Dias
Επιφανές μέλος

(Αυτό που δε μ' αρέσει είναι ότι αρέσει να φαίνεται το εσώρουχο στην πλειονότητα των αγοριών. Μη πω σ όλα.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ένα αγόρι που είχε φορέσει στρινγκ , μου είχε πει ότι είναι πολύ άνετο εκεί κάτω, βέβαια δε μπορούσε να τρέξει, λόγω jingle bells

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δηλαδή τα ΠΟΛΥ χαμηλοκάβαλα.
Έχω δει κ περιπτώσεις που ταιριάζουν το εσώρουχο με την μπλούζα.

-Επίσης, έχω δει γέρο με στριγκ στην παραλία

Dias
Επιφανές μέλος

Και μια που βγήκαμε οφφ: Πάντα είχα απορία πώς έτρεχαν οι αρχαίοι γυμνοί στους αγώνες.ένα αγόρι που είχε φορέσει στρινγκ , μου είχε πει ότι είναι πολύ άνετο εκεί κάτω, βέβαια δε μπορούσε να τρέξει, λόγω jingle bells![]()

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω τις λατρευω αλλα δεν ξερω κατα ποσο αγοροφερνουν....
Θελω να εκτυπωσω μερικες..............
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Tι γνωμη εχετε για τις μπλουζες που μπορουμε να εκτυπωσουμε μονοι-ες μας στα κοριτσια(ειδικα)?
Και μένα μου αρέσουν πολύ! Έχω 2-3 από κάτι ελληνικά sites που διαλέγεις σχέδια ή κείμενα

Έχω μία που λέει : Allergic to mornings και κάτι άλλες με άλλα slogan.
Για να μην αγοροφέρνουν διαλέγω το γυναικείο t-shirt, όχι το unisex!
Και πάλι το παν είναι ο συνδυασμός. Jean, μπαλαρίνες και το κοντομάνικο είναι οκ , αλλά και με φόρμα, γιατί όχι σιγά

ναι και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Το θεωρώ βλακεία. Γενικά δεν μου αρέσουν αυτά τα "in" και "προχώ" είμαι κάπως πιο συντηρητικήΜε αφορμή τη φωτογραφία του Dias, να πω πως ούτε στα αγόρια μαρέσει να φαίνεται το εσώρουχο.
Δηλαδή τα ΠΟΛΥ χαμηλοκάβαλα.
Έχω δει κ περιπτώσεις που ταιριάζουν το εσώρουχο με την μπλούζα.![]()

Θεέ μου νιώθω ότι ακούγομαι σαν γιαγια!

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα Τ-shirts είναι unisex. Φορούνται άνετα και από αγόρια και από κορίτσια. Πέρα από το ότι μπορείς να τυπώσεις ό,τι γουστάρεις, σε ό,τι χρώμα θες είναι και πολύ άνετα και συνδυάζονται πολύ εύκολα.Tι γνωμη εχετε για τις μπλουζες που μπορουμε να εκτυπωσουμε μονοι-ες μας στα κοριτσια(ειδικα)?
Εγώ π.χ που έχω αδυναμία στα μαύρα T-shirts, τύπωσα πρόπερσυ ένα με το π του τριγωνομετρικού κύκλου.

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Και μια που βγήκαμε οφφ: Πάντα είχα απορία πώς έτρεχαν οι αρχαίοι γυμνοί στους αγώνες.
![]()
Δία μπορείς να βρεις εικόνα του περίφημου : string αυτοκινήτου ;;

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

με αυτην που κανω ιδιαιτερα φορα στρινγκ και οταν σκυβει φαινεται... βασικα νομιζω εχει τυχει να φαινεται και χωρις να σκυψει...εντάξει κάνεις πλάκα έτσι;;και εγώ στην φιλολογο στο γυμνάσιο ( α' γυμνασίου μαλιστα!) το είδα (χωρίς την σερβιέτα όμως!!) Λες να το έχουν οι φιλόλογοι;; Θεέ μου και εγώ φιλόλογος θα γίνω!
καλά ναι...![]()
περσι εκανα μαζι με μια κοπελα και λιωναμε στο γελιο... (δεν ειναι και ωραια η φιλολογος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Εγώ π.χ που έχω αδυναμία στα μαύρα T-shirts, τύπωσα πρόπερσυ ένα με το π του τριγωνομετρικού κύκλου.![]()

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

κ οι ασχημες εχουν δικαιωμα στα στρινγκμε αυτην που κανω ιδιαιτερα φορα στρινγκ και οταν σκυβει φαινεται... βασικα νομιζω εχει τυχει να φαινεται και χωρις να σκυψει...
περσι εκανα μαζι με μια κοπελα και λιωναμε στο γελιο... (δεν ειναι και ωραια η φιλολογος)

Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα σοβάρα. Έίδα από ενά από τα παλικάρια μας ότι είπε ότι η θυλυκότητα υπάρχει μέσα μας είτε την έχουμε είτε όχι. Το παπούτσια δεν παίζει ρόλο. Συμφωνώ εν μέρη. Βλέπω κοπέλες με φόρμες και αθλητικά τα οποία τα προτιμώ και τα βλέπω συχνά λόγο αθλήματος οι οποίες βγάζουν πολύ θυληκότητα είναι αλήθεια. Επίσης, βλέπω κοπέλες με γόβες και φορεματάκια οι οποίες μοιάζουν με ποδοσφαιριστές. Παρ'όλα αυτά, πιστεύω πως κάθε κοπέλα έχει μέσα της θυληκότητα και μπορεί να τν βγάλει. Εννοείται όμως πως ένα παπούτσι δεν βγάζει την κοπέλα απο μέσα μας.
Επίσης, ένα άλλο παλίκαρι μας είπε για τα χρώματα. Όπως καταλάβατε ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΑ!!!
Όσο για τα κορίτσια της παρέας. Έχω μία καθηγήτρια η οποία έχει ένα άθλιο μαλί, κόκκινο χρώμα με πράσινη ανταύγια, και μου φοράει φόρμα με αθλητικά κανονικά και πουκάμισο ή μπαλαρίνες με φόρμα. Καλά για τα μπουφαν της μην μιλήσω. Τα ίδια με της γιαγιά μου. Τρυπούλα στη μύτη και το παίζει γκόμενα. Τι να πεις? Υπάρχουν κοπέλες και γυναίκες που δεν έχουν αυτογνωσία.
Ερώτηση τώρα. Σας είπα ότι έχω κόλλημα και θέλω να τεριάζω ακριβώς τα χρώματα των ρούχων και των παπουτσιών μου. Εσείς το κάνετε? Ξέρω πως δεν είναι αναγκαίο. Αλλά ρωτάω μήπως είμαι η μόνη,
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και κάτι άλλο. Τώρα είδα τα μηνύταμα τα προηγούμενα. Τα t-shirts που τυπώνουμε μόνοι μ'αρέσουν αλλά αναλόγως με τι θα το φορέσεις. Με αθλητικά δεν μαρέσει. Προτιμώ σκέτα μπλουζάκια ή τα τελείως αθλητικά. Επίσης δεν μαρέσει με μπαλαρίνες και τέτοια. Θα μπορούσες να τα φορέσεις με τζιν και Vans. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Όσο για τα εσώρουχα που φαίνονται. Δεν με ενοχλεί τόσο στα αγόρια. Αναλόγως όμως και το σύνολο. Αυτό δεν μαρέσει στα αγόρια είανι να φαίνεται το σώμα τους. Δηλάδη η μπλούζα τους να είναι πολύ κοντη. Το σιχαίνομαι..
Φανταστείτε πως στο πόλο όλοι οι άνδρες φοράνε τα μαγιώ πολύ χαμηλά και φαίνονται όλα

Επίσης και στις κοπέλες το θεωρώ αντιαισθητικό να φαίνεται το εσωρουχο τους. Ειδικά αν είναι στρινγκ...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σ' αυτο που λες Τανια, εμενα μου τη δινουν επισης αυτοι που εχουν ωραιο σωμα (και το ξερουν), να φορανε πολυ στενα μπλουζακια για να φαινονται οι κοιλιακοι...ενταξει ρε φιλε, κανεις 5 ωρες γυμναστηριο/μερα, αλλα πρεπει να το μαθει ολη η υφηλιος? Φορα κατι λιγοτερο εφαρμοστο!
Και επισης μου φαινεται αντιαισθητικο το να φαινεται το εσωρουχο, και σε αγορια και σε κοριτσια...αλλιως δε θα λεγοταν ΕΣΩρουχο...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Α εμενα μ' αρεσει παρα πολυ να φοραω διαφορετικα χρωματα! Ενταξει, οχι να γινομαι παλιατσος, αλλα η αντιθεση μ' αρεσει, εστω και αν ειναι μονο σε κοσμημα ή σε κορδελα!
Σ' αυτο που λες Τανια, εμενα μου τη δινουν επισης αυτοι που εχουν ωραιο σωμα (και το ξερουν), να φορανε πολυ στενα μπλουζακια για να φαινονται οι κοιλιακοι...ενταξει ρε φιλε, κανεις 5 ωρες γυμναστηριο/μερα, αλλα πρεπει να το μαθει ολη η υφηλιος? Φορα κατι λιγοτερο εφαρμοστο!
Και επισης μου φαινεται αντιαισθητικο το να φαινεται το εσωρουχο, και σε αγορια και σε κοριτσια...αλλιως δε θα λεγοταν ΕΣΩρουχο...
Ή και αυτοί/ες που ενώ ξέρουν ότι έχουν ωραίο σώμα,
βγάζουν τις γνωστές φωτογραφίες με το κινητό στον καθρέφτη με λεζάντα του τύπου ''βγήκα χάλια.''
Και να χουν 20+ σχόλια από κάτω που να λένε ''όχι, εισαι κουκλα/ος κτλ'' και να εξακολουθεί το άτομο να λέει ''όχι δεν είμαι''.

Τι να πει κανείς. Μυστήριο ζώο ο άνθρωπος.

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα ηξερα οτι καποιος θα ελεγε κατι τετοιο!κ οι ασχημες εχουν δικαιωμα στα στρινγκ![]()

Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε τι τιμή θέλεις να είναι περίπου το φόρεμα?Έχω κάνει και εγώ μία έρευνα για φόρεμα στη Λάρισα για έναν αρραβώνα που θα πάω..Το teens έχει μερικά ωραία λίγο πιο επίσημα και το yours..επίσης μου άρεσε και στο bsb ένα σχέδιο..!Παιδιάαααα...Λοιπόν, πρόβλημα.....Έχω να πάω σε γάμο και ψάχνω φόρεμα και παπούτσια... Έχω ένα φόρεμα καλοκαιρινό μαύρο άσπρο κοραλί εξώπλατο και σκέφτομαι τι παπούτσια να βάλω. Λέω μαύρα πέδιλα... Τι λέτε? Επίσης σκέφτομαι να πάω να πάρω καινούργιο φόρεμα αν βρω κανένα ωραίο. Αν ξέρετε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή στη Λάρισα ενημερώστε με. Πέιτε καμία ιδέα.....
Επίσης, ώρα για συζήτηση.Πως σας αρέσει να ντύνεστε? Τι ρούχα προτιμάτε? Από που ψωνίζετε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.