Καφετέρια του iSchool ΙΙ

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Τέλος οι ενδοσχολικές.

One week left.

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα.

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Πώς 😭, εγώ έχω άλλο ένα μάθημα, δίνουμε 5 μαθήματα και αρχίσανε την Δευτέρα, φαντάζομαι έγραψες την ίδια μέρα δύο μαθήματα;
Yes, έγραψα μαθηματικά + ιστορία σήμερα :giveup:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φίλτατε γράφω Ιστορία κόντρα αύριο, και έχασα και την εξέταση της Φυσικής, την οποία δεν έχω ιδέα πότε θα γράψω. Βοήθεια 🥲
Πάλι καλά οι ενδοσχολικές είναι πολύ πιο ελαστικές.. :console:
Κυνήγα τους φυσικούς αύριο να σε βάλουν να την γράψεις!

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Τι εννοείς ότι σε δυο βδομάδες από τώρα θα θεωρούμαι άνεργη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάλι καλά οι ενδοσχολικές είναι πολύ πιο ελαστικές.. :console:
Κυνήγα τους φυσικούς αύριο να σε βάλουν να την γράψεις!
Να μην γράψω! Να μου λείπει!

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα

• 0ba02ff257bfff4d95185c63c91f6210.jpg
    0ba02ff257bfff4d95185c63c91f6210.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 9

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.
Πρέπει να γράψω ιστορία αύριο
Δεν έχω ανοίξει βιβλιο
Δεν μας έβαζε ασκήσεις (κάναμε μόνο από διαφάνειες)
Ο θεός βοηθός

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.816 μηνύματα.
@Indecisive2 τι ψαρούκλα είναι αυτή μανα μου :P

ck_chrysiis

Νεοφερμένο μέλος

Indecisive2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Indecisive2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια