Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Εχω ξαναπεράσει από εδώ εγώ αλλά δεν θυμάμαι πότε. 😂😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι μωρέ εσύ μου είπες καφετερια ischool εγώ νόμιζα στο steki για σου είπα αστο😂
συγνωμη που παρακουσα αλλα το ειχα κανει ηδη

Δεν υπάρχει θέμα είναι οκ

Για πες τι θα φας τελικά??
Εγω τωρα πρεπει να τρωω και αυγα καθημερινα... ισως αυγα ματια με πατατες , ομελετα με πατατες..αμμα θελει η γιαγια θα κερασει πιτογυρο.
Αμμα θελει πιτσα οχι..εχουμε μια πιτσαρια εδω κοντα την παναρχαια την πιτσα ζεας κανει πιτσα και βαζει ζαχαρι... αλλα την ξερει η γιαγια γιατι πηγαινε εκει κοριτσακι.... εχουμε και τον καλο τον l'artiziano .

Γιατί τώρα συγκεκριμένα περισσότερα αυγά ?σε έχει συμβουλέψει κάποιος τα χρειάζεσαι? . Ωραία κ η πίτσα ωραίο κ το πιτόγυρο γιαμιι😅 ότι θες εσύ . Άνετα τρώω κ από τα δύο

Γιατί τώρα συγκεκριμένα περισσότερα αυγά ?σε έχει συμβουλέψει κάποιος τα χρειάζεσαι? . Ωραία κ η πίτσα ωραίο κ το πιτόγυρο γιαμιι😅 ότι θες εσύ . Άνετα τρώω κ από τα δύο
Τα αυγα μου τα επεβαλε η καρδιολογα...για να κοψω την βαρελα που ειχα παρει. τα κοριτσακαι τωρα μας θελουν να εχουμε μπρατσα μπουτια και κοιλιακους.
Με ειπε οτι αν παρω βαρελες θα μικρύνει η λιλη..
Και τι να κανω..?αυγουλακια με ειπε.

Τα αυγα μου τα επεβαλε η καρδιολογα...για να κοψω την βαρελα που ειχα παρει. τα κοριτσακαι τωρα μας θελουν να εχουμε μπρατσα μπουτια και κοιλιακους.
Με ειπε οτι αν παρω βαρελες θα μικρύνει η λιλη..
Και τι να κανω..?αυγουλακια με ειπε.

Χαχα έχεις χιούμορ , γενικά η διατροφή κάνει καλό παντού ακόμη κ στην ψυχολογία με θρεπτικά συστατικά (όπως βιταμίνες, μέταλλα, ωμέγα-3 λιπαρά), που βοηθούν στη ρύθμιση της διάθεσης και της ενέργειας.

Χαχα έχεις χιούμορ , γενικά η διατροφή κάνει καλό παντού ακόμη κ στην ψυχολογία με θρεπτικά συστατικά (όπως βιταμίνες, μέταλλα, ωμέγα-3 λιπαρά), που βοηθούν στη ρύθμιση της διάθεσης και της ενέργειας.
ενταξει τα αυγα ειναι καλα..τα καλυτερα εμπορικα παιρνω .

Τι γίνεται εκεί στην Αθήνα έχετε πολύ ζέστη , να έρθω καμιά βόλτα ή τα Χριστούγεννα καλύτερα στολισμένα όλα?

Τι γίνεται εκεί στην Αθήνα έχετε πολύ ζέστη , να έρθω καμιά βόλτα ή τα Χριστούγεννα καλύτερα στολισμένα όλα?

Χαχα σαν το σταρ που έβαλε μόνος στο σπίτι χθες , Ιούλιο μήνα με 40 βαθμούς έξω 🤣🤣

Χαχα σαν το σταρ που έβαλε μόνος στο σπίτι χθες , Ιούλιο μήνα με 40 βαθμούς έξω 🤣🤣
ναι πολυ σημερα ...40 ελεγε το αυτοκινητο... μεσα καλα ειναι

Καμία ωραία παραλία υπάρχει εκεί κοντά ?
Ναι στα 300 μετρα..τωρα παραλια στον πειραια τι παραλια να ειναι...?γεματη ομως ειναι και ειναι και πολυ μεγαλη.
Ο δημαρχαρας ολο πετρες την εχει, δεν τις μαζευει να ριξει αμμο..στα τετοια του

1752002500294.png

Δεν νομίζω να κάνει κάτι ο δήμαρχος όντως . Θα είναι ωραία το βράδυ εκεί , σε κάποια φάση δεν μπορεί πέφτει λίγο η θερμοκρασία 😅😅

Δεν νομίζω να κάνει κάτι ο δήμαρχος όντως . Θα είναι ωραία το βράδυ εκεί , σε κάποια φάση δεν μπορεί πέφτει λίγο η θερμοκρασία 😅😅
Μπα οχι η ωραια θεα δεν ριχνει την θερμοκρασια,
η θερμοκρασια πεφτει αμα καθεσαι στην αμμο απο την θαλασινη αυρα.
Την θερμοκρασι για ολους την ριχνει το δασος και την ανεβαζει το τσιμεντο.

Μπα οχι η ωραια θεα δεν ριχνει την θερμοκρασια,
η θερμοκρασια πεφτει αμα καθεσαι στην αμμο απο την θαλασινη αυρα.
Την θερμοκρασι για ολους την ριχνει το δασος και την ανεβαζει το τσιμεντο.
Ναι, η φύση έχει τον τρόπο της. Η πόλη μας ψήνει.😅

ναι ετσι...και η δικη σου πολη ειναι ψηστήρι?
Πάντως λένε καλοκαίρι διακοπές , θάλασσα , βόλτες . Εγώ έχω μια βαρεμάρα από την ώρα που σηκώνομαι βαριέμαι να πάω , καλά μετά ξεκινάει κ ζέστη δεν συζήτω μέσα απευθείας.οκ δεν αμφισβητώ ύπαρχει κόσμος που περνάει πιο δημιουργικά τον χρόνο του .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back