Καφετέρια του iSchool ΙΙ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 135 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.717 μηνύματα.
Με λίγα λόγια στην Ελλάδαοι οι κατατάξεις είναι ψέμα κ κοροϊδία ? με εξαίρεση το ΕΚΠΑ? Δηλαδή δεν ισχύουν?
ε ναι εστι... ο ιφλουενσερ μας βγαινει καθε τοσο και λεει ..ειμαι πρωτος ειμαι πρωτος... ε δεν παει να βγαλει και κανενα καρφι απο την ζημαρουλι των παιδιων της φιλοσοφικης με τα θρανια που εχει.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
ε ναι εστι... ο ιφλουενσερ μας βγαινει καθε τοσο και λεει ..ειμαι πρωτος ειμαι πρωτος... ε δεν παει να βγαλει και κανενα καρφι απο την ζημαρουλι των παιδιων της φιλοσοφικης με τα θρανια που εχει.
Κάτι αντίστοιχο δεν θα γίνει κ με τα ιδιωτικά ?, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φοιτητές , θα τα παρουσιάσουν όλα τοπ. Οκ δεν ξέρω μπορεί κ να είναι τόσο καλά..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Κάτι αντίστοιχο δεν θα γίνει κ με τα ιδιωτικά ?, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φοιτητές , θα τα παρουσιάσουν όλα τοπ. Οκ δεν ξέρω μπορεί κ να είναι τόσο καλά..
ε καλα αυτοι ειναι για να ειναι... μιλαμε για γκλαμουρατο πατωμα..φουτσιτσα σεξυ δεν μπορεις θα καθρεφιζεται το βρακακι.
Ε μεχρι εκει ..μετα θα σου παρουσιαζουν το ψιχουλο για καρβελι.
Εδειξαν τα εργαστηρια των μηχανολογων μηχανικων σε εικονα..ε ντραπηκε και ο κώνωπας που ειχε την ατυχια να περασει πριν και απο την σχολη των σερρων.
Σερρων λεμε οχι αθηνας.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Κ τα πανεπιστήμια εχουνε θέματα από όσα βλέπω , μην πω για τις εστίες κάτι ασανσέρ έπεφταν στο ΑΠΘ..

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια