Deutsch lover και αλλαζατε συνέχεια ξενοδοχεία? Θυμάστε πόσο σας κόστισε περίπου (κ ποσα παιδια ήσασταν). Γενικά έχουμε την εντύπωση οτι η Κρήτη θα μας βγει ακριβά . Πότε ξεκινήσατε να οργανώνετε την εκδρομή (κ ποτε πήγατε). Ό,τι θυμάται ο καθένας παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μου.
Κάπου στον Γενάρη αρχίσαμε να την οργανώνουμε.
Πετάξαμε με Ράιανερ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και προσγειωθήκαμε στα Χανιά. Δυστυχώς, το πακέτο ήταν έτσι ώστε οι πρώτες 3 μέρες να είναι στο Ηράκλειο και έτσι από τα Χανιά πήγαμε Ηράκλειο με λεωφ. Είναι γύρω στις 2-2.30 ώρες δρόμος.
Στο Ηράκλειο μείναμε σε
αυτό το ξενοδοχείο.
ACHTUNG ACHTUNG! Ακόμα και το πιο φθηνό πακέτο να είναι εκείνο που θα έχει αυτό το ξενοδοχείο ΜΗ το διαλέξετε. Πληροφοριακά και μόνο, στο δωμάτιό μας μόλις μπήκαμε βρήκαμε πάνω στο κρεβάτι... κακάκια από γατούλα

και στο δωμάτιο φίλων μας στο μπάνιο είχε κάτι τεράστιες αραχνούλες.
Στα Χανιά, μείναμε 2 βράδια σε
αυτό . Είχαμε εξαιρετική θέα, πολύ καλό φαγητό ( το είχαμε κλείσει με πρωινό και βραδινό) , πολύ καθαρό και καινούριο δωμάτιο, πεντακάραθο μπάνιο και υδρομασάζ
Γενικώς, αν έχετε τη δυνατότητα να μείνετε μόνο Χανιά. Ή Χανιά και Ρέθυμνο που είναι πανέμορφες πόλεις και κοντά η μια στην άλλη. Το Ηράκλειο δεν μου άρεσε. Ούτε εμένα ούτε σε κανέναν συμμαθητή μου.
Δεν θυμάμαι πόσο είχε βγει η εκδρομή συνολικά γιατί δεν χρειάστηκε να βάλω και τίποτα από τη τσέπη μου. Είχαμε στο ταμείο της τάξης σχεδόν 8.000 ευρώ από τον χειμερινό αποχαιρετιστήριο χορό που κάναμε

.