στο κατω κατω,πυρηνικη φυσικη δεν ειναι,μπορει να μαθει παραλληλα και μια τεχνη!
παντως οπως ακουγεσαι στο φιλολογικο δειχνει να εχεις κλιση
πραγματικα απο την στιγμη που δεν εχω στατιστικες μπροστα μου δεν μπορω να σου πω ποια απο τα τρια να προτιμησεις,οτι και αν πουμε θα ειναι φλου.
ε μια αποψη μπορεις να παρεις απο τις αναλογιες στους τελευταιους γραπτους ΑΣΕΠ και απο τους αναπληρωτες που παιρνουν καθε χρονο απο αγγλικη φιλολογια και φιλολογικο,συγκρισει των εισακτεων.μονο ετσι αν το ψαξεις και παλι μιλωντας για τον ιδιωτικο τομεα λογος δεν μπορει να γινει.μονο οτι ειναι ζορικα τα πραγματα,ποσο ζορικα για τον μεν ποσο για το δε; ιδεα!
για ψυχολογια τα πραγματα ειναι ακομα πιο σκοτεινα ,κανεις και εδω δεν μπορει να μιλησει με σιγουρια.
θεωρητικα λεγεται πως αγγλικη φιλολογια ειναι σαφως καλυτερα απο την φιλολογια,αλλα στην πραξη αν οντως ισχυει ποιος μπορει να το πει;
μηπως αν σπουδαζες κανονικη φιλολογια(ελπιζοντας να διατηρηθει ο γραπτος διαγωνισμος ΑΣΕΠ και στο μελλον οντας αριστουχος να πετυχεις μια απο τις λιγες θεσεις;αρκετα αν)ενω παραλληλα βγαζεις και proficiency και εχεις την δυνατοτητα να καλυψεις και αυτην την πτυχη στον ιδιωτικο τομεα; ισχυει με proficiency πως μπορεις να διδαξεις; γιατι κατι για επαρκειες λεγανε
δεν θελω να σε επηρεασω στο ελαχιστο,δεν εχω ιδεα για αυτες τις σχολες και τις προοπτικες τους.Ο Θεος να σε φωτισει