Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Ο Σπυρακος (^^): #1 13-09-10 16:04 Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η LiViNGtheLiFE: #2 20-09-10 18:25 Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε? Click για ανάπτυξη... εεε το λεμε σαν σχημα λογου... αυτο ειναι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:42 Ο Boom έγραψε: #3 20-09-10 21:42 Mπορεί να έχω υπερβολικό άγχος αλλά δεν κάνω λάθη από άγχος. Άγχος έχω μέχρι να πάρω τα θέματα (στα γραπτά) και έπειτα χαλαρώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο giannis dog: #4 20-09-10 21:44 εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mp3dj Νεοφερμένο μέλος Ο mp3dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο mp3dj έγραψε: #5 20-09-10 21:55 εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:25 Η LiViNGtheLiFE: #2 20-09-10 18:25 Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε? Click για ανάπτυξη... εεε το λεμε σαν σχημα λογου... αυτο ειναι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:42 Ο Boom έγραψε: #3 20-09-10 21:42 Mπορεί να έχω υπερβολικό άγχος αλλά δεν κάνω λάθη από άγχος. Άγχος έχω μέχρι να πάρω τα θέματα (στα γραπτά) και έπειτα χαλαρώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο giannis dog: #4 20-09-10 21:44 εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mp3dj Νεοφερμένο μέλος Ο mp3dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο mp3dj έγραψε: #5 20-09-10 21:55 εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε? Click για ανάπτυξη... εεε το λεμε σαν σχημα λογου... αυτο ειναι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:42 Ο Boom έγραψε: #3 20-09-10 21:42 Mπορεί να έχω υπερβολικό άγχος αλλά δεν κάνω λάθη από άγχος. Άγχος έχω μέχρι να πάρω τα θέματα (στα γραπτά) και έπειτα χαλαρώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο giannis dog: #4 20-09-10 21:44 εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mp3dj Νεοφερμένο μέλος Ο mp3dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο mp3dj έγραψε: #5 20-09-10 21:55 εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mπορεί να έχω υπερβολικό άγχος αλλά δεν κάνω λάθη από άγχος. Άγχος έχω μέχρι να πάρω τα θέματα (στα γραπτά) και έπειτα χαλαρώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis dog Νεοφερμένο μέλος Ο giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:44 Ο giannis dog: #4 20-09-10 21:44 εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mp3dj Νεοφερμένο μέλος Ο mp3dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο mp3dj έγραψε: #5 20-09-10 21:55 εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mp3dj Νεοφερμένο μέλος Ο mp3dj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:55 Ο mp3dj έγραψε: #5 20-09-10 21:55 εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 17:47 Η αδαμαντια52071: #6 05-11-10 17:47 εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 22:32 Ο Dias έγραψε: #7 05-11-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Spiros.ker: Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία. Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:13 Ο jj! έγραψε: #8 06-11-10 20:13 Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:30 Η Drama Prinzessin: #9 06-11-10 20:30 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Μίλησε τώρα ο ειδικός! (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά) on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2010 στις 20:59 Ο georgekod92: #10 06-11-10 20:59 Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 17:15 Η fanouria έγραψε: #11 07-11-10 17:15 και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2010 στις 20:05 Η Devina έγραψε: #12 07-11-10 20:05 Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. Είναι τρόπος αντιμετώπισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoey...! Νεοφερμένο μέλος Η Zoey...! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2015 στις 22:12 Η Zoey...! έγραψε: #13 08-03-15 22:12 Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 00:32 Ο financial: #14 09-03-15 00:32 Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 08:49 Η mindcircus: #15 09-03-15 08:49 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ξεφεύγετε Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα Είναι τρόπος αντιμετώπισης Click για ανάπτυξη... Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα. Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.