Μια συμβουλή, όταν χωριστείτε λόγω σχολής να κρατάτε επαφές με την παρέα σας που είχατε στο λύκειο ή έστω με τα περισσότερα άτομα απ'αυτά.
Είτε μέσω τηλεφώνου είτε στο φβ.
Επίσης όταν λόγω γιορτών κλπ έχετε γυρίσει όλοι στην πόλη σας μην ντρέπεστε να πάρετε τηλ και να κάνετε το πρώτο βήμα ώστε να βγείτε για καφέ και να τα πείτε.![]()
Μα καλα, κανενας δεν περασε με την παρεα του μαζι στην ιδια πολη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δύο συμμαθήτριές μου είχαν περάσει στην ίδια σχολή και στην ίδια πόλη και από μία εκδήλωση που είχε το σχολείο μου και ήταν όλοι οι συμμαθητές μου κατάλαβα πως ούτε επαφή δεν έχουν, αν και ήταν δήθεν κολλητές με τους γνωστούς επιδεικτικούς τρόπους.Μα καλα, κανενας δεν περασε με την παρεα του μαζι στην ιδια πολη?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τους γνωστους επιδεικτικούς τρόπους εννοείς κατι του τύπου; : -Τι κανεις μαραακι μουυυ ; -Μια χαρά ελενιτσα μου εσυ τι καααανεις ;Δύο συμμαθήτριές μου είχαν περάσει στην ίδια σχολή και στην ίδια πόλη και από μία εκδήλωση που είχε το σχολείο μου και ήταν όλοι οι συμμαθητές μου κατάλαβα πως ούτε επαφή δεν έχουν, αν και ήταν δήθεν κολλητές με τους γνωστούς επιδεικτικούς τρόπους .![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αυτό... Όπως και το άλλο, στο ένα διάλειμμα να βρίζονται με το χειρότερο τρόπο και να έχουν αποκαλύψει όλες τις κακίες της άλλης και στο άλλο να φιλιούνται και τα συναφή.Με τους γνωστους επιδεικτικούς τρόπους εννοείς κατι του τύπου; : -Τι κανεις μαραακι μουυυ ; -Μια χαρά ελενιτσα μου εσυ τι καααανεις ;(σ'αυτό το σημείο φιλιουνται σταυρωτά).- Πολυ όμορφη εισαι σημερα...(με ένα ψευτικο χαμόγελο)-Κι εσύ κουκλα είσαι, αχχχχ τι ωραιο φόρεμα είναι αυτό; (Κι απο μέσα τους να βριζουν μια την αλλη)

StratosRIP
Δραστήριο μέλος

Και αυτό... Όπως και το άλλο, στο ένα διάλειμμα να βρίζονται με το χειρότερο τρόπο και να έχουν αποκαλύψει όλες τις κακίες της άλλης και στο άλλο να φιλιούνται και τα συναφή.![]()
Εκλεισε και το σπαθι κ το κλαρι γμτ... Παντως εγω με την παρεα μ απ το λυκειο ακομα δεμενος ειμαι φετος το καλοκαιρι δε ηταν οτι καλυτερο, και ολοι μας σπουδαζουμε σε διαφορετικες πολεις...
Elma
Νεοφερμένο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι εννοείς με αυτό;Εκλεισε και το σπαθι κ το κλαρι γμτ...

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Με κολλητούς(-τές) τα πράγματα είναι ευκολότερα αν και οι αποστάσεις κλπ απομακρύνουν τα άτομα. Βέβαια υπάρχουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και εγώ προσωπικά είμαι κατά αυτής της απρόσωπης επικοινωνίας. Η ωριμότητα που θα αποκτήσετε σταδιακά θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση απομακρύνοντας τις ανυπόφορες λυκοφιλίες (ευτυχώς btw

Loreley
Περιβόητο μέλος

Detectiveal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos1111
Νεοφερμένο μέλος

Ενω τωρα μπορει και να κρατησουν,μπορει και οχι....επιδη ο ενας παει αθηνα,να σπουδασει/μηνει/δουλεψει,ο αλλος μενει σπιτι του,ο αλλος αμερικη,αγγλια,και ετσι χανονται και διαλυονται οι φιλιες και οχι μονο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnvas
Νεοφερμένο μέλος

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

καθως και ενα προσφιλες μου ζευγαρι
τωρα για φιλια δεν ξερω και ναι και οχι,αναλογα την περιπτωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.