επειδη λετε πολλα και ανυποστατα πραγματα θα σας ενημερωσω για να μην κανετε παραπληροφορηση τον κοσμο με ******.
κανεις αθωος πολιτης που δεν συμμετεχει σε καθε ειδους επεισοδια και δεν προκαλει ουτε τον βαρανε ουτε τον συλλαμβανουν για αυτο κοψτε τις ***** που βλεπετε η διαβαζετε στα ΜΜΕ γιατι θα αποβλακωθητε.
η αστυνομια συλλαμβανει τους γνωστους-αγνωστους αλλα και αλλους πολιτες που εμπλεκονται στις διαδηλωσεις με τα επεισοδια.
αλλα πεφτουν πανω της βουλευτες συνηθως του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ (τα ονοματα ειναι τυχαια) και λενε αφηστε τα παιδακια δεν εκαναν κατι κακο (και την ωρα που τα λενε αυτα τα ΜΜΕ τους εχει πρωτη μουρη να κρατανε τις μολοτωφ η τα καδρονια)
τι βλακειες λετε λοιπον οτι ειναι αστυνομικοι απλα ειναι κατι κωλοπαιδα που τα προστατευουν καποιες πολιτικες παραταξεις (τα ονοματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αναφερθηκαν ως παραδειγμα δεν ισχυει κιολας)
η τα προστατευουν οι γονεις τους που ειναι σε υψηλες θεσεις.
για πηγαινε εσυ φιλε μου να πεταξεις μολοτωφ η να προκαλεσεις αστυνομικο των ΜΑΤ και μετα να δω σε ποιο κελι θα σε πεταξουν.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτελους να λετε *****.
συγνωμη για τις ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ μου αλλα φτανει πια ο κοσμος εχει καταλαβει ποιοι κρυβονται πισω απο τους "ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" και για αυτο μενουν ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ εδω και 30 χρονια.
Την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ αν την αφησουν να κανει την δουλεια της θα την κανει παρα πολυ καλα οπως φυσικα αν και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κανει μετα την δικη της δουλεια.
γιατι το ΖΗΤΗΜΑ δεν ειναι να ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ τους γνωστους-αγνωστους αλλα να τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ για τα εγκληματα που εχουν κανει.
-----------------------------------------
Αν διαβαζες και τα αρχικα post θα εβλεπες αυτο το αρθρο:
https://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=38104636
Μαλλον εσυ εισαι κολλημενος φιλε μου και οχι εγω. Μια κατασταση που εξυπηρετει συμφεροντα καποιων περιγραφω. Απο εκει και περα αν δεν με πιστευεις ή αν δεν πιστευεις τους υπολοιπους "σαν εμενα". Δεν πιανω αυτο τον τονο σου βεβαια, αλλα παμε παρακατω. Αλλα απο τη στιγμη που δεν με ξερεις προσωπικα δεν μπορεις να με κρινεις, σχηματιζοντας εικονα απο 5-6 post που διαβασες. Και δεν εχω πει ακραια πραγματα, οπως κανουν καποιοι αλλοι εδω μεσα.
Edit: Και για να σε προλαβω, δεν σχηματιζω εικονα μονο απο ενα αρθρο.
Πολυ σωστο αυτο που λεει απο πανω ο miv
εγω ξερεις τι θα εκανα αν ημουν ο αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ?
σε μια διαδηλωση θα ειχα κρυμμενες δυναμεις και μολις εμφανιζοντουσαν οι "γνωστοι-αγνωστοι" θα τους περικυκλωναν και αφου τους ξεχωριζαν απο τους αλλους επι 2 ωρες οι αστυνομικοι των ΜΑΤ θα τους βαρουσαν αφου τελειωνε το ξυλο μετα το οχημα με το κανονι νερου θα τους ξυπναγε απο τον ληθαργο και θα τους ξαναβαρουσαν για αλλες 2 ωρες να σου πω εγω μετα θα ξαναεκαναν επεισοδεια.
γιατι αυτα τα ******** δεν ειναι πανω απο 200 ατομα αρα ειναι ευκολο να τα στριμωξεις και να τους αλλαξεις τον αδοξαστο.