σοι της μάνας μου.

χεχε εμείς έχουμε και ψηλούς.. εγώ ήμουν η άτυχη1.57 ημουν στο γυμνάσιο. Μετά πήρα και έφτασα εκεί που έφτασα.
Η αδερφή μου είναι 1.50
Το χει το σοι της μάνας μου.![]()

Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και σε κάποια που είπε για αυτές που περπατάν σαν κλόουν(σόρρυ δεν θυμάμαι ποια το είπε). Είμαι της άποψης πως πρέπει να το φορέσεις για να μάθεις να περπατάς. Αλλά αν περπατούσα τόσο χάλια δεν θα το φορούσα σε γάμο. Αυτογνωσία χρειαζόμαστε...
Vasilis GG
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

συμπασχω απολυτα στο θεμα με τα μαγαζιατι κολλημα κ αυτο ολες με τα παππουτσια κ τις τσαντες....αμαν πια! καθολου δεν τα μπορω....πραγματικα θυμαμαι τον εαυτο μου με καθε μου σχεση που με ετρεχαν στα μαγαζια κ διαλεγαν με τις ωρες....σκετη αγανακτηση ειναι! ενω ειμεις ειμαστε βολικοι...δεν εχουμε κολληματα οτι κ να βαλουμε θα ειμαστε χαλαροι κ κουλ...αλλα οκ δεν λεω υπαρχουν κ περιστασεις που θα ντυθουμε κ πιο κυριλλε...δεν θα αγχςνομαστε ομως!

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Απλά εντάξει επειδή μερικές φορές παρασυρόμαστε, αρκεί να έχουμε όρια και να μην τον τραβολογάμε ενώ βαριέται. Vice versa
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

προβλημα προσωπικα δεν εχω να πηγαινω..αλλα οταν παμε σε 20 μαγαζια για ενα πραγμα και ακομα δεν εχουμε παρει τιποτα νομιζω η αγανακτιση ειναι φυσικο επακολουθοVasili & John επειδή το έχω κάνει και εγώ αυτό, εννοώ να του ζητήσω να έρθει μαζί μου στα μαγαζιά, να σας διευκρινήσω ότι τα περισσότερα κορίτσια το κάνουν αυτό γιατί θέλουν τη γνώμη του αγοριού τους. Δεν το βρίσκω τόσο κακό. Ίσα ίσα δείχνει ότι ακόμα και στις εμφανισιακές επιλογές μετράει ο λόγος του. Δεν είναι κάποιο είδος μόστρας... (για δες τε με ψωνίζω με το αγόρι μου)
Απλά εντάξει επειδή μερικές φορές παρασυρόμαστε, αρκεί να έχουμε όρια και να μην τον τραβολογάμε ενώ βαριέται. Vice versa

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

προβλημα προσωπικα δεν εχω να πηγαινω..αλλα οταν παμε σε 20 μαγαζια για ενα πραγμα και ακομα δεν εχουμε παρει τιποτα νομιζω η αγανακτιση ειναι φυσικο επακολουθο![]()
χαχαχαχαχα είναι λίγο δύσκολη τότε

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σπανιο για κοριτσι αυτοχαχαχαχαχα είναι λίγο δύσκολη τότεΑ τότε εμένα δεν έχει παράπονο γιατί τελειώνω τσακ μπαμ
![]()

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

σπανιο για κοριτσι αυτοεγω τωρα εχω αγχος γιατι παρηγγειλα κατι παππουτσια ναικ για τενις απο το ιντερνετ και ελπιζω να με κανουν...τα πηρα ιδιο νουμερο με κατι ναικ που εχω παλι για τενις

Α εγώ αυτά είχα πάρει για το τέννις, στο νούμερο που φοράω κανονικά σε όλα τα παπούτσια αλλά μου είναι λιγάκι στενό... αλλά τώρα ένα χρόνο έχουν πάρει τη φόρμα του ποδιού.
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω πως αγόρια κορίτσια μοιάζουμε σε αυτό το θέμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.