Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 21:13 Η Schlimazel: #101 15-08-21 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Αυτή την στιγμή τίποτα επίσημα όμως από τις 20 Σεπτεμβρίου θα σπουδάζω ιατρική (στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... Ω, είσαι προσεχώς πρωτοετό, Χαχαχα Καλή αρχή λοιπόν, συγχαρητήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και εγώ θά ήθελα να μπορούσα να πάρω ένα δεύτερο πτυχίο, αλλά κόντρα ρόλο Εγώ τής θετικής θά ήθελα να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες, ιστορία και φιλοσοφία της επιστήμης, κάτι τελείως διαφορετικό αλλά αυτό μόνο για εμένα, για προσωπική ευχαρίστηση και εμπειρία Click για ανάπτυξη... Όντως ενδιαφέρον, γιατί όχι, να το κάνεις Αν θελήσεις κάτι για πολιτικών επιστημών, μου λες Μην σε τρομάξει πάντως που είναι κόντρα σε αυτό που είσαι τωρα Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 22:15 Η Κλημεντίνη: #102 15-08-21 22:15 Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 22:22 Η Schlimazel: #103 15-08-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, οπότε δεν ξερω, χαχα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs Τρελας123 txam Schlimazel Verikoko17 thenutritionist maril8na Appolon Ροβερτα Ria99 theonewhoknocks Porfira Κλημεντίνη Nikos05 Jocaste calliope thecrazycretan Dionyshs1 pinkheart MIkeTr123 Nefeloula Gus Roger10 orange crush Georgekk lnesb tsiobieman eukleidhs1821 ggl Nala _Aggelos123 Ada ada charmander spring day tfghp Spyro roud stefan Alexecon1991 korlef nicole1982 maria2001 Revekka igeorgeoikonomo SlimShady Stif6 Pharmacist01 Jimmy20 spinalgr1990 george777 Ryuzaki n1ki20 Kostis-Palamas Jimmis18 paulkin94 TonyMontanaEse angies Dimitris9 Necropolis Unboxholics BioChemical Αναστασία197 globglogabgalab nucomer Viedo Τάσος97 Makis7 Sense Αλκης Κ. Idontknoww Nikoleta_Giann stav.mdp Dora140303 ale kwstas03 fmarulezkd gk214 snowy Infrared MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nick234: Αυτή την στιγμή τίποτα επίσημα όμως από τις 20 Σεπτεμβρίου θα σπουδάζω ιατρική (στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... Ω, είσαι προσεχώς πρωτοετό, Χαχαχα Καλή αρχή λοιπόν, συγχαρητήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Και εγώ θά ήθελα να μπορούσα να πάρω ένα δεύτερο πτυχίο, αλλά κόντρα ρόλο Εγώ τής θετικής θά ήθελα να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες, ιστορία και φιλοσοφία της επιστήμης, κάτι τελείως διαφορετικό αλλά αυτό μόνο για εμένα, για προσωπική ευχαρίστηση και εμπειρία Click για ανάπτυξη... Όντως ενδιαφέρον, γιατί όχι, να το κάνεις Αν θελήσεις κάτι για πολιτικών επιστημών, μου λες Μην σε τρομάξει πάντως που είναι κόντρα σε αυτό που είσαι τωρα
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 22:15 Η Κλημεντίνη: #102 15-08-21 22:15 Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 22:22 Η Schlimazel: #103 15-08-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, οπότε δεν ξερω, χαχα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται.
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2021 στις 22:22 Η Schlimazel: #103 15-08-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, οπότε δεν ξερω, χαχα
Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Ενα πολυ μεγαλο ποσοστό όντως το κανει. Γι αυτό ειναι και απαραδεκτό το προσοντολιο που ισχύει τωρα για τις προσλήψεις γιατι πολυ απλα δίνεται προτεραιότητα σε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράζουν τα προσόντα τους. Δεν θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα επειδή σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που πραγματοποιούν τις σπουδές τους με συνέπεια και σεβασμό προς το αντικείμενο απλα θα πω οτι τα μεταπτυχιακά εξ απόστασεως ειναι πολλες φορες αμφιβόλο το πως αποκτώνται. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, οπότε δεν ξερω, χαχα