Καφετέρια του iSchool ΙΙ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.786 μηνύματα.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.786 μηνύματα.
Με λίγα λόγια στην Ελλάδαοι οι κατατάξεις είναι ψέμα κ κοροϊδία ? με εξαίρεση το ΕΚΠΑ? Δηλαδή δεν ισχύουν?
ε ναι εστι... ο ιφλουενσερ μας βγαινει καθε τοσο και λεει ..ειμαι πρωτος ειμαι πρωτος... ε δεν παει να βγαλει και κανενα καρφι απο την ζημαρουλι των παιδιων της φιλοσοφικης με τα θρανια που εχει.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
ε ναι εστι... ο ιφλουενσερ μας βγαινει καθε τοσο και λεει ..ειμαι πρωτος ειμαι πρωτος... ε δεν παει να βγαλει και κανενα καρφι απο την ζημαρουλι των παιδιων της φιλοσοφικης με τα θρανια που εχει.
Κάτι αντίστοιχο δεν θα γίνει κ με τα ιδιωτικά ?, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φοιτητές , θα τα παρουσιάσουν όλα τοπ. Οκ δεν ξέρω μπορεί κ να είναι τόσο καλά..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Κάτι αντίστοιχο δεν θα γίνει κ με τα ιδιωτικά ?, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φοιτητές , θα τα παρουσιάσουν όλα τοπ. Οκ δεν ξέρω μπορεί κ να είναι τόσο καλά..
ε καλα αυτοι ειναι για να ειναι... μιλαμε για γκλαμουρατο πατωμα..φουτσιτσα σεξυ δεν μπορεις θα καθρεφιζεται το βρακακι.
Ε μεχρι εκει ..μετα θα σου παρουσιαζουν το ψιχουλο για καρβελι.
Εδειξαν τα εργαστηρια των μηχανολογων μηχανικων σε εικονα..ε ντραπηκε και ο κώνωπας που ειχε την ατυχια να περασει πριν και απο την σχολη των σερρων.
Σερρων λεμε οχι αθηνας.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Κ τα πανεπιστήμια εχουνε θέματα από όσα βλέπω , μην πω για τις εστίες κάτι ασανσέρ έπεφταν στο ΑΠΘ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Γειααα. Πως πάει η αυτοκριτική του εαυτού σου , για πες.?? , άμα δεν βαριέσαι @γιαννης_00 Ισχυει άραγε η φράση *οι κόποι στο τέλος θα ανταμιφθουν..* που λένε..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γειααα. Πως πάει η αυτοκριτική του εαυτού σου , για πες.?? , άμα δεν βαριέσαι @γιαννης_00 Ισχυει άραγε η φράση *οι κόποι στο τέλος θα ανταμιφθουν..* που λένε..
ναι ε ...αυτος που το ειπε ηταν παλιοψευταρος εκμεταλευτης.
Η απατη και η κλεψια ανταμείβοντε... δυστηχως αυτα ειναι για λιγους...dna χαρισμα... οι πολλοι πιστεύουν σε αυτο που ειπες και ''στα πιλαφια του μωαμεθ''
Καλα αυτος ο μωαμεθ ηταν δυνατο μυαλο..εκτος απο πιλαφια εβαλε και ουρι του παραδεισου ( αυτο το παραδεισου ειναι κλεψιμεϊκο του χριστιανισμου )
Σημερα δεν ειμαι καλα εφαγα ακυρο.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 794 μηνύματα.
Γιάνναρε οι τρεις αβρααμικές θρησκείες έκαναν το μεγαλύτερο κακό. Μακάρι όλη η Ευρώπη ή Αμερική και ή Ασία να γινόταν Βουδιστική.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ε ...αυτος που το ειπε ηταν παλιοψευταρος εκμεταλευτης.
Η απατη και η κλεψια ανταμείβοντε... δυστηχως αυτα ειναι για λιγους...dna χαρισμα... οι πολλοι πιστεύουν σε αυτο που ειπες και ''στα πιλαφια του μωαμεθ''
Καλα αυτος ο μωαμεθ ηταν δυνατο μυαλο..εκτος απο πιλαφια εβαλε και ουρι του παραδεισου ( αυτο το παραδεισου ειναι κλεψιμεϊκο του χριστιανισμου )
Σημερα δεν ειμαι καλα εφαγα ακυρο.
Λυπάμαι, αλλά μη σκας προχωράμε..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Γιάνναρε οι τρεις αβρααμικές θρησκείες έκαναν το μεγαλύτερο κακό. Μακάρι όλη η Ευρώπη ή Αμερική και ή Ασία να γινόταν Βουδιστική.
Δεν ξερω ρε παλικαρι απλα αμφιβαλω..
Εγω θεωρω οτι οι θρησκιες ειναι εξαιρετικες επινοησεις απο φωτισμενους σνιρωπους για οργανωση της κοινωνιας και προς το καλο ολων ( ασχετα τα μετέπειτα αισχη απο τους επιτήδειους).
Ο χριστιανιμος φαινεται να ειναι ο μονος για το καλο και την αναδειξη του ανθρωπου... τοσο πολυ που εχουν βρει τροπο οι ιδιοι να τον καταργησουν και τα καταφεραν .
Οι οποιοι αλλοι εχουν μεινει σε δικαιωματα σπηλαιων και βιας...
Με εξοργιζει τρομερα που στο ονομα της θρησκειας εκει στον σκληρο μουσουλμανισμο βασανισαν και σκότωσαν κοριτσι γιατι δεν ειχε καλο κομπο στο μαντηλι...ναι αλλα μπουσουλμανισμος δεν λεει αυτα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.630 μηνύματα.
Καλα αυτος ο μωαμεθ ηταν δυνατο μυαλο..εκτος απο πιλαφια εβαλε και ουρι του παραδεισου
Στα πιλάφια έμεινες; Όχι στο ότι θα έχεις 70 παρθένες που μετά από κάθε συνεύρεση η παρθενία θα αναδημιουργείται αιώνια; Ο Χριστιανισμός πρέπει να αναβαθμιστεί, δεν τάζει πολλά στους πιστούς και θα τους χάσει.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Λυπάμαι, αλλά μη σκας προχωράμε..
ναι σκαω... γιατι το κοριτσι εδω ειναι ακομα και περιμενει απο μενα...το Χ ηταν μηχανογραφικο οχι ερωτικο... ναι αλλα εγω δουλεψα πολυ για να εχει τα καλυτερα... ωχ γυναικειο μυαλο ανεξερευνητο.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι σκαω... γιατι το κοριτσι εδω ειναι ακομα και περιμενει απο μενα...το Χ ηταν μηχανογραφικο οχι ερωτικο... ναι αλλα εγω δουλεψα πολυ για να εχει τα καλυτερα... ωχ γυναικειο μυαλο ανεξερευνητο.
Ααα για το μηχανογραφικό λες ? Κ τι έγινε ? Υπάρχει πρόβλημα μορίων? Για το μηχανογραφικό

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααα για το μηχανογραφικό λες ? Κ τι έγινε ? Υπάρχει πρόβλημα μορίων? Για το μηχανογραφικό
Πιστεύω σε σένα θα βρεις μια λύση που θα ικανοποιεί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

να σε πω τον πονο μου να με δωσεις λουκουμι?
Τι για πες . .
Για το μηχανογραφικό της κοπέλας δεν ξέρω εάν θα καταλάβω από μόρια και μεταγραφές αλλά οκ..

Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Πιστεύω σε σένα θα βρεις μια λύση που θα ικανοποιεί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τι για πες . .
Για το μηχανογραφικό της κοπέλας δεν ξέρω εάν θα καταλάβω από μόρια και μεταγραφές αλλά οκ..
θα σε πω..αλλα τωρα θα παω για υπνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια