Κουταμάρες εν ώρα άγχους

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα.
Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε?:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.1.Καλα που δεν ηταν με ενοια παθητικης αλλα στο τραπεζι καθομαστε?
εεε το λεμε σαν σχημα λογου... :P αυτο ειναι το προβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mπορεί να έχω υπερβολικό άγχος αλλά δεν κάνω λάθη από άγχος.
Άγχος έχω μέχρι να πάρω τα θέματα (στα γραπτά) και έπειτα χαλαρώνω.

εχω κανει πολλα λαθη απο ανχος...αλλα οταν τα σκεφτομαι γελαω μετα...:D:P

εγω παντως εχω δωσει δυο φορες πανελληνιες αλλα απο το ανχος τα σκατωσα και τις δυο φορες:P

εγω μερικες φορες αν αγχωθω πολυ για μια απαντηση..μπορει να καικαιδισω..(ετσι γραφετε?)να πω....την τετεταρτη....(π.χ)

Σημερα στο φροντιστηριο απο το αγχος της πρωτης μερας ενω με ρωτησανε να πω ενα παραδειγμα παθητικης στα ελληνικα εγω λεω Καθομαι στο τραπεζι.
Αυτό είναι ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία.
Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία:

Μην ξεφεύγετε:pfff:

Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα:P Είναι τρόπος αντιμετώπισης:pfff:

Εγώ όταν αγχώνομαι, συνήθως μιλάω για πολύ άσχετα θέματα:P Είναι τρόπος αντιμετώπισης:pfff:

Μίλησε τώρα ο ειδικός! :P (αλήθεια, δεν το λέω κοροϊδευτικά:redface:)

on topic: Και εγώ το ίδιο κάνω, μιλάω για τελείως άσχετα πράγματα και έτσι ξεχνιέμαι...τουλάχιστον για λίγο.:P

Πάντα έκανα λάθη από αγχος όπως και χαζομάρες! Ακομα και.. στις πανελλήνιες!

και οταν ανχονομαι κανω χαζομαρες ή απλα λάθη ,αλλα γενικα δεν ανχωνομαι ευκολα :D

Άγχος γενικά έχω πολύ...αλλά δεν παίζει σε εξετάσεις να τα ξέρω και λόγω άγχους να μη γράψω. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ.
Ό,τι γνωρίζω θα το γράψω...είναι μέχρι να τα δω, από εκεί και πέρα ξεκολλάω...

Εγώ πάλι δεν μιλάω καθόλου. Κοιτάω τον ουρανό με τ'άστρα. :redface: Είναι τρόπος αντιμετώπισης. :redface:

Γενικα δεν αγχωνομαι...ΠΟΤΕ!!!! Αλλα αμα αγχωθω, με ποιανει νευρικο γελιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω παντως λογω άγχους μπορώ να πω κοτσανες...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστή τακτική και πολύ εύστροφη θα έλεγα.
Οι καθηγητές σας και οι εξεταστές σας καταννοούν πότε έχετε άγχος. Το ζητούμενο είναι να αξιοποιηθεί δημιουργικά, όπως αυτο που κάνεις εσύ. Τα ''μμμμ'' και οι ''κοτσάνες'' φέρνουν περισσότερη αμηχανία. Στους εξεταζόμενους. Γιατί οι εξεταστές είπαμε, καταλαβαίνουν και δείχνουν επιείκεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back