methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:10 Η methexys έγραψε: #1.601 01-06-14 14:10 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Πιθανώς να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δε θα έλεγα ότι τον απορρίπτουμε και με τη μία, άλλωστε είναι ακίνδυνος απεναντί μας. Αλλά ναι, θα προτιμούσα να μην το κάνει. Τώρα που το λέτε πάντως, κάπου υπήρχε ένα topic για αυτοτραυματισμό στο esteki... λοιπόν πάω να φάω και επανέρχομαι για σοβαρές αναλύσεις, μόνο τέτοιες κάνουμε εδώ μέσα άλλωστε. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται ότι είναι ακινδυνος, δηλαδη τι θα μπορούσε να σου κανει; Δεν είναι λόγος για να απορρίψεις κάποιον αυτός... Δηλαδη, μπορει να σου αρέσει αυτός αλλά να εχει ψυχολογικά προβλήματα, οποτε σ´αυτην την περίπτωση χρειάζεται βοήθεια αλλά τέλος πάντων, σηκώνει μεγάλη κουβέντα αυτό το θεμα και όντως θα βγούμε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:12 Ο thomas l.: #1.602 01-06-14 14:12 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά θέλω να βάλω 1-2 αλλά εχω τέτοιο μεταβολισμό που βάζω πολύ δύσκολα κιλά εχω και το τρέξιμο οπότε άντε να βάλω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:24 Ο Fedde le Grand: #1.603 01-06-14 14:24 ^Το χει και ο φίλος μου αυτό το θέμα. Είναι γύρω στο 1.78-1.80 και 56-57 κιλά. Φαίνεται όντως λίγο άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:01 Ο thomas l.: #1.604 01-06-14 15:01 σε μένα ευτυχώς δε φαίνεται τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Ο jasonosaj: #1.605 01-06-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Πιθανώς να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δε θα έλεγα ότι τον απορρίπτουμε και με τη μία, άλλωστε είναι ακίνδυνος απεναντί μας. Αλλά ναι, θα προτιμούσα να μην το κάνει. Τώρα που το λέτε πάντως, κάπου υπήρχε ένα topic για αυτοτραυματισμό στο esteki... λοιπόν πάω να φάω και επανέρχομαι για σοβαρές αναλύσεις, μόνο τέτοιες κάνουμε εδώ μέσα άλλωστε. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται ότι είναι ακινδυνος, δηλαδη τι θα μπορούσε να σου κανει; Δεν είναι λόγος για να απορρίψεις κάποιον αυτός... Δηλαδη, μπορει να σου αρέσει αυτός αλλά να εχει ψυχολογικά προβλήματα, οποτε σ´αυτην την περίπτωση χρειάζεται βοήθεια αλλά τέλος πάντων, σηκώνει μεγάλη κουβέντα αυτό το θεμα και όντως θα βγούμε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:12 Ο thomas l.: #1.602 01-06-14 14:12 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά θέλω να βάλω 1-2 αλλά εχω τέτοιο μεταβολισμό που βάζω πολύ δύσκολα κιλά εχω και το τρέξιμο οπότε άντε να βάλω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:24 Ο Fedde le Grand: #1.603 01-06-14 14:24 ^Το χει και ο φίλος μου αυτό το θέμα. Είναι γύρω στο 1.78-1.80 και 56-57 κιλά. Φαίνεται όντως λίγο άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:01 Ο thomas l.: #1.604 01-06-14 15:01 σε μένα ευτυχώς δε φαίνεται τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Ο jasonosaj: #1.605 01-06-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά θέλω να βάλω 1-2 αλλά εχω τέτοιο μεταβολισμό που βάζω πολύ δύσκολα κιλά εχω και το τρέξιμο οπότε άντε να βάλω :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 14:24 Ο Fedde le Grand: #1.603 01-06-14 14:24 ^Το χει και ο φίλος μου αυτό το θέμα. Είναι γύρω στο 1.78-1.80 και 56-57 κιλά. Φαίνεται όντως λίγο άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:01 Ο thomas l.: #1.604 01-06-14 15:01 σε μένα ευτυχώς δε φαίνεται τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Ο jasonosaj: #1.605 01-06-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^Το χει και ο φίλος μου αυτό το θέμα. Είναι γύρω στο 1.78-1.80 και 56-57 κιλά. Φαίνεται όντως λίγο άσχημο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:01 Ο thomas l.: #1.604 01-06-14 15:01 σε μένα ευτυχώς δε φαίνεται τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Ο jasonosaj: #1.605 01-06-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε μένα ευτυχώς δε φαίνεται τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 15:20 Ο jasonosaj: #1.605 01-06-14 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hodor: και κλείνω με το εξής: -Hodor hodoring hodor but the hodor of hodor didnt hodor. -Well said -Hodor -Hodor Click για ανάπτυξη... Αυτός εἰναι ο περιβόητος HODOR που στοιχειώνει το forum Spoiler Nαι είναι ομορφόπαιδο και by the way καλύτερο παράδειγμα απο το "ρευστό" λίπος που ειναι ο y παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:38 Η LiViNGtheLiFE: #1.606 01-06-14 16:38 εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάντως με ύψος 1.70 και 63 κιλά Click για ανάπτυξη... ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2014 στις 16:46 Ο thomas l.: #1.607 01-06-14 16:46 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ενδιαφέρον, δώσε μας κι άλλα στοιχεία Click για ανάπτυξη... τι άλλα στοιχεία; ντρέπομαι λίγο να πω δημόσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:00 Ο nPb έγραψε: #1.608 04-06-14 22:00 Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:04 Ο Filippos14: #1.609 04-06-14 22:04 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:08 Ο nPb έγραψε: #1.610 04-06-14 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... Nαι από το σήκωμα ντενεκέ με τσιμέντο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:09 Η methexys έγραψε: #1.611 04-06-14 22:09 Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2014 thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι γεροδεμενα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:12 Ο thomas l.: #1.612 04-06-14 22:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχω ακούσει κάποιες κοπέλες να κοιτάζουν τα χέρια ενός αγοριού. Τι ακριβώς κοιτάζουν στα χέρια; Τι είναι αυτό που σας έλκει; Click για ανάπτυξη... το τι κοιτάνε στα χέρια το έχουν πει μερικές σελίδες πίσω αν δε βαριέσαι ψάξε Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Ποσο γυμνασμενος ειναι ο καρπος Click για ανάπτυξη... γιατί να κοιτάνε τον καρπό;;; Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... εμένα φαίνονται και ας μην είναι τόσο γυμνασμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #1.613 04-06-14 22:13 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμμ κοιτα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω αλλα γενικά κοιτάμε να εχει ωραία χέρια, να είναι στιβαρα, να νιώθεις οτι θα'θελες να σε αγγίξει και επίσης αν φαίνονται φλέβες Ναι ίσως ακούγεται περίεργο αλλα και άλλες το θεωρούν ελκυστικό αυτό. Και φυσικά χωρίς υπερβολές όλα αυτα Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:17 Η methexys έγραψε: #1.614 04-06-14 22:17 Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι κατι τέτοιο,είπαμε Εννοώ γυμνασμένα, γεροδεμενα (ίσως λάθος λέξη τα στιβαρα). Έχω πετύχει κάποιους που έχουν τέτοια χέρια και δεν είναι οικοδόμοι ή αγροτες (ούτε bodybuilder-αδες που φτάνουν στην υπερβολή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:27 Ο jasonosaj: #1.615 04-06-14 22:27 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάτι τέτοιο... Spoiler Νομίζω ότι τα στιβαρά χέρια παραπέμπουν σε ζωή που δεν είναι και τόσο οικεία στον μέσο νέο. Στιβαρά χέρια έχει κάποιος που ασχολείται με την Οικοδομή ή με την Αγροτιά. Click για ανάπτυξη... Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα θέλουν αυτο (θα επιθυμούσαν αυτο, δεν είναι προυπόθεση για να σου κάτσουν προφανώς )- Spoiler όχι αυτο Spoiler και προς θεού όχι αυτο Spoiler άααααντε ίσως κάποιες anyway με αφορμή το σχόλιο σου τα παραθέτω αυτα, επειδή το παρατηρούσα συχνα σε αυτο το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:28 Ο aladdin έγραψε: #1.616 04-06-14 22:28 Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:31 Ο jasonosaj: #1.617 04-06-14 22:31 Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aladdin: Γονιδιακο ειναι το θεμα για τα χερια. Και για το τριτο χερι επισης. Click για ανάπτυξη... Just add ΝΤΟΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:38 Ο nPb έγραψε: #1.618 04-06-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ελεν Georgiaaa_ giannhs2001 bboys Andante xristina elen Arianara S3 jorgpa Eirinakiii8 petrosln Kzaro MarcoReus blissele George_dr ΠόπηΤς Ευτυχια Αδαμοπουλου Philologist GeoCommand Paraskevoula_5 Joji Nikos05 marakiloveee stav.mdp SlimShady sarahmara Devid Demlogic Libertus barkos Σωτηρία imyrcarn Paragontas7000 Jimmy20 papa2g Greg1900 T C KingOfPop stefan Tommy_civil Dimitris2001 Bl@ck sw@n BioChemical DeWiN globglogabgalab harry akritas Αλκης Κ. paulkin94 Georgekk Unboxholics calliope Xristinaqui Θανασης Α. ggl spring day Manolo165 iminspain tsiobieman Meow Memetchi Lathy Mary Jane jimis2001 το κοριτσι του μαη Scott Viedo Satan Claus Dunedain10 charmander igeorgeoikonomo anastasia papa Leukosrinokeros eukleidhs1821 Slytherin Scandal Idontknoww ΘανάσοςG4 Superhuman uni77 luisnazariodelima jen_dream GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasonosaj: Σε αυτο το forum ο καθένας μεταφράζει τις απόψεις/περιγραφές του άλλου τοσο απόλυτα όχι αυτο Spoiler Click για ανάπτυξη... αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Ο jasonosaj: #1.619 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... τελευταία φορα που έλεγξα δεν ήμουν κοπέλα οποτε δεν ξέρω :p προσωπικά αδιαφορώ και για τα 3 αααα και οσον αφορά το συγκεκριμένο κατι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Spoiler ντάξει αυτο βγάζει μια ανατριχίλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2014 στις 22:42 Η leuki kataigida: #1.620 04-06-14 22:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: αυτή η επιλογή τι κακό έχει; Click για ανάπτυξη... Μοιάζει με 15χρονο αγοράκι, αυτο έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.