Συμφωνώ κι επαυξάνω με όσα είπε ο φόκος.
Συμπληρώνω ότι είναι δύσκολα να δώσεις σε μεγάλη πόλη δουλεύοντας ταυτόχρονα, λόγω του ανταγωνισμού... Σκέψου παιδιά διαβάζουν 3+ χρόνια τα ίδια πράγματα μέχρι να περάσουν, χωρίς να δουλεύουν. Ξέρω πάντως μερικά άτομα που το κατάφεραν. Προσωπικά δούλευα μόνο 6 μήνες το χρόνο, όταν πλησίαζαν οι εξετάσεις δεν άντεχα.
Εάν δουλεύεις στο δημόσιο, καλή μπινιά είναι να δώσεις κάπου εύκολα και να πάρεις μεταγραφή για την πόλη που θές.
Προσοχή στην Αθήνα. Φέτος η βάση ήταν πολύ χαμηλή (γύρω στο 38) αλλά πρέπει να παίχτηκε λάθος διατύπωση και γενικά μεγάλο μπέρδεμα. Η Βιοχημεία είναι φαρμακερό μάθημα.
Αθήνα γενικά στηρίζεσαι στην κατανόηση - Θεσσαλονίκη στην παπαγαλία. Και τα δυο στο επίπεδο που τα ζητάνε είναι εξίσου δύσκολα.
Πάτρα να δώσεις πρέπει να ναι καλή περίπτωση. Το ίδιο και Λάρισσα, απλά πρέπει κάποιος να σου οργανώσει την ύλη, έχουν ένα γιγαντιαίο μάθημα (Μορφολογία).
Ιωάννινα περνούν μόνο όσοι πανε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο, όπου κάνει μία διδακτορικός στην ιατρική βιολόγος, αυτό τουλάχιστον μου μετέφεραν παιδιά που έδωσαν.
Κρήτη σχεδόν όλοι περνούν με κάτω από τη βάση βιοχημεία - την πήραν πρέφα οι Αθηναίοι και δήνουν σωρηδών, αυξήθηκε πολύ λογικά ο ανταγωνισμός.
Το μόνο φροντιστήριο για εμένα για Αθήνα και Πάτρα που αξίζει είναι αυτό που σου είπε ο φόκος λογικά σε μήνυμα, παρόλο που την 1η χρονιά δεν άντεξα την πίεση κ τα παράτησα και μετά διάβασα μόνος.
Ο μόνος άλλος τρόπος που ξέρω είναι να πας 2 χρονιές σε Εσπερινό Επαλ και να δώσεις πανελλήνιες από εκεί. Βέβαια αν θα ξανααπαγορεύσουν την είσοδο σε Πανεπιστήμια, δεν το γνωρίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.