Μιας και λέμε για σώμα, δε έχω κανένα θέμα με το ύψος σε λογικά πλαίσια (πχ οκ να μην 1.50) και κάπως πιο κοντός από μένα να ναι (1.70) no problem, αλλά δε θέλω με τίποτα να είναι μισοριξιά τύπου 1.80+ και 60 κιλά. Ας έχει αρκετό κρέας πάνω του, να πιάνουμε και μεις οι ανώμαλες

Οι κοιλιακοί δεν μου λένε κάτι, ειδικά κάτι six-pack και παπαριές τα θεωρώ απωθητικά. Τώρα καλοσχηματισμένα χέρια-πόδια καλό είναι να υπάρχουν (δεν είναι καταλυτικό) αλλά όχι υπερβολές στη γυμναστική. Για τα νύχια που συζητήθηκε, καλό είναι να μην τα τρώει υποθέτω

, τώρα αν μου ρθει μια φορά απ το χωράφι και είναι βρώμικα, δε παίρνουμε κεφάλια
Με τις ηλικίες δεν έχω θέμα.
Προτιμότερο είναι επίσης αν είναι δυνατόν να μην χαρακώνεται (δεν είναι απόλυτη σε αυτό) και να μην καπνίζει γιατί έχω θεματάκι με το τσιγάρο (ίσως λέω, ίσως, να μπορούσα να το ανεχτώ, αλλά δε το προτιμώ σε καμία περίπτωση), να μην είναι αλκοολικός και να μην κάνει ναρκωτικά.
(Εδώ σοβαρολογώ: )
Δε θέλω να είναι τεμπέλης/χαραμοφάης/ψοφίμι/αδιάφορος/κουραδόμαγκας/[στυλ γ***ω και δέρνω]/[άβουλο άτομο]/[ψηφοφόρος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ]/κομπλεξικός/εγωιστής/mainstream/αγενής/ποζέρι
τι θεωρείτε ωραίο κώλο εσείς οι κοπέλες;
πάντα το είχα απορία
πρώτα απ' όλα
να έχει κώλο, να μην είναι "άκωλος"

και δεύτερον όπως ειπώθηκε να είναι στρογγυλούτσικος δεν είναι ανάγκη να ναι και τούμπανο, απλώς λέμε...
ελπίζω να μην έριξα πολύ το επίπεδο στο σοβαρό αυτό thread
και ολικά άτριχος;
νομίζω πως αν φτάσει κάποιος στο σημείο να είναι σε θέση να το διαπιστώσει, το τελευταίο πως θα προσέξει είναι αυτό