Α εμενα μ' αρεσει παρα πολυ να φοραω διαφορετικα χρωματα! Ενταξει, οχι να γινομαι παλιατσος, αλλα η αντιθεση μ' αρεσει, εστω και αν ειναι μονο σε κοσμημα ή σε κορδελα!
Σ' αυτο που λες Τανια, εμενα μου τη δινουν επισης αυτοι που εχουν ωραιο σωμα (και το ξερουν), να φορανε πολυ στενα μπλουζακια για να φαινονται οι κοιλιακοι...ενταξει ρε φιλε, κανεις 5 ωρες γυμναστηριο/μερα, αλλα πρεπει να το μαθει ολη η υφηλιος? Φορα κατι λιγοτερο εφαρμοστο!
Και επισης μου φαινεται αντιαισθητικο το να φαινεται το εσωρουχο, και σε αγορια και σε κοριτσια...αλλιως δε θα λεγοταν ΕΣΩρουχο...[/quote Ναι έχεις δίκιο. Εννοείται πως όταν έχεις σωματάρα θα το αναδείξεις το σώμα σου. Οι γυναίκες είτε φορώντας κάτι κοντό και εφαρμοστό είτε οι άντρες φορώντας κάτι εφαρμοστό κι αυτοί. Αλλά Να ξεχωρίζουν και οι κοιλιακοί είναι γελοίο.
(Μέτα από δέκα ώρες προπόνηση είναι λογικό να έχεις τέτοιο σώμα)<------ Ζάχος Αφρουδάκης. Ατάκα όμως.
Άλλο κι αυτό. Ναι ρε κοπελιά χάλια βγήκες. Μην κάνεις uploading την φωτογραφία και τελείωνε αν βγήκες τόσο χάλια.
Εύα, σε εχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά χθες βρήκα φόρεμα στη Θεσσαλονίκη, στους Αμπελόκηπους. Βρήκα ένα μαγαζί που είχα δικιά του βιοτεχνία και πολύ όμορφα φορέματα σε καλές τίμες. Πήρα ένα κοραλοπορτοκαλί για το γάμο και σε λίγο θα πάω να πάρω άλλα 2 που έκλεισα χθες από το ίδιο μαγαζί. Επίσης, ένα ζευγάρι μπλε πέδιλα με στρας, έτσι επίσημα, και μπλε τσάντα σε στυλ "φάκελος"... Καλό νομίζω είναι.